Site icon Hallocy

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Εξηγεί πρώτη φορά γιατί αποχώρησε από το TVONE

Με το που «τραγούδησε» το «Πάει ο παλιός ο χρόνος», ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, μετά από τρεις μήνες από το πόστο του συμβούλου του προέδρου, πήρε τα πράγματα του κι αποχώρησε από το TVONE. Τι λέει -για πρώτη φορά- ο ίδιος…

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Μετά από μια βδομάδα δημοσιευμάτων και γαργαλιστικών τίτλων του στιλ «Τα βρόντηξε κι έφυγε ο Γραμματικόπουλος» ή «Δεν τους άντεξε ο Αχιλλέας», ο γνωστός ηθοποιός παίρνει τον λόγο και τοποθετείται. Κι ενώ όλα φαίνονταν να είναι μέλι γάλα σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον πρόεδρο του Δ.Σ, η είδηση ότι ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του συμβούλου, έπεσε σαν βόμβα στους δημοσιογραφικούς κύκλους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για ομηρικό καυγά μεταξύ των δύο αντρών για τον τρόπο που ο Κώστας Ζερβός διαχειρίζεται την όλη κατάσταση στο TVONE ενώ άλλοι, επικαλούμενοι πληροφορίες, ισχυρίστηκαν ότι το Star Κύπρος ήταν η κορυφή του παγόβουνου στις σχέσεις τους.

Θέλοντας να δώσει τέρμα στα όσα ακούγονται και γράφονται, ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαιώνει την είδηση ότι παραιτήθηκε από το κανάλι κι εξηγεί αποκλειστικά στο TV Μανία, τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση. Να σημειωθεί ότι προτού αποδεχτεί την πρόταση Ζερβού για να αναλάβει χρέη συμβούλου, ο Αχιλλέα Γραμματικόπουλος, είπε όχι στη σκηνοθεσία του έργου «Αν αργήσω κοιμήσου», ενώ υπέβαλε την παραίτησή του κι από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ μετά από 23 χρόνια συνεργασίας. «Ναι, ισχύει ότι υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του συμβούλου στο TVONE.

Ελλείψει εγχώριας μυθοπλασίας και όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα δεν υπήρχε αντικείμενο, στο οποίο να προσφέρω και να δημιουργήσω επί της ουσίας, αποφάσισα ν’ αποχωρήσω. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχω άριστες σχέσεις με το κανάλι ή τους ανθρώπους του. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση να παρουσιάσω το πρωτοχρονιάτικο show, παρέα με την Νατάσα Ιωάννου», καταλήγει. Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, με το που ολοκληρώθηκαν, την περασμένη Δευτέρα, τα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου σόου του καναλιού μάζεψε τα πράγματά του κι αποχώρησε. Επαγγελματικά, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο.

like.philenews

Exit mobile version