Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 10/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και εσύ ασχολείσαι με επαγγελματικά θέματα που έχουν φορτώσει το πρόγραμμά σου και πιθανά να νιώθεις πιεσμένος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σε βάζει σε μία εσωτερική αντιπαράθεση, από την μία θέλεις να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις, από την άλλη είναι δύσκολο λόγω του φόρτου εργασίας και η ένταση που σου δημιουργείται μπορεί να βγει έντονα στον εργασιακό χώρο. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με τους γύρω σου και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και ξεκάθαρος σε αυτά που έχεις να πεις για να μην υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέρφους που θα κοστίσουν στην πορεία της δουλειάς αλλά και στις σχέσεις σας.

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα αναλάβετε ουσιαστική δράση θα καταφέρτε να τακτοποιήσετε τις αρνητικές καταστάσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις διαθέσεις σας. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα καταφέρει να σας βγάλει από την μονοτονία, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο αυτό θα περάσει στην καθημερινότητα σας με βλέψεις για σταθερό μέλλον. Θα υπάρξουν συναντήσεις και θερμές συναισθηματικές συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και αναζωογονητικές, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο εύθυμη στάση. Η απόφαση σας να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας θα φέρει θερμές εξελίξεις.

Ταύρος

Δεν ξέρεις τι να κάνεις σήμερα, αφού θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου και τον άνθρωπό σου, η πραγματικότητα είναι όμως ότι χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις σου βγαίνει εσωστρέφεια και καχυποψία για τους γύρω σου. Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη δεν σε αφήνει να χαρείς, να αισιοδοξείς όσο θα ήθελες και σκοτεινές σκέψεις ξεπηδούν, χαλώντας την διάθεσή σου, κάτι που είναι εμφανές στο περιβάλλον σου. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και είναι πιθανές οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία για οικονομικά θέματα αλλά ακόμα και για να κανονίσεις μία έξοδο και η νευρικότητά σου είναι τέτοια που δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς, χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Φίλοι μου Ταύροι, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από ασυνήθιστες εντάσεις, κύματα και αναταράξεις θα ζωηρεύουν την καρδιά σας. Πάθος, ένταση και ανάγκη για εξακριβώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα λύσουν μυστήριες καταστάσεις. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας με το ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και διπλωματία. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή καλό θα είναι να οριοθετήσετε την αινιγματική σας συμπεριφορά για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις και καχυποψίες που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια και τις διφορούμενες κουβέντες.

Δίδυμος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και έχεις στρέψει το βλέμμα σου σε θέματα της οικογένειας που θα πρέπει να φροντίσεις και να λύσεις. Η κλειστή διάθεσή σου σε κάνει να θέλεις να παραμείνεις σπίτι και να απολαύσεις την ζεστασιά του. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη είναι πιθανό να σε βάλει σε διαδικασία να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον αλλά και συνεργάτες, καθώς δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι τι θέλουν να σου πουν και ο υποκειμενισμός σου είναι στα ύψη. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη φορτίζοντας το κλίμα ακόμα περισσότερο και θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην πεις πράγματα που δεν ευσταθούν, με αποτέλεσμα να γίνεις δυσάρεστος για την συμπεριφορά σου.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό επικοινωνιακό άνοιγμα θα προκύψει με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που ήδη έχετε ερωτευτεί. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα απρόοπτη και ειλικρινής εξομολόγηση θα σας φέρει χαρά και ενθουσιασμό, η εξέλιξη των επαφών σας θα σας βγάλει από την ηττοπάθεια. Εσείς οι χωρισμένοι θα βγείτε από το συναισθηματικό στρεσάρισμα, με αλλαγμένες βλέψεις θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σας, δυναμικές θα είναι οι συμφιλιωτικές προτάσεις που θα σας κάνει. Η συνομιλία που θα έχετε μεταξύ σας θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, ανοίγεται δίοδος επανένωσης. Εσείς οι ελεύθεροι προσεγγίστε με άνεση και αυτοπεποίθηση, θα είναι καλή χρονική στιγμή για να εκδηλωθείτε και αποκαλυφτείτε.

