Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 09/12 γα όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι τέτοιο που σε αγχώνει, καθώς προσπαθείς να ανταποκριθείς σε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα. Στην δουλειά οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθείς και προκύπτουν αγγαρείες, που ναι μεν σε κουράζουν αλλά δεν μπορείς να μην τις διεκπεραιώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε γεμίζει με νευρικότητα και αυτό είναι πιθανό να βγει τις σχέσεις σου με συναδέλφους και να γίνουν τα δύσκολα εύκολα. Προσπάθησε να βλέπεις αντικειμενικά και φιλικά όσα ακούς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί την ανάγκη να εξιδανικεύσεις συμπεριφορές προσώπων στον εργασιακό χώρο αλλά θα είναι καλό να προσέχεις γιατί η φαντασία σου τρέχει και μπορεί να μην βλέπεις ξεκάθαρα τα κίνητρά τους.

Φίλοι μου Κριοί, με τον κυβερνήτη σας Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό, τολμηρή θα είναι η δράση σας, η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που αναζητάτε σασπένς και περιπέτεια, θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζετε από έντονη δραστηριότητα, μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο. Θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε στη μάχη της διεκδίκησης, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση δεν πρόκειται να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Εσείς που ήδη είστε σε σταθερή σχέση, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στην Παρθένο και σε εξάγωνο με τον Άρη, με οργανωμένες κινήσεις και σταθερή αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να επηρεάσετε και να κατευθύνετε το ταίρι σας.

Ταύρος

Η ψυχολογία σου είναι στα ουράνια σήμερα, καθώς με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο το μόνο που σκέφτεσαι είναι να απολαύσεις την μέρα σου κάνοντας πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και σε κάνουν να νιώθεις παιδί. Το καλλιτεχνικό σου ενδιαφέρον είναι έντονο και το θέατρο ή ο κινηματογράφος μπαίνουν στα πλάνα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη αλλάζει προσωρινά την διάθεσή σου, γίνεσαι εσωστρεφής και δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Πρόσεχε γιατί παραμονεύουν οι εντάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, τα πλάνα θα είναι μεγαλεπήβολα, κράτα όμως μικρό καλάθι γιατί μπορεί να μείνουν μόνο στα λόγια.

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό θα υπάρξει το ενδεχόμενο να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες σας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ανασφάλειες ή τις καχύποπτες σκέψεις να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές ενέργειες γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να καταλήξουν τελικά εναντίον σας. Προσπαθήσετε να πράξετε λογικά, χαλιναγωγήστε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα αιχμηρά λόγια, στοχεύσετε στην ισορροπία και όχι στην ανταγωνιστική κυριαρχία. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο οι κινήσεις και οι προσεγγίσεις σας θα έχουν οργάνωση.

