Δευτέρα, 17 Μαΐου

Αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 12/12 για όλα τα ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, κάτι που στεκόταν εμπόδιο στην πορεία σας τώρα θα αναποδογυρίσει υπέρ σας. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, τα υπονοούμενα που θα αφήσει θα είναι ένας έμμεσος τρόπος για να σας ζητήσει ραντεβού. Αν δει από εσάς πρόσφορο το έδαφος τότε θα περάσει σε άμεσες προτάσεις. Αν θέλετε να πάρουν οι επαφές σας θερμές και στενές διαστάσεις τότε δείξτε το ενδιαφέρον σας, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Για τους τολμηρούς η μέρα θα κλείσει με θερμό ραντεβού, εσείς που θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή με τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας. Σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και αρκετό καιρό, προμηνύεται σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα κινητοποιήσουν τα κατάλληλα νήματα, απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική ευχάριστων εξελίξεων. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο οι αναμνήσεις θα σας πάνε πίσω στο παρελθόν, το πρώην ταίρι σας θα θυμηθείτε, θα εστιάσετε στις καλές σας στιγμές. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε θα σας φέρει ενθουσιασμό, θα λήξει τη μεταξύ σας συναισθηματική απόσταση. Σε προσωπική σας συνάντηση θα καταφέρετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις, θα αποκατασταθεί η αλήθεια, βάζετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο ανοίγεται δίοδος για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε συναισθηματική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια ή στασιμότητα. Ζωηρές και ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, ο ψυχολογικός σας κόσμος θα περάσει από εντάσεις, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να γίνει εκρηκτική η στάση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να σας εντυπωσιάσει, θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ίσως να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις. Καταφθάνει άνοιγμα νέας σχέσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ορμητική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Ανάμεικτα θα είναι τα συναισθήματα σας θα σας διακατέχει πάθος, παρόρμηση, ζήλεια ίσως και θυμός. Βασική σας ανάγκη θα είναι να εκδηλώσετε αυτό που πραγματικά νιώθετε, στο ταίρι σας θα μιλήσετε με αλήθειες ωστόσο προσοχή στα λόγια σας, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε εντάσεις. Αν θέλετε να κρατηθεί η σχέση σας σε ένα ισορροπημένο επίπεδο καλό θα είναι να σκεφτείτε πολύ καλά τι θα πείτε και τι θα αποκαλύψετε. Για τους ελεύθερους, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ένα άτομο απ τα παλιά θα κάνει κίνηση προσέγγισης, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις επανασύνδεσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ενδυναμωμένη και αισιόδοξη θα είναι η ψυχολογία σας, δυναμικότητα και αυθορμητισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα είστε εμφανίσιμοι, προσιτοί και ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί. Κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την εικόνα και την προσωπικότητα σας, θα περάσει σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις, σας συμβουλεύω να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν καινούργια ανοίγματα, σε συνδυασμό με τη γοητεία σας και την απελευθερωμένη σας διάθεση θα καταφέρετε να περάσετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι από τη σχέση σας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δε αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να την τερματίσετε, σκεφτείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή αποκαλυπτικά γεγονότα θα βγάλουν στο φως αλήθειες, τερματίζουν καταστάσεις που σας έριχναν στάχτη στα μάτια. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για σοβαρές συζητήσεις, θα δοθούν εξηγήσεις σε παρελθοντικά θέματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, θα δείτε πως ότι προσφέρετε αυτό ακριβώς θα εισπράξετε. Σας συμβουλεύω να ξεδιπλώσετε τα αισθήματα σας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Έρχονται ευκαιρίες που θα σας αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη κατάληξη, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση σε παλιές σας υποθέσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο ευαισθητοποιημένη θα είναι η αντίληψη σας, η αισθαντικότητα σας θα σας βοηθήσει να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς, με το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Ανοίγεται προοπτική σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Τα λόγια που θα ακούσετε θα σας ενθουσιάσουν θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, έρχονται αναθεωρήσεις. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα το δείτε με διαφορετικές πλέον διαθέσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο συναισθηματική ηρεμία θα υπάρξει στον εσωτερικό σας κόσμο, προσιτή θα είναι η στάση σας, θερμές οι διαθέσεις σας. Ξαφνική αντάμωση θα σας φέρει άνοιγμα σχέσης με πρόσωπο που μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη. Εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα ελκυστικό πρόσωπο. Θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σχέσης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ξεκάθαρα λόγια που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που από καιρό σας μπερδεύουν, θα καταφέρετε να βρειτε την άκρη του νήματος.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα αισιόδοξης κατάληξης. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, δε θα διστάσει να σας εκδηλώσει την έλξη του. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο θα σας αποκαλυφθεί άτομο που σας σκέπτεται εδώ και πολύ καιρό. Θα προκύψει αμοιβαία έλξη που θα μετατραπεί σε ενδιαφέρον για σχέση, ανταποκριθείτε στις θερμές εξομολογήσεις που θα ακούσετε. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε, οι επαφές που θα έχετε θα είναι ευχάριστες και αισιόδοξες. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στις εσωτερικές κρίσεις, ίσως να πάρετε απόφαση να δώσετε τέλος σε σχέση που τη θεωρείτε προβληματική. Σας δίνω τη συμβουλή να μην ενεργήσετε ή αποφασίσετε παρασυρόμενοι από παρορμητικές εξάρσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή εσείς και το ταίρι σας θα ανοίξετε έντονες συζητήσεις για παρελθόν και για παρόν, ίσως να ακούσετε λόγια που δε θα τα περιμένετε, ωστόσο μην αγχωθείτε, θα σας βοηθήσει το ξεκαθάρισμα που θα προκύψει Για εσάς τους ελεύθερους που είστε χωρίς σχέση έρχεται αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από μια ξαφνική εξομολόγηση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο με το ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στη ζωή σας θα περάσετε σε εκ βάθους αναλύσεις, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, έντονη θα είναι η διάθεση σας για νέες συναισθηματικές δοκιμασίες, ευχάριστες συνομιλίες θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, στην κουβέντα σας θα υπάρξουν ειλικρινείς φιλοφρονήσεις. Για εσάς που θα κάνετε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα φανείτε τολμηροί, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τον απαιτητικό τρόπο δράσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο θα διεισδύσετε στο βάθος των αισθημάτων. Δε θα έχετε διάθεση να κρύψετε αυτό που θα νιώσετε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις με το ταίρι σας για παροντικά και παρελθοντικά ζητήματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αυταπάτες σας. Για εσάς τους μόνους θα προκύψει καινούργια ευκαιρία που δε θα είναι περαστική ούτε ανούσια. Έντονη έλξη θα προκύψει ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε. Σήμερα ο έντονος αισθησιασμός σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές εκδηλώσεις, αρκετά τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Θα υπάρξουν απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής.

Διαβάστε επίσης