Κυριακή, 16 Μαΐου

Πανίκος Πιλάλης: Τι πήγε λάθος και δεν θα μπει στο Survivor 2

Εξηγήσεις έδωσε στους θαυμαστές του ο γνωστός ηθοποιός Πανίκος Πιλάλης για το παιχνίδι επιβίωσης Survivor. Με μια μακροσκελή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δεν θα τον απολαύσουμε στο παιχνίδι, αφήνοντας αιχμές…

Η ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού:

“Αρκετοί από εσάς μου στέλνετε μήνυμα και με ρωτάτε για το “SURVIVOR 2” κι αν πήγα ή θα πάω και τα ίδια και τα ίδια.
Να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην αναλωνόμαστε συνέχεια… Βρίσκομαι ήδη σε δύο πετυχημένες σειρές της Κυπριακής τηλεόρασης.
ΝΑι, επιθυμία μου είναι να πάω στο SURVIVOR 2 αλλά να πάω σωστά, χωρίς τηλεφωνήματα και πολλα μπλα μπλα δεξιά κι αριστερά.
Δεν σας κρύβω πως έκανα κι εγώ αίτηση (φυσικά επιθυμία μου είναι να μπω στους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ μετά από τόσα χρόνια στις πλάτες μου καριέρα). Με πήραν από την παραγωγή να πάω στο casting, πήγα και κατάφερα να περάσω στην δεύτερη φάση. Την ίδια μέρα που έγινε το casting στην Κύπρο και πριν προλάβουν να περάσουν 4 ώρες χτύπησε το τηλέφωνο μου για να “εκτοξευθώ” ξαφνικά στην Αθήνα σε διάρκεια λίγων ωρών. Πρωτάκουστο (αφού δεν μας έδωσαν ούτε καν μια δυο μέρες προειδοποίηση για να διευθετίσουμε τις δουλειές μας). Είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και δεν είναι δυνατόν να αφήσω γυρίσματα και συνάδελφους ξεκρέμμαστους για να βρεθώ στην δεύτερη φάση της επιλογής του SURVIVOR 2 . Τους είπα είναι αδύνατον να μου ζητάτε τόσο σύντομα να βρεθώ Αθήνα κι αν υπάρχει περιθώριο για τις επόμενες μέρες προκειμένου να κανονίσω τις ώρες και τα γυρίσματα των σειρών που με κόπο και αγάπη εργάζομαι. Τελικά απ ότι βλέπω συνεχίζεται η διάρκεια επιλογής των παικτών και ήδη βρίσκονται στην 3η φάση. Άρα, προς το παρόν η λέξη SURVIVOR 2 βγαίνει από το μυαλό τόσο το δικό μου όσο και εκείνων που θα ήθελαν να με δουν να εκπροσωπώ εμένα, την οικογένειά μου αλλά και την Κύπρο μου, Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον”.

like.philenews

Διαβάστε επίσης