Site icon Hallocy

Λεμεσός: Άρπαξε τσάντα γυναίκας, χτύπησε 21χρονο και εξαφανίστηκε

Άγνωστος άντρας άρπαξε την τσάντα γυναίκας στη Λεμεσό, χτύπησε 21χρονο που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και έγινε καπνός.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00.10 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ 22χρονη περπατούσε σε δρόμο στη Λεμεσό, την προσέγγισε άγνωστος άντρας ο οποίος επέβαινε σε μοτοποδήλατο και της άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε.

Η 22χρονη ζήτησε βοήθεια από 21χρονο διερχόμενο οδηγό, με τον οποίο ακολούθησαν τον δράστη. Στην προσπάθεια του ο 21χρονος να ανακόψει τον δράστη, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κατέβηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τον χτυπήσει με τον μπροστινό τροχό του μοτοποδηλάτου του.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκχυμώσεις στο κεφάλι, εγκαύματα τριβής και εκδορές στο πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τσάντα της παραπονούμενης αξίας 100 ευρώ, περιείχε το κινητό της τηλέφωνο αξίας 600 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Exit mobile version