Site icon Hallocy

Ποια σειρά του Αντρέα Γεωργίου ρίχνει αυλαία;

Το «Κόκκινο νυφικό» δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να ακολουθήσει την επιτυχία του «Τατουάζ» κι αφού η συμφωνία μεταξύ των συντελεστών και του καναλιού αφορά την παραγωγή 10 επεισοδίων, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία.

Η Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου αποφάσισαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να παρουσιάσουν δύο διαφορετικές προτάσεις: «Το Τατουάζ» και το «Κόκκινο Νυφικό». Mπορεί η πρώτη σειρά να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να αφήνει πίσω τα ριάλιτι/τάλεντ σόου, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την δεύτερη παραγωγή.

Το τελευταίο διάστημα, στο «στρατόπεδο» του Alpha, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για την πορεία της σειράς αλλά δεν σταμάτησαν ούτε μια στιγμή να τη στηρίζουν. Εξάλλου και ο ίδιος ο παραγωγός της, Κούλλης Νικολάου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σειρά θα αγαπηθεί και θα καταφέρει να ορθοποδήσει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στον αθηναϊκό Τύπο κι επιβεβαιώνονται από το ίδιο το κανάλι, την περασμένη βδομάδα λήφθηκαν αποφάσεις για το τηλεοπτικό μέλλον του «Κόκκινου Νυφικού» το οποίο, τελικά, θα δούμε να ολοκληρώνεται και όχι να «κόβεται» στο 10ο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία μεταξύ των συντελεστών και του καναλιού αφορούσε από την πρώτη στιγμή την παραγωγή 10 επεισοδίων και εφόσον πετύχαινε κάποιους στόχους θα έπαιρνε το «πράσινο φως» για άλλα 10+10 επεισόδια!
Πλέον, η δημιουργική ομάδα της Make It Productions και ο ALPHA θα δώσουν όλη τους την προσοχή στο «Τατουάζ» και παράλληλα θα αναζητήσουν τη νέα τους πρόταση για τη σεζόν 2018-2019 που δεν είναι άλλη από τη δραματική σειρά «8 λέξεις» την οποία πρότειναν στο κανάλι από την αρχή της τηλεοπτικής περιόδου.

Exit mobile version