Site icon Hallocy

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πριν την είδηση εγκυμοσύνης!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Ήβη Αδάμου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

Η τραγουδίστρια και ο Stavento επισημοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την πενταετή σχέση τους και είναι όσο ποτέ έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010, με αφορμή την συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαν Έρθει Η Μέρα», το οποίο τότε είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, όπως έχει πει η Ήβη σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι, αλλά είχαν καθαρά επαγγελματική σχέση.

Ο έρωτας ήρθε μετά από αρκετό καιρό και πήρε σάρκα και οστά το 2012, όταν η τραγουδίστρια μετακόμισε μόνιμα από την Κύπρο στην Αθήνα.

Αν έχουν υπάρξει διάφορες αναρτήσεις τους στα social media, το πιο πρόσφατο κοινό ενσταντανέ τους τραβήχτηκε πριν από περίπου έναν μήνα και, συγκεκριμένα, στις 10 Νοεμβρίου, όπου και απαθανατίστηκαν στην πρεμιέρα του Έναστρον.

Η Ήβη πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ μάλλον είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες ώστε να μην πάρουν χαμπάρι την φουσκωμένη της κοιλίτσα καθώς είχε επιλέξει να φορέσει ένα αρκετά φαρδύ φόρεμα.

Exit mobile version