Site icon Hallocy

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 05/12

Κριός

Φίλε Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί σε οικογενειακά ζητήματα που έχουν προκύψει και πρέπει να λύσεις με τους οικείους σου. Η διάθεσή σου έχει μία κυκλοθυμία και εσωστρέφεια και για εσένα θα ήταν ότι καλύτερο σήμερα να παραμείνεις στο σπίτι σου. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνουν την ψυχική δύναμη, την εγκαρδιότητα και την θετικότητα να αντιμετωπίσεις με τον πιο ευνοϊκό τρόπο ότι ζήτημα έχει προκύψει. Μπαίνεις σε διαδικασία να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος συγχωρώντας μέσα σου άτομα που σε πλήγωσαν αλλά και βρίσκεις την εσωτερική δύναμη να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που μόνο σε προβλημάτιζαν. Εξαιρετική μέρα για να λύσεις οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στα ύψη. Θέλεις να μιλήσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν ή ζητήματα που απασχολούν εσένα. Οι προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους είναι πολλές και δεν ξέρετε που να πάτε και τι να αφήσετε. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε κάνουν ανοιχτόκαρδο και εγκάρδιο σε όποιον και αν επικοινωνήσει μαζί σου και η θετικότητα και η αισιοδοξία σου δίνει δύναμη σε όποιον σε συναναστραφεί για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Η διαίσθησή σου και η καλοσύνη σου σε βοηθούν να δεις την ψυχή των στενών σου ανθρώπων και να τους ανακουφίσεις με τις συμβουλές τους.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και έχεις στραφεί στο πως θα καλύψεις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες που σε προβληματίζουν. Οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει σε απασχολούν και προσπαθείς να τα δρομολογήσεις, αφού σου δημιουργούν ανασφάλειες. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και στα καλύτερά της αφού συνδέεται με το εισόδημά σου και αυτό σε παιδεύει. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνουν την εύνοια για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά σου θέματα αφού είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικές συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που να σε κάνουν πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο και να ισορροπήσουν την διάθεσή σου. Η διαίσθησή σου λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον επαγγελματικό χώρο και λειτουργούν για εσένα σαν φύλακας – άγγελος.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σε απασχολούν έντονα οι συναισθηματικές σου ανάγκες κα πως θα τις καλύψεις. Στρέφεσαι στο περιβάλλον και στους συνεργάτες και εκφράζεις αυτά που νιώθεις, θέλοντας να γίνεις το επίκεντρο και να ασχοληθούν μαζί σου. Καλό θα είναι να περιορίσεις τάσεις εγωιστικές που μπορεί να βγάλεις γιατί θα δημιουργήσεις κόντρες και εντάσεις. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ισορροπούν την διάθεσή σου, σε ωθούν να βγάλεις την αγάπη που έχεις μέσα σου για τους δικούς σου ανθρώπους, να δεις την κατάσταση με αισιοδοξία και μεγαλοκαρδία και να μπεις στην διαδικασία να απολαύσεις στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας και περνώντας καλά, αφήνοντας πίσω τυχόν προβλήματα. Εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με σπουδές ή δημιουργικές δραστηριότητες.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο, ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα που σου δημιουργεί εσωστρέφεια, τάσεις μελαγχολίας αλλά και έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης στα τρέχοντα. Είναι πιθανό να σκαλίσεις αναμνήσεις του παρελθόντος από καταστάσεις που βίωσες και πέρασες δύσκολα και αυτό να σε ρίξει ψυχολογικά ακόμα περισσότερο. Η μοναχικότητα και η ηρεμία που επιλέγεις μπορεί να είναι ευεργετικά για την διάθεσή σου. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε κάνουν να δεις το μέλλον σου με αισιοδοξία και παίρνεις δύναμη από άτομα της οικογένειάς σου που σε στηρίζουν και εκδηλώνουν όλοι τους την αγάπη. Η διαίσθησή σου λειτουργεί άψογα και μπορείς να την «χρησιμοποιήσεις» με το να δρομολογήσεις οικονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου είναι στα ύψη. Το φιλικό σου περιβάλλον περνάει σε πρώτο πλάνο αφού θέλεις να δεις και να συναναστραφείς τους φίλους σου και να ανταλλάξεις προτάσεις και σχέδια που μπορείτε από κοινού να δρομολογήσετε. Η κοινωνική σου δράση είναι έντονη, καθώς θέλεις να συμμετέχεις σε ομάδες και συλλόγους που έχουν κοινωνικούς σκοπούς. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνει την αισιοδοξία αλλά και την φαντασία να σχεδιάσεις τους επόμενους στόχους σου και να είσαι σίγουρος ότι σε αυτούς θα είναι αρωγοί φίλοι σου, στενοί συγγενείς αλλά πιθανά και ο σύντροφός σου ή συνεργάτες. Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις και αυτό βγαίνει και στους γύρω σου

