Σάββατο, 13 Αυγούστου

Σοκ στο «Ε»: Άγρια κατασκοπία με χακαρισμένα email. Δεν πήραν χαμπάρι Τατιάνα – Ευαγγελάτος

Πώς έπεσαν θύμα κατασκοπίας Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος στο Ε;

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται το κανάλι Ε για όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες και έχει φέρει τα πάνω κάτω στο δημοσιογραφικό team.

O νέος Διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού στον Ed Hall αποδείχτηκε μεγάλο λαγωνικό!

Έγινε γνωστό μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά συστήματα και στους server του σταθμού, ότι τα emails των δημοσιογράφων και των κορυφαίων παρουσιαστών αλλά και τις διεύθυνσης είχαν παραβιαστεί και χακαριστεί με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό να διαρρέουν τα θέματα και κάποιοι να τα γνωρίζουν πολύ νωρίτερα.

Το θέμα αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο κανάλι και να γίνουν τεράστιες ανακατατάξεις.

Ακόμα και το email της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νικου Ευαγγελατου είχαν παραβιαστεί και αυτό έχει δημιουργήσει τρομερό πρόβλημα στο γνωστό αντρόγυνο. Σιγά σιγά αρχίζουν και συνειδητοποιούν πως καίγονταν τα θέματα των εκπομπών τους.

Ο υπεύθυνος για όλα αυτά έχει βρεθεί

Ανώτατη πηγή του σταθμού έλεγε ότι «η ώρα του θα έρθει! Ακόμα το σταθμός τον χρειάζεται! Οι κρέμες που κατά χιλιάδες στοιβάζονται στις αποθήκες του Φ. Βρυώνη πρέπει να πωληθούν! Αυτός είναι και ένας λόγος που η τιμή τους από τα 33 ευρώ κατέβηκε στα 11″!

Την ίδια ώρα η νέα διεύθυνση ζήτησε από γνωστή εταιρεία να κάνει ερευνά αγοράς. Οι νέα ηγετική ομάδα του «Ε» ακόμα δεν έχει καταλάβει πως ο συγκεκριμένος παρουσιαστής σημειώνει τέτοια τεράστια νούμερα τηλεθέασης

Τέλος εποχής

Στις 24 Δεκεμβρίου θα έρθει η ώρα της κρίσης. Θα είναι παραμονή Χριστούγεννων. Για τελευταία φορά θα μπει χοροπηδητά στο στούντιο. Από το νέο χρόνο πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα παρουσιάστρια στο τιμόνι της εκπομπής.

 

Διαβάστε επίσης