Δίδυμος

Η οικογένειά σου έχει τον πρώτο λόγο, με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο και να σε βάζει σε διαδικασία απολογισμού για γεγονότα που τελευταία υπήρξαν και για την συμπεριφορά σου. Οικογενειακές υποχρεώσει προκύπτουν που θα πρέπει να δώσεις τα φώτα σου και αυτό σε βάζει σε διαδικασία συζήτησης με τους οικείους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε ωθεί στο να θέλεις να βγεις από το στενό πλαίσιο της οικογένειας, να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και αυτό σου δημιουργεί προσωρινά εκνευρισμό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει συζητήσεις είτε με πρόσωπα της οικογένειας, είτε με άτομα από την δουλειά σου που να σου δώσουν τον ουρανό με τ’ άστρα θεωρητικά, πρακτικά απέχουν πολύ.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό και σε εξάγωνο με τη Σελήνη, απελευθερωμένες θα είναι διαθέσεις σας και οι αισθήσεις σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα βάλετε μπρος για νέα αρχή, στόχος σας θα είναι να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Τώρα αφήνετε στην άκρη αναστολές και άτοπες φοβίες περί απόρριψης, σε συνδυασμό με την ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα καταφέρετε να προσεγγίσετε και να εντυπωσιάσετε. Μια ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από το πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με ολοκαίνουργια ενδεχόμενα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα, η πορεία των εξελίξεων θα είναι στο χέρι σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τηλέφωνο χτυπάει μανιωδώς, καθώς αδέρφια, ξαδέρφια, στενοί φίλοι, γείτονες θέλουν να σου μιλήσουν και να σε συμβουλευτούν. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πολλές και μπορεί να έρθεις στο σημείο που να μην ξέρεις που να πρωτοπάς. Συζητήσεις που αφορούν νέες συμφωνίες είναι πολύ πιθανές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιθανό να βγάλει εκνευρισμό αλλά και ασυνεννοησία τόσο με το στενό σου περιβάλλον, όσο και με συναδέλφους, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να νιώσουν αυτά που έχεις ανάγκη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βγάζει όλη την καλοπροαίρετη διάθεσή σου στην επιφάνεια, αυτό βέβαια ενέχει τον κίνδυνο να μην αντιληφθείς την διαφορά πραγματικότητας και ψευδής εικόνας που κάποιοι θέλουν να σου περάσουν.

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ενδεχομένως να δοθούν λάθος ερμηνείες στα λόγια που θα ειπωθούν. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, θα υπάρξουν έντονοι διάλογοι στην επικοινωνία με το πρώην ταίρι σας. Οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν με την ερχομό του Άρη στον Σκορπιό, να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο πρόσωπο, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει νέο άνοιγμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξτε την ευκαιρία.

Λέων

Η σκέψη σου είναι στο οικονομικά σου και είναι αλήθεια ότι σε προβληματίζουν, καθώς πιθανά έχουν προκύψει εκκρεμότητες και λογαριασμοί που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες αφού η οικονομική σου κατάσταση σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και νιώθεις ότι δεν πατάς γερά στα πόδια σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη βγάζει έντονο εκνευρισμό, καθώς είναι πιθανό να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις πράγματα που θα σε διασκεδάσουν αλλά το πορτοφόλι σου στέκεται εμπόδιο. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να θέλεις να δρομολογήσεις γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα φέρει στον δρόμο σου άτομα που θα σου πουν πολλά αλλά δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά.

Φίλοι μου Λέοντες, με τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό και τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ανατροπές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, καχύποπτη θα είναι η στάση σας. Σήμερα προσοχή θα έχετε νευρικές και απότομες αντιδράσεις, αποφύγετε την ένταση και την επιμονή. Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν ανοίγματα για νέες κατευθύνσεις, εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό καλό θα είναι οι επιλογές σας να μην είναι παρορμητικές. Προσοχή στον τρόπο που θα συνομιλήσετε με το ταίρι σας, σήμερα θα είναι πολύ ισχυρό το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι, συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα κατευνάσει τα πνεύματα.

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι δεδομένο ότι έχεις στραφεί στο να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες και αυτό είναι πιθανό να γίνει με απότομο και εγωιστικό τρόπο. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας που μπορεί να υπάρξει είναι δυνατόν να διαταράξει τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να κλειστείς στο εαυτό σου αλλά οι περιστάσεις δεν σε αφήνουν, κάτι που σε κάνει νευρικό και η έντασή σου μπορεί να φέρει κόντρες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει όλη την καλή προαίρεση για τους συνεργάτες, καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πιθανό στο τέλος να απογοητευτείς από συμπεριφορές που θα βιώσεις.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας εύστοχη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, θα λυθούν προβλήματα που έχετε μέσα στη σχέση σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρώην ταίρι σας, ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό και σε εξάγωνο με τη Σελήνη, με δυναμισμό θα δώσετε οριστική κατάληξη σε ζήτημα που εδώ και καιρό βαραίνει την ψυχολογία σας. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη επαφή που θα δώσει νέες διαστάσεις στην πορεία σας. Εσείς οι ελεύθεροι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας.

