Site icon Hallocy

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 08/12

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες, φοβίες και αδυναμίες σας, ανανεώνεται η σκέψη σας, οι ενέργειες σας θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρωθεί ένα παλιό ξεκίνημα, το τρίγωνο που σχηματίζεται με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει ξαφνικές επαφές, συναντήσεις και τηλεφωνήματα που θα ανανεώσουν παρελθοντική σχέση που είχε μείνει για ανεξήγητο λόγο στη μέση. Η σημερινή μέρα θα κρύβει μια δυνατή εξέλιξη καλό θα είναι να μην φρακάρετε την πορεία των γεγονότων. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, με αφορμή μια συνάντηση θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Ανοίγεται δυνατότητα σταθερού δεσμού, δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή, προσγειωμένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ειρηνική η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε άμεσα συναισθηματικά βήματα. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό, και η τύχη με το μέρος σας. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχετε με πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσετε την προσωπική σας ζωή και να ασχοληθείτε με σοβαρότητα για το μέλλον σας. Αισιοδοξία, χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση θα σας φέρει το ραντεβού που θα έχετε. Πείτε ‘ναι’ στις απρόοπτες προτάσεις που θα λάβετε, δεν θα υπάρξει καμία απογοήτευση.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή θα έχετε τη διάθεση για ήρεμες και ευχάριστες επαφές, χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τα λόγια που θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας θα σας δώσουν αισιοδοξία και συναισθηματική ασφάλεια. Στόχος σας θα είναι να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις για θέματα που δημιουργούν επιπλέον προβληματισμούς ή σας φέρνουν στο μυαλό αρνητικές αναμνήσεις. Εσείς οι ελεύθεροι δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις εξόδων, θα διευρύνετε τον φιλικό σας ορίζοντα με νέα πρόσωπα, κάποιο από αυτά δεν αποκλείεται να βρει τρόπο να περάσει και στην προσωπική σας ζωή. Προσιτή και πρόσχαρη θα είναι η συμπροφορά σας, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει νέα προοπτική στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Κρόνο και τον Ουρανό θα σας εφοδιάσει με αυθορμητισμό αισιοδοξία και ορθολογισμό, δεν αποκλείεται να αρχίσετε ξαφνικά να κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Ευγενική και προσιτή θα είναι η στάση σας, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα αρχή. Απρόσμενες συμπτώσεις θα σας φέρουν σε συνομιλία με άτομο που αμέσως θα το συμπαθήσετε, η εξέλιξη των επαφών σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας στάση. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις, σας δίνω τη συμβουλή οι προσεγγίσεις σας να είναι άμεσες.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο έρχονται νέα ανοίγματα, τερματίζουν εμπόδια που καθιστούν στάσιμη την προσωπική σας ζωή. Το τρίγωνο με τον Ουρανό τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε στο ταίρι σας ανοιχτά και αυθόρμητα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Ελκυστική θα είναι η στάση σας, η επαφή σας με ένα καινούργιο άτομο θα έχει θετική πορεία, η συνομιλία που θα έχετε θα είναι αυθόρμητη θα νιώσετε οικειότητα και συμπάθια. Εσείς οι ελεύθεροι δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν για προσωπικό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας σχέσης μακροχρόνιων προδιαγραφών, η έλξη και τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τώρα θα λύσετε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από κακή επικοινωνία. Έρχονται διάλογοι, φερέγγυες υποσχέσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτή τη φορά δεν θα κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανοίξτε την καρδιά σας, θα είστε δεκτικοί και αυθόρμητοι. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστο και απρόοπτο συμβάν που θα σας βγάλει από την αναμονή, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός, θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιες επιθυμίες. Καταφθάνουν θερμά γεγονότα που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή από τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Αν προσμένετε επανασύνδεση τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει έντονη έλξη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Εσείς οι ελεύθεροι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν ελπιδοφόρα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, έντονες συζητήσεις που θα υπάρξουν στις επαφές σας θα φέρουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή θα περάσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά συμπλέγματα, θα απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν ανοίγματα για εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να τολμήσετε να βγάλετε εσώψυχα αισθήματα, δώστε ειλικρινείς εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές ή καμουφλαρίσματα. Στο ταίρι σας ξεκαθαρίστε τη θέση σας, ζητήστε αυτό που θέλετε. Σας δίνω τη συμβουλή να κινήσετε τα νήματα για ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν δηλώσεις και ουσιαστικές υποσχέσεις. Απελευθερωμένοι και εκδηλωτικοί θα φανείτε, η στάση σας θα είναι προσιτή. Θερμές εξομολογήσεις που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες των επαφών σας, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε έναρξη σχέσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο στόχο θα βάλετε να δώσετε νέα ώθηση στη σχέση σας, να βγείτε από την πίεση ή το πρόβλημα που ενδεχομένως να υπάρχει. Τα γεγονότα θα σταθούν στο πλευρό σας, θα σας δώσουν το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα, τώρα θα αντιμετωπίσετε με διαφορετική τακτική το ταίρι σας , νυν ή πρώην. Σε περίπτωση που βρίσκετε ανιαρές ή στάσιμες τις συνθήκες τότε διεκδικήστε τις αλλαγές που χρειάζεστε, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό. Εσείς οι μοναχικοί και απόμακροι αξιοποιήστε τη γνωριμία που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε. Εσείς που διατηρηθείτε μακροχρόνιο δεσμό ανοίξετε συζητήσεις για τα θέματα που σας απασχολούν, θα υπάρξει συνεννόηση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς οι χωρισμένοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε συναισθηματικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα για σχέση. Ο ξεκάθαρος τρόπος έκφρασης σας θα έχει θετικά αποτελέσματα, θα σας δώσει ικανοποίηση και συναισθηματική ολοκλήρωση. Σήμερα θα καταφέρετε να προσπεράσετε εμπόδια και να ξεκινήστε σχέση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα σας προστατέψει από παγίδες παρεξηγήσεων και συναισθηματικά μπλεξίματα. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει σε εσάς και το ταίρι σας, ειρηνικό θα είναι το μεταξύ σας κλίμα. Η θερμότητα και η οικειότητα που θα εκπέμπετε θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις, σήμερα θα μάθετε πως εδώ και πολύ καιρό κάποιο άτομο τρέφει για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις με μελλοντικές προδιαγραφές. Αν κάποιο πρόσωπο σας πίκρανε θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή θα βρείτε ηρεμία και συναισθηματική γαλήνη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τη σχέση σας με βήματα σταθερά αναζητώντας ισορροπία και δέσμευση. Εσείς οι μοναχικοί, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας ανεκδήλωτη έλξη. Τα συμβάντα θα τερματίσουν τη στασιμότητα, έρχεται αισιοδοξία στην καρδιά σας, βγαίνετε από την αδράνεια. Εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, όσο πιο άμεσα δράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα σταθμεύσει κοντά σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Μιλήστε για τους λογούς που σας οδηγήσουν στον χωρισμό, θα καταφέρετε να κλείσετε τα επίμαχα ζητήματα.

Exit mobile version