Καρκίνος

Οι προσκλήσεις για να βγεις και να συναναστραφείς κόσμο είναι πολλές, τα τηλέφωνα χτυπούν συνέχεια από κοντινούς σου ανθρώπους που θέλουν να σε δουν και να σου μιλήσουν, αλλά το βαρύ καθημερινό σου πρόγραμμα είναι τέτοιο που μπορεί να μην προλαβαίνεις να τους ευχαριστήσεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σου βγάζει δυσαρέσκεια γιατί δεν είναι εύκολο να παραμερίσεις τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις ξεκούραστες στιγμές με την παρέα σου. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Καλό είναι να προσέχεις αυτά που λες γιατί ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο και να σε παρεξηγήσουν συνάδελφοι και κοντινοί σου άνθρωποι.

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό αλλάζετε τρόπο σκέψης, αφήνετε στην άκρη το κακό παρελθόν, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό ενδιαφέρον για εσάς, η στάση σας θα είναι ευδιάθετη, καλοπροαίρετη και τολμηρή. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο αισθησιασμός σας, κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε σχέδια και όνειρα που ναι μεν θα έχουν σημεία υπερβολής, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ μακριά από τις προσδοκίες σας.

Λέων

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό που σκέφτεσαι είναι να δρομολογήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Η ψυχολογία σου είναι κυμαινόμενη και η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνισή τους. Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σε βάζει σε μία έντονη εσωτερική διαδικασία, από τη μία πλευρά να θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις, από την άλλη πλευρά όμως να φοβάσαι τον ίδιο σου τον εαυτό και να μην τον εμπιστεύεσαι. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και η ανασφάλεια μετατρέπεται σε έντονη νευρικότητα που μπορεί να φέρει προστριβές με φίλους ή τον σύντροφο και ειπωθούν πράγματα που δεν εννοείς.

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας και απαισιοδοξίας, τώρα θα ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα αποκαλύψετε αλήθειες. Τολμηρή θα γίνει η σκέψη σας, σήμερα εσείς οι απογοητευμένοι ή συναισθηματικά μπερδεμένοι θα αναζητήσετε τη μεγάλη αλλαγή και τα συμβάντα θα σας φέρουν το κατάλληλο άνοιγμα. Καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα ξεδιαλύνουν το μεταξύ σας το ομιχλώδες τοπίο, θα καταλάβετε τι ακριβώς συνέβηκε σε παλιότερες σας επαφές. Οι εξηγήσεις που θα δοθούν θα σας βάλουν τα γυαλιά, διαπιστώνετε, συνειδητοποιείτε, και αποκτά θετική διάθεση η συμπεριφορά σας.

Παρθένος

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο και θέλεις να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για το περιβάλλον σου, όσο για τους συνεργάτες. Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιό σου και αυτά που νιώθεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δημιουργεί ένταση αλλά και την αίσθηση του ανικανοποίητου και αυτό βγαίνει έντονα τόσο σε συνεργάτες, όσο και στην οικογένεια. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα στο σπίτι που να σε προβληματίζουν και να σε εμποδίζουν να εκφράσεις άνετα τα συναισθήματά σου. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και η ένταση μεγαλώνει και είναι πιθανό να εκτονωθείς με απότομο τρόπο και να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν τόσο το περιβάλλον σου, όσο και την οικογένειά σου.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό δεν θα επιτρέψετε στη σκέψη σας να γυρίσει πίσω σε παλιές απογοητευτικές ιστορίες, δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει στην παγίδα να προσκολληθεί σε θέματα και πρόσωπα που σας άδειασαν συναισθηματικά. Αφήνετε πίσω σας χωρισμούς και αποτυχημένες σχέσεις, παίρνετε απόφαση να προχωρήσετε μπροστά με έντονη τη ανάγκη να βγείτε από το τωρινό απογοητευτικό αποτέλεσμα. Σήμερα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για καινούργια γνωριμία, το πρόσωπο που θα σας φλερτάρει θα περιμένει την ανταπόκριση σας. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους ανοίγεται δυνατότητα νέας αρχής, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε με αισιόδοξη σκέψη.