Ζυγός

Με μελαγχολική διάθεση ξεκινάει η μέρα και η συναισθηματικότητά σου είναι τέτοια που θα θέλεις να απομονωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, σε ένα περιβάλλον που βγάζει στην επιφάνεια όλες σου τις ανασφάλειες αλλά και τις πληγές και η εσωστρέφειά σου είναι έντονη. Η διάθεσή σου απέχει πολύ από το να ασχοληθείς με τα τρέχοντα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει την κατάσταση και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κάποιο πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος, θεωρώντας ότι δεν σε καταλαβαίνει ή ότι κάνεις περισσότερα για τους άλλους παρά για τον εαυτό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συμπεριφορές και μυστικά από τον εργασιακό σου χώρο που θα σε απογοητεύσουν.

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια, η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα σας βγάλει από τη θέση της αναμονής. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε έντονη δράση. Με δική σας αποφασιστική κίνηση θα καταφέρετε να συναντηθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο, ο αναλυτικός διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει την πορεία των επαφών σας, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή σχέση. Εσείς που νιώθετε πως το ταίρι σας, σας καταπιέζει και προσπαθεί να ελέγχει την κάθε σας κίνηση, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις αποφάσεις και στα συμπεράσματα σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η εξωστρέφειά σου είναι πασιφανής. Είναι έντονο ότι θέλεις να προβάλεις την ατομικότητά σου, μέσα από πρωτότυπες και επαναστατικές σκέψεις και ιδέες. Το φιλικό σου περιβάλλον παίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς συζητάς και ανταλλάσεις απόψεις και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν φίλοι που θα σταθούν δίπλα σου σε σχέδια που θέτεις για το μέλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εκνευρισμό και αμφιβολία για τον ίδιο σου τον εαυτό και πιθανά μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στα σχέδια που έχεις θέσει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σε κάνει να μην δεις πως υπάρχουν άτομα γύρω σου που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Άρης να εισέρχεται στο ζώδιο σας, πάθος, διεκδίκηση και ανάγκη για κυριαρχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι κινήσεις σας θα έχουν παρόρμηση, δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε αναστολές. Θα εναντιωθείτε σε πιέσεις, σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις διαφωνίες με το ταίρι σας καλό θα είναι να μην το παρατεντώσετε το σκοινί, θα υπάρχει κίνδυνος να σπάσει δημιουργώντας συνέπειες. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που προσφάτως γνωρίσατε, ξεκαθαρίστε τη θέση σας εκδηλώστε αυτό που πραγματικά νιώθετε. Για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα συμβάντα με τον σωστό τρόπο.

Τοξότης

Με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο η δουλειά έχει πάρει τα πάνω της και προκύπτουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις και πιθανό να σε γεμίζουν άγχος. Η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι σημαντική, καθώς απώτερος σκοπός σου είναι να ανέβεις ιεραρχικά και να ανταμειφθείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει μία εσωτερική σύγκρουση έντονη και η επιθυμία σου για να συναναστραφείς φίλους, συνεργάτες, σύντροφο σε χαλαρούς ρυθμούς έρχεται σε αντιδιαστολή με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να είσαι καλοπροαίρετος και ανοιχτός με άτομα που ίσως δεν θα έπρεπε και μπορεί να ανακαλύψεις ότι επιβουλεύονται την προσπάθειά σου.

