Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας 11/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Το ενδιαφέρον σου σήμερα έχει στραφεί στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές, με εσένα να προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό, το ζώδιο τον σχέσεών σου και δείχνεις την διάθεση να ακούσεις τα δικά σου άτομα και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Και αυτό γιατί μέσα σου έχει «ξυπνήσει» ο φόβος της μοναχικότητας και αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια. Είσαι ανοιχτός σε κάθε είδους νέα συνεργασία ή σχέση, κάτι που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η έντονη τάση που έχεις να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες μπορεί να λειτουργήσει υπονομευτικά για οποιαδήποτε σχέση, κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και η καθημερινότητά σου γίνεται πιο έντονη και αγχώδης αφού προκύπτουν ανατροπές στο πρόγραμμα που έχεις βάλει αλλά κυρίως υποχρεώσεις και αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο που δεν μπορεί να αδιαφορήσεις και θα πρέπει να δώσεις λύσεις. Η τάση σου για να ψάχνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάνει να κλείνεσαι συναισθηματικά και να αντιμετωπίζεις πρακτικά τα περισσότερα θέματα. Στην προσπάθειά σου για να ανταποκριθείς στις τόσες απαιτήσεις, μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός με συναδέλφους, κάτι που θα φέρει συγκρούσεις αν δεν το ελέγξεις. Σε κυριεύει νευρικότητα και άγχος και αυτό μπορεί να γίνει κουραστικό για τους γύρω σου, αλλά πάνω από όλα για εσένα τον ίδιο που δεν σταματάς προτού εξαντληθείς πλήρως. Πιθανή είναι η τάση για αυτολύπηση που προέρχεται από την πίεση που νιώθεις.

Δίδυμος

Η μέρα ξεκινά με το κέφι να είναι στα ύψη και η διάθεσή σου είναι τόσο καλή που δεν θέλεις να ασχοληθείς με τετριμμένα πράγματα που θα σε προσγειώσουν στην σκληρή πραγματικότητα. Η διασκέδαση, το φλερτ και η απόλαυση είναι αυτά που σκέφτεσαι και είναι βέβαιο ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνεις σήμερα είναι να κανονίσεις με παρέα να βγεις έξω και να ξεφαντώσεις. Δείχνεις έντονα τα συναισθήματά σου, το γέλιο και η φωνή σου είναι βέβαιο ότι θα ακουστούν όπου και αν βρεθείς, κάτι που κάνει τους πάντες να στρέφουν τα βλέμματα πάνω σου. Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ασχολίες και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου.

Καρκίνος

Η οικογένειά σου πρωταγωνιστεί σήμερα, καθώς δίνεις εκεί όλη σου την προσοχή. Είναι πιθανό να έχουν προκύψει καταστάσεις ή ανάγκες που θα σε κάνουν να συζητήσεις και να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που αφορούν την οικογένεια. Η πραγματικότητα είναι ότι και εσύ δεν έχεις την διάθεση σήμερα να βγεις από το σπίτι σου. Αυτό που επιθυμείς είναι να μείνεις στο καταφύγιό σου, να ασχοληθείς με αυτό, να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα όπου θα υποδεχτείς όλους αυτούς που θεωρείς δικούς σου ανθρώπους και νιώθεις οικεία μαζί τους. Είναι γεγονός επίσης ότι μπαίνεις σε μία αυτοκριτική διαδικασία και σκέφτεσαι τον τρόπο που συμπεριφέρθηκες και χειρίστηκες συγκεκριμένες καταστάσεις. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε έντονες κυκλοθυμικές τάσεις, που έχεις ούτως ή άλλως, γιατί αυτή η αλλαγή της διάθεσή σου μπορεί να κουράσει και να σε βάλει σε προστριβές.

Λέων

Η επικοινωνία είναι στο προσκήνιο και σήμερα ξύπνησες ορεξάτος για να δεις και να μιλήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον και να ανταλλάξεις απόψεις για όποιο θέμα και αν προκύψει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και οι προσκλήσεις για βραδινές εξόδους και κοινωνικά γεγονότα είναι πολλές και είναι αλήθεια ότι απόψε θα τρέχεις από στέκι σε στέκι για να προλάβεις όλες αυτές τις υπέροχες υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις πολλά πράγματα να κάνεις είναι πιθανό να βαρεθείς και αυτό θα φέρει έντονες μεταβολές στην διάθεσή σου. Επίσης, καλό θα είναι να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός στις απόψεις που εκφράζεις και αυτό να δημιουργήσει προστριβές. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα κοντινό ταξίδι που θα σου αλλάξει την διάθεση και θα σε οδηγήσει μακριά από την καθημερινότητα.

Παρθένος

Οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί περνούν σε πρώτο πλάνο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι η οικονομική σου κατάσταση. Συναλλαγές και μικροέξοδα προκύπτουν που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, μιας και αυτό σε βοηθά εξαιρετικά να πατάς στα πόδια σου και να νιώθεις λιγότερο ανασφαλής. Θέλεις να τραβήξεις την προσοχή των δικών σου ανθρώπων και έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις. Θα είσαι πολύ περιποιητικός με τα κοντινά σου άτομα, σε τέτοιο σημείο όμως που μπορεί να περάσεις τα όρια και να γίνεις καταπιεστικός και κτητικός. Μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχη ατμόσφαιρα και ένα εξαιρετικό δείπνο για να ευχαριστήσεις τα κοντινά σου άτομα.

