Πέμπτη, 6 Μαΐου

Γνωστός επιχειρηματίας έπιασε τη σύζυγό του να τον απατά με φίλο του – Η αντίδρασή του σοκάρει!

Δύο ζευγάρια γνωστών επιχειρηματιών έχουν γίνει… βούκινο σε όλη την Εύβοια, καθώς βρέθηκαν μπλεγμένοι σε ένα πιπεράτο «ροζ» σκάνδαλο που συνταράσσει και τις οικογένειές τους!
Πρωταγωνίστρια είναι η νεαρή σύζυγος ενός 36χρονου, που διατηρεί επιχείρηση στην Ερέτρια, η οποία πιάστηκε στα πράσα να ερωτοτροπεί με έναν 60χρονο φίλο του άνδρα της και έγινε το… έλα να δεις!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η «καυτή» ιστορία εκτυλίχτηκε στην Ερέτρια και, όπως γίνεται στις μικρές κοινωνίες, σε χρόνο μηδέν έκανε το γύρο όχι μόνο της παραθαλάσσιας κωμόπολης, αλλά και όλης της Εύβοιας.

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 36χρονος επιχειρηματίας άρχισε να υποψιάζεται πως η 32χρονη γυναίκα του τού κρύβει κάτι, καθώς η συμπεριφορά της είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Τον απέφευγε, μιλούσε κρυφά στο τηλέφωνο και αργούσε να επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι.
Ο 36χρονος αποφάσισε να βρει μόνος του την άκρη και άρχισε να παρακολουθεί όσο πιο στενά μπορούσε τις κινήσεις της νεαρής συζύγου του, αφού ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι τον απατούσε.
Τελικά, άλλος – ή μάλλον άλλη – ήταν αυτή που ανακάλυψε τι συνέβαινε.

Συγκεκριμένα, η 57χρονη σύζυγος του 60χρονου μπήκε ξαφνικά στο μαγαζί που διατηρούν στο κέντρο της Ερέτριας και βρήκε τον άνδρα της και την 32χρονη σε… ακατάλληλες σκηνές!
Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με βρισιές και βαρείς χαρακτηρισμούς από την πλευρά της απατημένης προς το παράνομο ζευγάρι.
Φυσικά, αφού το «ροζ» νέο διαδόθηκε με ταχύτητα αστραπής σε όλη την περιοχή, μοιραία έφτασε και στα αυτιά του 36χρονου, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τη γυναίκα του.

Στη συνέχεια, όμως, λέγεται πως αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο τους και τη συγχώρεσε!
Όμως, σύμφωνα με την «Ευβοϊκή Γνώμη», θέλησε να εκδικηθεί τον 60χρονο κι έτσι τον κατήγγειλε στο Λιμεναρχείο για… παράνομη αλιεία με μπουκάλες και ψαροντούφεκο!
Ο 60χρονος εραστής, που το φυσάει και δεν κρυώνει, προσήχθη από τους Λιμενικούς, που διεξάγουν έρευνες για να αποδειχτεί το αληθές ή μη της καταγγελίας.

 

Διαβάστε επίσης