Site icon Hallocy

Η Γερμανού «έδωσε» στεγνά τον Γεωργούλη για την ερωτική επαφή που είχε με θαυμάστρια του: «Ήταν στο διπλανό δωμάτιο και φώναζαν τόσο που…»

Συνέντευξη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και στην εκπομπή, ΕΔΩ, παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης το Σάββατο.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει κάνει κάτι ερωτικό με θαυμάστρια του, τρεις φορές.

«Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έχει… ευδοκιμήσει κάτι με θαυμάστρια, έχει γίνει τρεις φορές. Η πρώτη φορά ήταν στο “Τα λέμε”, η άλλη στην “Μαργαρίτα Γκοτιέ” και η τρίτη στο “Νυφικό κρεβάτι”», εξομολογήθηκε.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και η Ναταλία Γερμανού πήρε πάσα για να κάνει μια πιπεράτη αποκάλυψη για τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ο Αλέξης Γεωργούλης απαριθμούσε, όταν έλεγε για τα θέατρα, τις θαυμάστριες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά; Και αναφέρθηκε σε τρεις παραστάσεις; Νομίζω ότι ξέχασε μία συνεύρεση. Να τον εκθέσω ή να μην τον εκθέσω; Ας το πάρει το ποτάμι… Το 2006 βρεθήκαμε στα Γιάννενα, ήμασταν και οι δύο καλεσμένοι στα εγκαίνια ενός πολύ γνωστού κλαμπ. Κι επειδή έτυχε να μας κλείσουν διπλανά δωμάτια στο ξενοδοχείο, εγώ θυμάμαι ότι ήταν άλλη μία θαυμάστρια που ξέχασες να την αναφέρεις. Εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ από τη φασαρία. Συγγνώμη Αλεξάκο, για καλό το είπα, σε κομπλιμεντάρω αυτή τη στιγμή. Η κοπέλα έκανε φασαρία! Σηκώθηκε η κυρά Φροσύνη από τη λίμνη, σου λέει».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Exit mobile version