Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Το μυθικό ποσό εκατομμυρίων που έχασε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την οικονομική του καταστροφή!

Καλεσμένος στο Late Night βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και μπροστά στον Γιώργο Λιάγκα έκανε τρομερές αποκαλύψεις.

Αρχικά μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια και έκανε αποκαλύψεις που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα (δείτε εδώ) και δεύτερον αναφέρθηκε στην οικονομική του καταστροφή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το υπέρογκο ποσό που έχασε.

«Όταν ήρθε η κρίση, το πρώτο πράγμα που κόβεται στον Τύπο είναι η ζωή του, είναι η διαφήμιση και όχι διαφήμιση κρατική. Εκεί που έκανα εγώ τεράστια μαλ…ία και λάθος είναι ότι όταν μία εταιρία πηγαίνει κακά και πρόκειται να φαλιρίσει, δεν βάζεις τα λεφτά σου, βάζεις τα λεφτά της εταιρίας και κάποια από τα δικά σου. Εγώ επειδή ζούσα σε ένα σύννεφο ότι “δεν μασάω μία και να τα χάσω, θα τα ξαναφτιάξω” τα έχωσα όλα και έμεινα στον άσσο. Έχωσα γύρω στα 30-35 εκατομμύρια μαζί με τα σπίτια.

Τα σπίτια μόνο έκαναν καμιά εικοσαριά. Τα έβαλα και φύγανε. Και λέω ότι αυτό το έγκλημα που έκανα και για τα παιδιά μου και για μένα, δεν πρέπει να το ξανακάνει ποτέ κανείς. Αισθάνθηκα ότι έκανα τρομακτικά λάθη. Ντροπή αισθάνθηκα βλέποντας τι έγραφαν κάποιοι άνθρωποι, ντροπή γι’ αυτούς. Αισθάνθηκα ντροπή, αισθάνθηκα ότι απέτυχα, αισθάνθηκα ότι έκανα μαλ…ία, αισθάνθηκα τα πάντα και ακόμα τα αισθάνομαι», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης