Παρασκευή, 7 Μαΐου

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της! Το αποκάλυψε μόνη της…

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αποδεδειγμένα μια πολύ κουλ έγκυος. Είναι τυχερή γιατί δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εγκυμοσύνη, δεν έχει πολλές παραξενιές, τρώει ότι και όσο θέλει χωρίς να έχει τύψεις για τα κιλά που έχει πάρει και απολαμβάνει τις αλλαγές στο σώμα της.

Τυχερός όμως είναι και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος αφού η Αθηνά δεν είναι από τις έγκυες που έχουν παράλογες απαιτήσεις ή κάνουν… χουνέρια στους αγαπημένους τους.

Ως έγκυος δεν έχεις παραξενιές;

Νομίζω πως έχω μια ένταση παραπάνω. Νιώθω ότι το νευρικό μου σύστημα δεν αντέχει όσο πριν, δεν διαχειρίζομαι τις καταστάσεις τόσο ήρεμα. Πλέον πιέζομαι για να κρατήσω λίγο την ηρεμία μου.

Λιγούρες;

Λιγούρες, ναι, έχω. Τρώω πολλά γλυκά, σε καθημερινή βάση, που παλαιότερα δεν μου άρεσαν καθόλου. Επίσης τρώω περισσότερο φαγητό, μου έχει ανοίξει η όρεξη.

Τι είναι το πιο ακραίο που έχεις στείλει τον Φίλιππο να σου βρει;

Τίποτα. Δεν έχω παραξενιές στο φαγητό. Επίσης, αν λιγουρευτώ κάτι, θα πάω μόνη μου να το πάρω.

Τη διατροφή σου την προσέχεις;

Καθόλου. Έχω πάρει δώδεκα κιλά. Ήμουν όμως πάρα πολύ αδύνατη πριν μείνω έγκυος –κάτω του ορίου για το ύψος μου–, γι’ αυτό νομίζω πως δεν φαίνεται ότι έχω παχύνει τόσο πολύ. Νιώθω όμως ότι κάποια κιλά τα είχε ανάγκη ο οργανισμός μου.

Το σώμα σου έχει αλλάξει;

Φυσικά και έχει αλλάξει το σώμα μου. Δεν μου κάνει κανένα παντελόνι μου, κανένα ρούχο μου. Αυτό είναι λίγο σοκ γιατί ξαφνικά αλλάζει όλη σου η ντουλάπα και το στιλ σου. Έχει όμως ενδιαφέρον να βλέπω αυτές τις αλλαγές πάνω μου. Άσε που οι περισσότεροι μου λένε ότι μου πάει που έβαλα κάποια κιλά.

Κυτταρίτιδα έχεις αποκτήσει;

Τα πάντα αποκτάς όταν μένεις έγκυος. Κυτταρίτιδα, κατακράτηση, πρήξιμο, μετακινείται η λεκάνη σου, όλα αλλάζουν. Είναι αναμενόμενο. Αν δεν μου συνέβαινε, θα ήταν ανησυχητικό.

Σκέφτεσαι αν θα μπορέσεις να αποκτήσεις άμεσα την άψογη σιλουέτα που είχες;

Δεν με έχει απασχολήσει. Μου έχουν πει ότι ο μεταβολισμός σου δεν αλλάζει λόγω εγκυμοσύνης. Εγώ πάντα έχανα κιλά χωρίς να το θέλω. Θεωρώ λοιπόν πως όλα θα επανέλθουν ομαλά και άμεσα.

Νιώθεις σέξι παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη σου;

Νιώθω πολύ καλά, δεν νιώθω ότι έχω ομορφύνει. Νιώθω καλά και πολύ ευτυχισμένη. Δεν νιώθω όμως αυτή τη σεξουαλικότητα της εγκυμοσύνης που θα με έκανε, για παράδειγμα, να κάνω μια φωτογράφιση με εσώρουχα. Είναι μια περίοδος για μένα και τον άνθρωπό μου και την όποια σεξουαλικότητα προτιμώ να την κρατάω για εμάς. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης