Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Η «εξομολόγηση» γνωστού ηθοποιού: Μου είχαν πει ότι θα πεθάνω στα 35 μου

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» όπου αποκάλυψε μια εμπειρία που τον συνόδευε για χρόνια.

Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη, οποίος σε ερώτηση σχετικά με το αν του έχουν πει ποτέ το χέρι ή τα χαρτιά ανέφερε ότι μια τσιγγάνα του είχε πει πως θα πεθάνει στα 35 του χρόνια!

«Μου είχαν πει το χέρι. Μου είχαν πει πως θα πεθάνω 35 χρονών. Αλλά έκαναν λάθος, ευτυχώς. Επειδή είναι μικρή η γραμμή της ζωής μου. Βλέπεις μέχρι που φτάνει; Μέχρι εδώ. Η τσιγγάνα βγήκε ψεύτρα. Ήμασταν πιτσιρικάδες κάπου εκεί στην Πλάκα και ήταν μια τσιγγάνα. Δεν ήταν αξιόπιστη. Ευτυχώς. Το σκεφτόμουν μετά αυτό που μου είπε. Γι’ αυτό και μέχρι τα 35 μου ζούσα σαν τρελός. Γιατί έλεγα στα 35 θα πεθάνω, οπότε δώσ’ τα όλα!

Ήμουν μικρός και με έπιασε. Αλλά δεν φοβήθηκα γιατί ήμουν τότε 15-16 γιατί λέω εντάξει μέχρι τα 35 έχω άλλα 20 χρόνια. Στα 35 λες τώρα μπορεί να έχασε ένα χρόνο, δύο χρόνια. Στα 39 λέω λάθος έκανε, πρέπει να ψάξω να βρω να παντρευτώ, να κάνω τη ζωή μου, δεν θα πεθάνω», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης που σήμερα είναι 50 ετών.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.