Ζυγός

Η υπερευαισθησία και ο έντονος συναισθηματισμός είναι και σήμερα στα ύψη, η εσωστρέφεια κυριαρχεί, καθώς η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο, με τις αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο νου για να σου θυμίσουν ότι έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια της ζωής σου που σε πονάνε. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σε ωθεί από την μία να θέλεις να επικοινωνήσεις με κοντινούς σου ανθρώπους και να θέλεις να εκφραστείς, από την άλλη να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να ανακυκλώνεις πληγωμένα συναισθήματα και μνήμες. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και η εσωστρέφεια γίνεται νευρικότητα, με πιθανό αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση με στενούς συγγενείς και φίλους και να ενοχλήσεις με την συμπεριφορά σου.

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των όσων έγιναν. Σήμερα θα κρατήσετε στάση ξεκάθαρη και δεκτική, θετικό αποτέλεσμα θα υπάρξει σε προσπάθειες προσέγγισης. Οι προτάσεις που θα κάνετε θα βρουν πρόσφορο έδαφος, ενδιαφέρον θα σας δείξει το πρόσωπο που σκέπτεστε. Ελπιδοφόρα κατάληξη θα έχουν οι επαφές σας με άτομο που πολιορκείτε ή να σας πολιορκεί εδώ και αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους και παρεξηγήσεις, θα προσπεράσετε τις δυσκολίες, φτάνετε στο επιθυμείτο αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που είστε σε δεσμό αφήνετε πίσω σας τις καχύποπτες αμφιβολίες, στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν εξηγήσεις και αποκαλύψεις.

Σκορπιός

Τα σχέδια και τα όνειρα που έχεις θέσει για να το μέλλον είναι σημαντικά για εσένα και σήμερα επικεντρώνεσαι σε αυτά. Απευθύνεσαι σε άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος για να συζητήσεις τις ιδέες σου και να αναπτύξεις το όραμά σου. Δραστηριοποιήσε σε ομάδες και συλλόγους με τις οποίες έχεις ταύτιση απόψεων και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι προσφέρεις σημαντικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σου βγάζει έντονη αμφιβολία για εσένα τον ίδιο και είναι πιθανό να θεωρήσεις προσωρινά ότι δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τους στόχους που έχεις θέσει. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και ο εκνευρισμός ανεβαίνει. Πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να πεις λόγια που δεν εννοείς, από τις προσωπικές σου ανασφάλειες, και να απομακρύνεις πρόσωπα που θα ήθελαν να σε στηρίξουν.

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, προσπαθήστε να μην εστιάσετε σε καταστάσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα και άγχος. Αισιοδοξία θα σας διακατέχει, ωστόσο ο ενθουσιασμός σας ενδεχομένως να είναι κάπως υπερβολικός, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τα τελεσίδικα πορίσματα. Στοχεύστε στη σταθερότητα και στη συναισθηματική ισορροπία, ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ομαλότητα στους διαλόγους με το ταίρι σας. Για εσάς τους ελεύθερους, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή δίνω τη συμβουλή να μην βιαστείτε να απορρίψετε, σκεφτείτε θετικά. Η πρόταση που θα σας γίνει θα φέρει άνοιγμα παροντικής και μελλοντικής προοπτικής, σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και τα επαγγελματικά σου καταλαμβάνουν το σημαντικότερο κομμάτι της προσοχής αλλά και του χρόνου σου, καθώς είναι τέτοιες οι απαιτήσεις και οι ευθύνες που έχεις που θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εργατικότητά σου σε βοηθάει, το άγχος όμως όχι και τόσο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτιέσαι αν πραγματικά ακολουθείς αυτό που θέλεις. Είναι πιθανό να πετύχεις πράγματα που να μην σε ικανοποιήσουν, καθώς δείχνεις να μην σε ευχαριστεί τίποτα. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου και καλό είναι να προσέξεις πως εκφράζεσαι και τι λες γιατί είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση τόσο με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο, όσο και με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει συνομιλία ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να κατευθύνετε την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να κλείσετε ραντεβού. Εκφραστείτε αυθόρμητα, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Έρχεται ευχάριστο και προσδοκώμενο αποτέλεσμα που θα σας βγάλει από την αναμονή, τα ευνοϊκά γεγονότα που θα προκύψουν σε συνδυασμό με την αποφασιστική σας στάση, θα κλείσουν τη μέρα σας με θερμό ραντεβού. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επανασυνδέσεις, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την ταλαιπωρημένη ψυχολογία σας. Θετική εξέλιξη θα έχει μια συζήτηση σας, θα υπάρξει ουσιαστικό ξεκαθάρισμα.