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικότητα θα αναδύει η αύρα σας. Δυναμική και άμεση θα είναι η αντιμετώπιση σας, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης. Για τους ελεύθερους και μόνους, έρχεται πρόσωπο που θα αναστατώσει την καρδιά σας, αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας. Εσείς οι ερωτευμένοι το πρόσωπο της καρδιά σας θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, σήμερα δε αποκλείεται να αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η μέρα θέλεις να κυλίσει σε χαλαρούς ρυθμούς, να βρεις παρέες από τα παλιά που έχεις καιρό να δεις, να απολαύσεις συζητήσεις για διάφορα φιλοσοφικά θέματα. Η χαλαρή και ίσως αδιάφορη τάση σου για τα τρέχοντα μπορεί να σε εκθέσει, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε βάζει σε σκέψεις και χάνεις προσωρινά τα κέφια σου, καθώς ανακαλείς στην μνήμη σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να χάνεις το μέτρο του πραγματικού και να εξιδανικεύσεις άτομα που δεν τους αξίζει, με αποτέλεσμα, ούτε λίγο ούτε πολύ να σε απογοητεύσουν.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες θα έχει η επικοινωνία με το ταίρι σας, εσείς που βρίσκεστε σε ρήξη προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό δυναμισμός, κυριαρχία, και σθένος θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε τέλος σε σχέση που τη θεωρείτε άνευ μελλοντικής προοπτικής. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αρνηθείτε πρόταση για επανασύνδεση, ίσως να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο οι επιλογές σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Εσείς οι ερωτευμένοι πάθος θα βγάλετε στις εκδηλώσεις σας , προμηνύονται στιγμές έντονης έλξης, τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Υδροχόος

Ξεκινάει με περίεργη διάθεση η μέρα αφού η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα και νιώθεις μία ανεξήγητη εσωτερική ένταση που σε συνοδεύει από το πρωί. Οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή άλλους οργανισμούς είναι πιθανό να προκύψουν και θα πρέπει να ασχοληθείς ή μπορεί να προκύψουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως με τους συνεργάτες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει νευρικό και ευέξαπτο, καθώς μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν σου είναι εύκολο να προχωρήσεις σχέδια που έχεις για οικονομικούς λόγους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου βγάζει έντονο συναισθηματισμό αλλά και λάθος εντύπωση για τα έσοδά σου, γι’ αυτό πρόσεξε μην κάνεις αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από δεσμεύσεις ή δυσκολίες που περιορίζουν τις κινήσεις σας. Ενδεχομένως να γίνει κάπως ασυμβίβαστη η στάση σας, ισχυρό θα είναι το πείσμα σας. Με διάθεση κυριαρχίας θα αντιμετωπίσετε ταίρι σας, προσοχή στις εντάσεις και στις ανούσιες κόντρες. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αποφύγετε τις εμμονές. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να δώσετε τέλος στα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τη στάση σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πιέσεις.

Ιχθύς

Με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις σου με τους άλλους, προσωπικές αλλά και επαγγελματικές. Η τάση σου για να κρατήσεις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις είναι δεδομένη και όλο αυτό γίνεται υπό τον φόβο της μοναχικότητας που ενδόμυχα έχεις. Είναι πιθανό να συμβιβαστείς με καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να καταπιέζεις τις ανάγκες σου σε πιο έντονο βαθμό αλλά ο εκνευρισμός πια είναι δεδομένος, καθώς θεωρείς ότι δεν ικανοποιήσεις τον εαυτό σου για χάρη του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ανεβάζει τον συναισθηματισμό κατακόρυφα και είναι πιθανό να ακούσεις πολλά μεγαλεπήβολα λόγια από συνεργάτες που να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η διάθεση σας για αναζήτηση θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Ο ερχομός του Άρη στον Σκορπιό θα τονώσει τον αισθησιασμό σας, καταφθάνουν νέα ανοίγματα που θα καταφέρουν να σας δραστηριοποιήσουν. Καταφθάνουν απρόοπτα συμβάντα, το εκκεντρικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα τολμήσετε να βάλετε σε καινούργιες περιπέτειες την καρδιά σας. Αυτοπεποίθηση και η σιγουριά θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που έχετε σχέση, οι επαφές με το ταίρι σας θα έχουν έντονο συναισθηματισμό.

Exit mobile version