Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο φίλος της 19χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη! Η περίεργη ανάρτηση στο Facebook που διέγραψε μετά την σύλληψή της

To πρόσωπο κλειδί που έπεισε τη 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου να μεταφέρει στο σακίδιο της 2,6 κιλά κοκαίνη από την Αιθιοπία στο Χονγκ Κονγκ, αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, που χειρίζονται την υπόθεση,

Έχοντας ήδη ζήτησει τη συνδρομή της Ιντερπόλ, προκειμένου να εντοπιστούν οι εγκέφαλοι του διεθνούς κυκλώματος, στο οποίο η 19χρονη καλλονή από τη Μυτιλήνη φέρεται ότι συμμετείχε ως βαποράκι, οι αστυνομικοί διερευνούν τις επαφές που είχε με άτομα στην Αντίς Αμπέμπα, τον τελευταίο σταθμό της πριν από τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκεται ένας Αιθίοπας φίλος της νεαρής κοπέλας στο facebook, o oποίος μόλις μια ημέρα μετά τη σύλληψή της αφαίρεσε μια ανάρτηση του, στην οποία αναφέρετε το ονόμά της!

Συγκεκριμένα στην περίεργη ανάρτηση ο 21χρονος B.Ber, ο οποίος απεικονίζεται με παράξενα λευκά αντικείμενα στα μαλλιά του δήλωνε ότι είναι μαζί με την Ειρήνη και ακόμη 24 άτομα.

Μάλιστα, το επίμαχο ποστάρισμα εμφανιζόταν και στο προφίλ της 19χρονης, μέχρι να το αφαιρέσει την επόμενη μέρα της σύλληψής της ο 21χρονος Αιθίοπας, που κατοικεί στην πρωτεύουσα της πατρίδας του. Πιθανότητα μόλις ενημερώθηκε για την κατάληξη της 19χρονης Μυτιληνιάς, αφαίρεσε το όνομά της επιχειρώντας να σβήσει κάθε ίχνος που θα τον συσχέτιζε μαζί της.

Διαβάστε επίσης