Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής 15/12 για όλα ζώδια.

Κριός

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές πιέσεις, δεν θα εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος ή νευρικότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Θετική θα είναι η στάση σας δε θα κρατήσετε ύφος ψυχρό ή αδιάφορο, ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ταύρος

Κινηθείτε με αισιοδοξία έρχονται επαγγελματικά ανοίγματα που θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση, να σας προάγουν επαγγελματικά, ίσως και να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ιδέες στη σκέψη σας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να αλλάξετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που δε σας αφήνουν το περιθώριο να εξελιχτείτε. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη μια ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη, η αντίληψη και η στάση σας θα έχουν συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα σχέσεων και επαφών φιλικών ή οικογενειακών έρχονται ευνοϊκά συμβάντα. σήμερα θα μιλήσετε και θα συζητήσετε, ευχάριστα θα είναι τα λόγια που θα ακουστούν.

Διδύμος

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα δώσει συναισθηματική μορφή στη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε παλιές ενέργειες, τώρα θα εντοπίσετε ποιες καταστάσεις και ποιες φοβίες σας οδήγησαν σε λάθη. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος άτομα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα νιώσετε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Το πείσμα και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Περνάτε σε καινούργια και δυναμικά σχέδια, δε θα σας πτοήσουν τυχόν μικρό δυσκολίες.

Καρκίνος

Εσείς που θέλετε να περάσετε σε αλλαγές θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, θα αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικά, τα βήματα σας θα είναι μελετημένα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Δυναμική και διπλωματική θα είναι η στάση σας, με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα αναθεωρήσετε για απόψεις ή αρνητικές ενέργειες που έγιναν στον παρελθόν. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν νέα ανοίγματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης.

Λέων

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή απωθημένα, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κυνηγήσετε την υλοποίηση τους. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε έντονη τη διάθεση να περάσετε σε διεκδικήσεις, να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να διαφοροποιήστε τα επαγγελματικά σας δεδομένα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα της αλλαγής. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις σας φιλικές ή οικογενειακές, λύνετε ζητήματα που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση.

Παρθένος

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σας κάνουν να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας κουράζουν και σας φθείρουν ψυχολογικά, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε συνθήκες καθημερινότητας. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Δώστε προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις και συμπτώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθάρισμα σχετικά με αρνητικές ή μπερδεμένες υποθέσεις που κρατάνε από το παρελθόν. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε προτάσεις που δε θα απορριφτούν.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε επικοινωνιακά εργασιακά σας ζητήματα. Σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο συνεννόησης, θα μιλήσετε με συγκαταβατική διάθεση, άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν οι συμφωνίες με τους συναδέλφους σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα εσείς οι πιεσμένοι ή απογοητευμένοι δίνετε τέλος στις απογοητευτικές σκέψεις, αναλαμβάνετε τα ηνία, παίρνετε δυναμικές αποφάσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για προσωπικά

Σκορπιός

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σας απελευθερώσουν από συναισθηματικούς φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, θα φανερώσετε σκέψεις, θα προχωρήσετε σε προτάσεις. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δημιουργικές θα είναι κάποιες συγκεκριμένες ιδέες σας, η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα με τα όποια θα ανοίξετε συζητήσεις που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά. Σήμερα στις συνομιλίες σας δε θα υπάρξει αρνητική διάθεση, θα είναι καλή μέρα για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης

Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Να περιμένετε ευχάριστα συμβάντα, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε αισθηματικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας είτε από μηνιαία έσοδα, είτε από επιπλέον απροσδόκητα κέρδη. Σήμερα θα δοθεί ικανοποιητική λύση σε οικονομικό πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος για την μελλοντική σας πορεία. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις, κλίμα συνεργασίας θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο. Δώστε σημασία στην πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό άνοιγμα.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για βελτίωση, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, μελετημένα θα είναι τα οικονομικά σας βήματα. Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο τώρα με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα ανοιχτεί δρόμος προς την επίτευξη του. Σε περίπτωση που διεκδικείτε αύξηση ή οικονομική άνοδο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα δε θα είναι αποκαρδιωτικό. Στις συζητήσεις σας δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Θα έχετε τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που η μεταξύ σας κόντρα έχει αρχίσει να σας κουράζει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σκεφτείτε, θα θυμηθείτε και θα αναθεωρήσετε, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να αναγνωρίζετε τα λάθη που έγιναν απ πλευρά σας και το κυριότερο είναι πως θα ξέρετε με ποιον τρόπο μπορείτε να επανορθώσετε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αποκτάτε αποφασιστικό και άμεσο τρόπο δράσης, σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα, προσγειωμένες θα είναι οι προσδοκίες σας. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που θέλετε και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η στάση σας θα είναι προσιτή και συγκαταβατική.

Ιχθύς

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, και ενέργειες διεκδίκησης. Σε συνάντηση που θα έχετε, με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα και θα κλείσει λανθασμένες απόψεις φέρνοντας λύση παρεξηγήσεων. Κάποιο πρόσωπο θα αλλάξει γνώμη για εσάς, θα δοθούν εξηγήσεις σχετικά με παρελθοντικά ζητήματα που είχαν δυσκολέψει τις επικοινωνίες σας συνθήκες. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, θα καταφέρετε να διορθώσετε ή να διαφοροποιήσετε κάποια συγκεκριμένα εργασιακά σας θέματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο παίρνετε τα πάνω σας, συναντήσεις θα υπάρξουν με φίλους. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις.

Exit mobile version