Site icon Hallocy

«Ερωτεύτηκα τη κολλητή της κόρης μου»

Γεια σας,

Είμαι 44 χρονών από Λεμεσό, έχω δική μου επιχείρηση και οικονομικά είμαι πολύ καλά. Έχω μία κόρη 21 χρονών και είμαι παντρεμένος με μια πολύ καλή γυναίκα.

Το πρόβλημα μου εδώ και χρόνια είναι πως δεν είμαι πλέον ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, με αποτέλεσμα να δημιουργώ κατά καιρούς εφήμερες εξωσυζυγικές σχέσεις χωρίς όμως να ερωτεύτηκα ποτέ καμία.

Πριν μια βδομάδα είχα πάει για ένα ποτό μετά τη δουλειά και φεύγοντας είδα στο μπαρ μια κοπέλα να κλαίει. Πλησίασα και την αναγνώρισα. Ήταν η κολλητή της κόρης μου. Μόλις είχε χωρίσει και ήταν χάλια.

Πρότεινα να την πάω σπίτι γιατί δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει. Προσπαθούσα να την ηρεμήσω λέγοντας της διάφορα και ξαφνικά μου ζήτησε να σταματήσω το αυτοκίνητο. Νόμισα πως δεν ένιωθε καλά λόγω του ποτού και πάρκαρα κάπου απόμερα. Πριν καλά καλά το καταλάβω με χούφτωσε και άρχισε να με φιλά παθιασμένα. Παρέλυσα δεν μπορούσα να αντιδράσω. Έβγαλε τη μπλούζα της και τρελάθηκα! Αφέθηκα στα φιλιά της και μην μπορώντας να αντισταθώ κάναμε άγριο σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου…

Μου είπε πως θέλει ένα πραγματικό άντρα στη ζωή της γιατί είχε κουραστεί με τα αγοράκια της ηλικίας της.

Αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας κρυφή. Το πρόβλημα όμως είναι πως την ερωτεύτηκα πολύ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα την ξαναδώ. Δεν ένιωσα έτσι ποτέ και για καμία.

Είναι όμως η κολλητή της κόρης μου! Ντρέπομαι πολύ αλλά δεν θέλω να χάσω αυτό που ζω.

Δημήτρης

 

Αγαπητέ Δημήτρη

Αφού είσαι παντρεμένος, οφείλεις να σεβαστείς την γυναίκα σου, και να είσαι σωστός σύζυγος. Αν όμως δεν μπορείς και δεν είσαι ευτυχισμένος, τουλάχιστο δείξε ειλικρίνεια στη γυναίκα σου αλλά και στον εαυτό σου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το διαζύγιο είναι μία λύση. Είναι άδικο για τη σύζυγό σου να είναι με ένα άντρα που την κερατώνει και μάλιστα με φίλη της κόρης σας.

Αργά η γρήγορα η κόρη σου θα το μάθει και τότε θα είναι πολυ δύσκολα τα πράγματα για όλους.

Σταμάτα αυτή την ανάρμοστη σχέση και ανάλαβε τις ευθύνες σου.

***Αν θέλεις κι εσύ «Συμβουλές» στα δικά σου ερωτικά προβλήματα γράψε στο mail: hallonewscy@gmail.com

Exit mobile version