Site icon Hallocy

Δακρύσαμε! Η συγκλονιστική ιστορία του Κύπριου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο «Πέθανε ο αδερφός του ενώ χόρευε στον αρραβώνα του»

Το συγκεκριμένο τύπο τον γνωρίσαμε μέσα από την πρόσφατη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show του ΣΚΑΙ «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Έκανε την είσοδο του στην σκηνή με μια Κυπριακή παραδοσιακή στολή. Το «νούμερο» που παρουσίασε μοναδικό, μιας και κατάφερε να βάλει ένα σορό από ποτήρια στο κεφάλι και παράλληλα να χορεύει.

Κατάφερε στην πρώτη του εμφάνιση να αποσπάσει τρία ναι από την κριτική επιτροπή και να περάσει στην επόμενη φάση. Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού πέρα από τα ποτήρια και τα μπουκάλια έκανε ένα βήμα παραπέρα βάζοντας και ένα τραπέζι στο κεφάλι του. Αυτό έκανε την εμφάνιση του ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Όμως πίσω από τον Ντίνο Κάντη, ο οποίος κατάγεται από το νησί της Αφροδίτης, κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορία. Πριν από δέκα χρόνια, ο αδελφός του Ζαχαρίας έφυγε από την ζωή την ημέρα τον αρραβώνων του. Το τραγικό συμβάν έγινε ενώ ο Ζαχαρίας χόρευε. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε τον Ντίνο να μην θέλει να χορέψει ποτέ ξανά όπως εξομολογείται στην ανάρτηση του στο Facebook. Ωστόσο πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού του αποφάσισε να αρχίσει και πάλι τον χορό ώστε να τον κάνει περήφανο.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του.

Η αιτία που σταμάτησα 5 χρόνια να χορεύω
Η αιτία που ξανά ξεκίνησα να χορεύω
Θα συνεχίσω να σε κάνω περήφανο
29/11/2017 σημερα αρφε μου Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου 33 σήμερα
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Ενώ λίγο αργότερα έκανε μια νέα ανάρτηση γράφοντας «Και αν γελάω είναι ψέμα. Η καρδιά μου στάζει αίμα». Πραγματικά συγκλονιστικό…

nasosblog.gr


Exit mobile version