Αιγόκερως

Η πνευματική σου αναζήτηση, οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες είναι έντονες από το πρωί και μπορείς να ασχοληθείς με αυτές, ψάχνοντας σεμινάρια ή ημερίδες. Δεν αποκλείεται να κανονίσεις να βρεθείς με παρέα και να χαλαρώσεις, καθώς είναι η αλήθεια ότι δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με τα καθημερινά και τετριμμένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σου φέρνει δυσθυμία και κλείνεσαι στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι θέλεις. Από την μία πλευρά να θέλεις να βγεις και να ξεφύγεις, από την άλλη πλευρά να μείνεις στο σπίτι και να ξεφύγεις νοητικά. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ένταση και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο, γιατί συγκρουσθείς με άτομα που συζητάς και ενοχλήσεις με το ύφος σου.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα έντονη θα είναι αυτοπεποίθηση σας, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε με αμεσότητα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα θα μείνετε σταθερά στους στόχους σας, δε θα παρεκκλίνετε από τις επιθυμίες σας, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν ενθαρρυντική κατάληξη. Για εσάς τους ελεύθερους, η πορεία σας ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση ανοίγονται νέα ενδεχόμενα. Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες αναστατώσεις, αλλάζουν οι επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Με την Σελήνη να παραμένει στην Παρθένο είναι σίγουρο ότι δεν ξυπνάς και με την καλύτερη των διαθέσεων. Οι ανασφάλειες και φόβοι που νιώθεις βγαίνουν σε εκνευρισμό και ένταση και η καχυποψία κυριαρχεί στις συναναστροφές σου σήμερα. Οικονομικά θέματα με τράπεζες και δημόσιο έρχονται στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να δρομολογήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σε κάνει καχύποπτο και με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και σε περίπτωση που βρεθείς μαζί τους θα προτιμήσεις να μείνεις σιωπηλός και να παρατηρείς. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και ο εκνευρισμός σου γίνεται πολύ έντονος. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί η νευρικότητά σου μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη μνήμη σας τις αποτυχημένες σχέσεις, σήμερα θα πάρετε απόφαση να σταματήσετε να εστιάζετε στις αρνητικές αναμνήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους, μέσα σε οικείο περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, η φιλική σχέση που θα αναπτυχτεί μεταξύ σας θα πάρει πορεία προσωπικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να ανανεώσετε τη ζωή σας, ξεχνάτε το παρελθόν, προχωρείτε δυναμικά σε παρόν και μέλλον. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, σοβαρές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, θα προσπαθήσετε να διαγράψετε τα κακώς κείμενα και να προχωρήσετε ανεπηρέαστοι από παλιές κακές στιγμές.

Ιχθύς

Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες και βγάζεις τις διπλωματικές σου ικανότητες για να μπορέσεις να μην δυσαρεστήσεις κανέναν από το περιβάλλον σου αλλά και τους συνεργάτες. Η ανασφάλεια που σου δημιουργεί η σκέψη και μόνο της μοναξιάς είναι αρκετή για να σε κάνει να συμβιβαστείς με καταστάσεις αλλά και πρόσωπα που δεν σε ικανοποιούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία να σκέφτεσαι ότι δεν σε ικανοποιούν ούτε οι συνεργασίες σου αλλά ούτε και ο επαγγελματικός προσδιορισμός σου και μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου προβληματισμένος. Αργά το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκτονώσεις με απότομο τρόπο την ένταση που έχεις μέσα σου, με μόνο αποτέλεσμα το να δημιουργηθούν συγκρούσεις.

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, με πρόσωπο που ήδη έχετε ξεκινήσει επαφές οι συναντήσεις σας παίρνουν νέες διαστάσεις, αρχίζει να μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Σε προσωπική σας συνομιλία θα καταφέρετε να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις βλέψεις και τα μεταξύ σας αισθήματα. Εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, τα γεγονότα θα εξελιχτούν με θετικότητα. Έρχεται ευχάριστο και προσδοκώμενο αποτέλεσμα που θα σας βγάλει από την απογοήτευση και τη στασιμότητα. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, θα σας κάνουν δεκτικούς και προσιτούς. Ουσιαστικά καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα που θα λύσει απορίες και παλιές ανεξήγητες ενέργειες.

Exit mobile version