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η προσοχή σου έχει επικεντρωθεί σε επαγγελματικά θέματα που έχουν προκύψει. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι πολλές αλλά εσύ με την εργατικότητα και την υπομονή που σε διακρίνει προσπαθείς να ανταποκριθείς σε ότι σου έχει ανατεθεί, με μόνο σου στόχο το να αναγνωριστεί η προσφορά σου και η ικανότητά σου στον επαγγελματικό χώρο. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε βοηθούν νε επιτύχεις και να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Δυσκολίες και καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, δεν θα μπορέσουν σε σταματήσουν για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Ο επαγγελματισμός σου αλλά και η στάση σου σαν προσωπικότητα αναγνωρίζεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και, γιατί όχι, μπορεί να αυξήσεις τις οικονομικές σου απολαβές.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις πνευματικές σου αναζητήσεις, γι’ αυτό είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να ψάξεις για σεμινάρια και ημερίδες πάνω στο αντικείμενο που θέλεις να μάθεις. Η αισιοδοξία, το κέφι και το χιούμορ σου σε κάνουν να πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Σήμερα είναι ημέρα διασκέδασης και χαλάρωσης αλλά πρόσεξε μην αδιαφορήσεις για τα τρέχοντα. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς λειτουργεί πολύ βοηθητικά στο να βρεις τις κατάλληλες σπουδές για να διευρύνεις το γνωστικό σου επίπεδο και να αλλάξεις φιλοσοφία στην ζωή σου. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στα ουράνια και η διαίσθησή σου λειτουργεί σαν προστασία σε κάθε κακοτοπιά.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο δημιουργώντας σου μία ένταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Η νευρικότητα σε κάνει να γίνεσαι εσωστρεφής και καχύποπτος με τους γύρω σου. Οικονομικά θέματα που αφορούν σε τράπεζες και άλλους οργανισμούς είναι πιθανό να προκύψουν και να πρέπει να ασχοληθείς για να προσπαθήσεις να τα λύσεις ή να δρομολογήσεις συμφωνίες. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνουν την ψυχική δύναμη και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και να είσαι βέβαιος ότι με την αυτοπεποίθηση και την θετικότητα που έχεις θα μπορέσεις να πείσεις τον οποιονδήποτε για να λειτουργήσεις υπέρ σου. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σε θετικά μονοπάτια.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε ενδιαφέρει να κρατήσεις ισορροπίες στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι δεδομένο ότι η διπλωματική σου δεινότητα θα μπορέσει να φέρει τις καταστάσεις εκεί που θέλεις, το μόνο που θα έπρεπε να προσέξεις είναι η τάση σου να συμβιβάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να μην σε ικανοποιούν από την φοβία που έχεις για την μοναξιά. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνουν την αισιοδοξία και την θετικότητα να μπορέσεις να βελτιώσεις και να προάγεις όλες τις σχέσεις σου στην κατεύθυνση που θέλεις. Αυτό αφορά τόσο προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και τις φιλικές σχέσεις σου. Τα σχέδια και οι στόχοι σου ευοδώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η καθημερινότητά σου γίνεται πιο έντονη και κουραστική, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στην δουλειά σου σε κάνουν να αγχώνεσαι και να έχεις νευρικότητα και ένταση. Καλό είναι να προσέξεις πως εκφράζεσαι στους συναδέλφους γιατί έχεις την τάση να γίνεσαι επικριτικός και να παρατηρείς την κάθε λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να κουράσει. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνουν την ηρεμία αλλά και την αισιοδοξία ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι και αν σου έχει δοθεί. Αυτό είναι πιθανό να έχει τόσο θετικό αντίκτυπο στους ανωτέρους σου, που δεν είναι απίθανο να υπάρξει αύξηση των οικονομικών σου απολαβών. Η διαίσθησή σου λειτουργεί ευεργετικά και σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου είναι στα ουράνια, θέλεις να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπείς και να φλερτάρεις. Οι δημιουργικές σου δραστηριότητες είναι σε πρώτο πλάνο, καθώς νιώθεις ότι ανακουφίζουν την ψυχή σου και είναι βέβαιο ότι θα αποδεχτείς προσκλήσεις για καλλιτεχνικά γεγονότα που συμβαίνουν. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σού δίνουν την αισιοδοξία, την εγκαρδιότητα και την διαίσθηση για να αναπτύξεις την δημιουργική σου πλευρά και να δώσεις βάση σε επιμορφωτικά θέματα, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να ανέβεις σε πνευματικό επίπεδο. Η χαλαρότητα και η ανεμελιά της ημέρας μπορεί να σε ωθήσουν σε λάθη, αλλά ευτυχώς δεν πρόκειται να σου κοστίσουν.

Exit mobile version