Site icon Hallocy

Η σύντροφος μου με κορόιδευε 2 χρόνια – Είναι λεσβία, έχω αποδείξεις και θα την κάνω τσακωτή στη Λάρνακα – Θα την ξεφτιλίσω!

Γεια σας,

Έχω 2 χρόνια σχέση με μια κοπέλα από την Λάρνακα. Τον τελευταίο χρόνο συζούμε στη Λευκωσία.

Την περασμένη βδομάδα είχαμε βγει για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας.

Είχα αποφασίσει εδώ και κάτι μήνες να της κάνω πρόταση γάμου. Κάπου στο τέλος της βραδιάς πήρα το θάρρος.

Ήτανε όλα φαντασμαγορικά! Είχα γονατίσει μπροστά σε όλους της έδωσα το δαχτυλίδι και αυτή είπε το μεγάλο ναι. Ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Την επόμενη μέρα η σύντροφος μου είχε πάει στο περίπτερο για τσιγάρα. Άφησε όμως το κινητό της στο σπίτι. Κάποιο άγνωστο νούμερο την καλούσε και από περιέργεια το απάντησα.

Πριν προλάβω καν να μιλήσω μια γυναικεία φωνή άρχισε να ρωτα: Είσαι μόνη; Έφυγε αυτός; Μόλις όμως άκουσε τη φωνή μου το έκλεισε. Ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μπήκα στον πειρασμό να ελέγξω αν υπάρχουν μηνύματα από τον αριθμό που είχε καλέσει. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου!

Η σύντροφος μου συνομιλούσε εδώ και καιρό με αυτή την κοπέλα. Και δεν μιλώ για αθώες συνομιλίες μεταξύ φιλενάδων. Είχαν ερωτική σχέση! Μάλιστα στο τελευταίο δήθεν επαγγελματικό ταξίδι είχαν πάει μαζί. Και κάθε φορά που μου έλεγε πως θα πάει στη Λάρνακα να δει την οικογένεια της πήγαινε στην γκόμενα της! Τόσο καιρό με κορόιδευε…

Δεν της μίλησα ακόμη για τα όσα ανακάλυψα. Θέλω να την εκδικηθώ. Ήδη ξέρω που και πότε θα είναι η επόμενη τους συνεύρεση και έχω σκοπό να τις πιάσω στα πράσα.

Τη μισώ! Θα την ξεφτιλίσω όπως ξεφτίλισε αυτή εμένα. Θα το μάθουν όλοι. Οικογένεια, φίλοι, εργοδότες, οι πάντες!

Ευχαριστώ
Ανδρέας

Αγαπητέ Ανδρέα

Το μίσος που νιώθεις απλά δηλητηριάζει τη ψυχή σου. Η εκδίκηση δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα – μόνο για λίγο.

Δεν είναι αυτή η λύση.

Δείξε ανωτερότητα και μάζεψε την αξιοπρέπεια σου και απλά βγες από αυτή τη σχέση κύριος όπως μπήκες.

Δώσε χρόνο στην καρδιά σου να γιατρευτεί και προχώρα μπροστά με το κεφάλι ψηλά. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που θα σε αγαπήσουν. Μην αφήσεις αυτό που σου συνέβη να καθορίσει το μέλλον σου.

***Αν θέλεις κι εσύ «Συμβουλές» στα δικά σου ερωτικά προβλήματα  γράψε στο mail: hallonewscy@gmail.com

Exit mobile version