Δευτέρα, 27 Ιουνίου

DiCaprio, Pitt και Cruise, συμπρωταγωνιστές στην νέα ταινία του Tarantino;

Στα πιο πρωτοκλασάτα ονόματα της εποχής, έχει στοχεύσει ο Quentin Tarantino για την επόμενη του ταινία η οποία θα είναι αφιερωμένη στις δολοφονίες της «οικογένειας» του Charles Manson.

Tο σενάριο αλλά και η σκηνοθεσία θα φέρει την υπογραφή του Tarantino και η ταινία θα επικεντρωθεί στην άγρια δολοφονία της ηθοποιού Sharon Tate και των φίλων της στο σπίτι του Roman Polanski.

Στην ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει «πάταγο» αφού θα προσεγγίσει ένα από τα πιο άρρωστα μυαλά της ιστορίας του Hollywood, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, αν θα υπάρχει ιστορική αφήγηση των γεγονότων που συνέβησαν ή αν το έγκλημα θα είναι η βάση για ξεχωριστές αλληλένδετες ιστορίες.

Ωστόσο, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, έχει προσεγγίσει ήδη τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Tom Cruise, για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πηγές θέλουν τουλάχιστον δύο από τους τρεις να είναι στο καστ της ταινίας. Στον ρόλο της Sharon Tate πιθανότητα θα δούμε τη Margot Robbie ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην ταινία θα δούμε και τον Samuel L. Jackson. Tα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018.

Η ταινία θα είναι η ένατη του Quentin Tarantino, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το γουέστερν «The Hateful Eight» (Οι μισητοί 8) με πρωταγωνιστές τον Samuel L. Jackson και τον Kurt Russell και έσοδα 54 εκατομμύρια δολάρια στο box office των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης