Site icon Hallocy

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Οι εικόνες που τον δείχνουν να ρίχνει ξύλο στο γήπεδο στον αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Το σοκ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

Απίστευτες εικόνες είχαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρειο Στάδιο στον αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕλ! Το παιχνίδι δεν τέλειωσε ποτέ και όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από την τηλεόραση το έβλεπαν με κομμένη την ανάσα βλέποντας να εκτυλίσσοντας εντός του γηπέδου επεισόδια, να ανάβουν φωτιές και να βλέπουν εικόνες ανευ προηγουμένου με οπαδούς και ποδοσφαιριστές να πιάνονται στα χέρια.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι απίστευτες. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου που ελάχιστες φορές βγαίνει εκτός εαυτού και τον οποίο βλέπουμε σε εικόνες να είναι σε έκκρυθμη κατάσταση. Aπό την τηλεόραση παρακολουθούσε τον αγώνα και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία με τεράστια αγωνία έβλεπε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν ξύλο, τους φιλάθλους να δίνουν μάχες σώμα με σωμα ρίχνοντας από μερικά εκατοστά απόσταση ο ένας στον άλλο φωτοβολίδες με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να εντοπίσει μέσα στο γήπεδο τον σύζυγο της απο την τηλεόραση και να περνάει δύσκολες στιγμές.

Ευτυχώς στο τέλος δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός με τον αγώνα ωστόσο να γράφεται με μελανά γράμματα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ilovestyle.com

Exit mobile version