Ζυγός

Και ναι… είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να γίνεις το επίκεντρο στο περιβάλλον σου. Έχεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και να δεις από τους γύρω σου ότι τα κατανοούν και θέλουν να σε ικανοποιήσουν. Αυτό είναι πιθανό να γίνει με εγωιστικό και απότομο τρόπο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και συνεργάτες. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μπεις στην θέση των άλλων και να μην έχεις την απαίτηση να σκέφτονται ή να νιώσουν όπως εσύ. Η κοινωνικότητά σου και η αυτοπεποίθηση που εκφράζεις με τον τρόπο σου καθηλώνει γνωστούς και αγνώστους όπου και αν βρεθείς.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά με ένα περίεργο συναίσθημα μελαγχολίας που στην διάρκεια της ημέρας γίνεται πιο έντονο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και η υπερευαισθησία που βγάζεις είναι εμφανής, η διάθεσή σου μοναχική και δεν μπορείς να αυτοσυγκεντρωθείς για να ανταποκριθείς στα τρέχοντα. Στο μυαλό σου έρχονται καταστάσεις που σε πλήγωσαν και έρχεσαι αντιμέτωπος με το παρελθόν, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε στιγμάτισαν. Ενοχές, φόβοι και ανασφάλειες σε ταλαιπωρούν και μπορεί να σκεφτείς ότι δεν αξίζεις να σε αγαπούν και να σε προσέχουν. Καλό θα ήταν, για να ισορροπήσεις την διάθεσή σου να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου και να μπορέσεις να διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια σε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, που θα σε κάνει να νιώσεις άμεσα πιο ανάλαφρος.

Τοξότης

Η εξωστρέφειά σου και η έντονη διάθεση για επικοινωνία και συναναστροφές είναι εμφανείς, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις καμία φιλική πρόταση για έξοδο που να μην πας. Έχεις ανάγκη να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα γιατί θεωρείς ότι σε καταλαβαίνουν, επικοινωνείς στο ίδιο μήκος κύματος μαζί τους και θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους, εκθέτοντάς τους τα σχέδια και τα όνειρα που έχεις για το μέλλον. Είναι βέβαιο ότι οι πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν και θα βρεθούν πολλοί που θα θέλουν να είναι δίπλα σου στην προσπάθεια αυτή. Το να βρίσκεσαι σε κάποια ομάδα είναι σημαντικό σήμερα, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείς σε συλλόγους και ομαδικές προσπάθειες κοινωνικού χαρακτήρα αφού έχεις πολλά να δώσεις.

Aιγόκερως

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα είναι τέτοιες που έχεις ρίξει όλη σου την προσοχή στην δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και νιώθεις έντονα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τον εαυτό σου, καθώς θεωρείς ότι έχεις τις δυνατότητες, έχεις δείξει την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που απαιτείται και θα πρέπει αυτά να αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σου. Ο στόχος σου είναι η διάκριση στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τον πετύχεις. Έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις άμεσα τι θέλουν οι άλλοι από εσένα, άρα αυτό διευκολύνει πολύ τις συνεργασίες σου. Προσοχή γιατί η ανταγωνιστική τάση που έχεις αλλά και ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε ωθήσουν να χάσεις το μέτρο και τότε θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις.

Yδροχόος

Η μέρα ξεκινά με αισιοδοξία και κέφι. Τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση αφού είσαι διατεθειμένος να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και η μέρα θέλει καλοπέραση, μουσική, φαγητό, ποτό και καλή παρέα που μπορείς να συζητήσεις τα πάντα. Είναι εξαιρετική ημέρα επίσης για να ασχοληθείς με τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες και μπορείς να ψάξεις για σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Νομικά θέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και καλό είναι να τα δρομολογήσεις γιατί θα εξελιχθούν ευνοϊκότατα για εσένα. Καλό είναι όμως να προσέχεις γιατί μπορεί να φανατιστείς με τις ιδέες που πιστεύεις και να μην δέχεσαι διαφορετική άποψη και να μην έχεις το μυαλό σου σε υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν και να εκτεθείς.

Ιχθύς

Ο εκνευρισμός είναι εμφανής από την αρχή της ημέρας και θα εντείνετε κατά την διάρκειά της. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό, σε ένα ιδιαίτερο για εσένα περιβάλλον, και βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλεια, φόβο και καχυποψία που μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιονδήποτε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν έχεις διάθεση για πολλά λόγια, περισσότερο παρατηρείς τις κινήσεις των άλλων και λιγότερο εκφράζεις την άποψή σου. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, δημόσιο έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να δρομολογήσεις. Ευτυχώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί εξαιρετικά ευνοϊκά για εσένα. Είναι επίσης πολύ καλή ημέρα να συζητήσεις για νέες οικονομικές συμφωνίες με συνεργάτες, επενδύσεις και δάνεια αφού έχεις το επιχειρηματικό δαιμόνιο και μπορείς να δεχτείς πολύ αποδοτικές προτάσεις.

Exit mobile version