Site icon Hallocy

Nomads: Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου «αδειάζει» δημόσια την Αποστολία Ζώη! Η στρατηγική της που αποκαλύπτει on air! (βίντεο)

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Ο πρώην παίκτης του Nomads μίλησε έξω από τα δόντια για τις κλίκες στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε όλα όσα δεν βλέπουμε στο ριάλιτι!

Κλίκα για μένα σημαίνει κάτι κακό. Είναι σαν να έρχομαι εδώ να κάνω ότι δεν σας ξέρω και από πίσω να συνωμοτώ για να φάμε κάποιους. Δεν γινόταν αυτό, τώρα γίνεται! Όταν πήγα, δεν είχα δει τόσο πολύ τα επεισόδια. Με το που μπαίνω στο παιχνίδι, ο Γιώργος και ο Νίκος δεν με είχαν ρωτήσει τίποτα. κάποιοι με είχαν ρωτήσει, η άλλη ομάδα, η Αποστολία, ο Δημήτρης… Μου λέγανε τι γίνεται έξω! Δεν τους έχω πει τίποτα, ρωτήστε τους!

Με ρώτησαν μόνο πώς πάει το Nomads στα νούμερα. Ο Γιώργος και ο Νίκος, τίποτα άλλο! Εγώ κοιμόμουν στο άλφα δωμάτιο όταν πήγα, σε κάποια φάση όμως ήθελα να γνωρίσω και τα άλλα παιδιά. Πήγα σε εκείνους, και βρήκα πολλά περισσότερα κοινά και ταιριάξαμε καλύτερα. Μετά είχαν γίνει και διάφορα, που μου είπε η Αποστολία αν θέλω να πάω στους μπλε, και έμεινα κάγκελο! Είναι σαν να σου λέει «τι κάνεις εδώ;»

Να ξεκαθαρίσω κάτι! Με τους Μπλε δεν ήρθα σε τόσο μεγάλη επαφή, δεν ήξερα τι γίνεται στην παραλία τους, αλλά ο Κατσινόπουλος η έκρηξή του είναι αφορμή από όσα κάνει η Αποστολία και ο Λευτέρης. Το κάνουν για να δείξουν μια εικόνα άλλη στον κόσμο! Το κάνουν επίτηδες, γιατί δεν μπορούν να βρουν και κάτι άλλο για να τον κατηγορήσουν!» κατέληξε, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version