Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Αποκλειστικό! Όλη η αλήθεια για τη νέα σχέση της Βάσως Λασκαράκη μετά τον χωρισμό! Έχει νέο δεσμό;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από 4 χρόνια γάμου αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους! Μάλιστα το ζευγάρι, όπως θυμάστε, ανακοίνωσε το διαζύγιο του με δελτίο τύπου προς όλα τα Μέσα.

Ο λόγος που χώρισαν; Η έντονη καθημερινότητα που «σκότωσε» την ερωτική τους ζωή! Έτσι και οι δύο αποφάσισαν να προχωρήσουν χωριστά αλλά πάντα μαζί για την κόρη τους, της οποία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «βλάψει» αυτή η κατάσταση, οπότε προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και στις δηλώσεις αλλά και στην ζωή που κάνουν!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για το νέο προσωπικό βήμα της Βάσως Λασκαράκη, θέλοντας την να βγαίνει με γοητευτικό άντρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν ήταν φιλική έξοδος ή ερωτική.

Η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει κανέναν σύντροφο αυτή την περίοδο.

Μπορεί η ίδια, να έχει ξεκινήσει να βγαίνει περισσότερο με τις φίλες της, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει κάνει σχέση, όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της. Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη, οι εκδηλώσεις θαυμασμού είναι πιο έντονες, αλλά μέχρι εκεί.

Είναι μόνη της και αυτή την περίοδο έχει δώσει προτεραιότητα στην κόρη της και στο αυξημένες απαιτήσεις που έχει στην επαγγελματική της ζωή. «Σίγουρα δεν θα μείνει μόνη της! Είναι φυσικό στο μέλλον να κάνει κάποια σχέση, όχι ότι θα την δημοσιοποιήσει, αλλά τώρα είναι ελεύθερη!»,  αποκάλυψε στενός της συνεργάτης!

Διαβάστε επίσης