Κυριακή, 16 Μαΐου

O τέλειος άνδρας είναι μυώδης, μελαχρινός και ψηλός, λένε οι Αυστραλοί

Tα πράγματα είναι απλά, τουλάχιστον για τους Αυστραλούς. Ο τέλειος άνδρας είναι ψηλός, μελαχρινός και με κοιλιακούς «φέτες». Αυτά που θέλουν οι γυναίκες: έναν άνδρα καλογυμνασμένο με ύψος πάνω από 1,80 μ., αρρενωπό και με ωραία χαρακτηριστικά.

Αυστραλοί επιστήμονες διενήργησαν έρευνα σε δείγμα 160 γυναικών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα ισχυρά όπλα στη φαρέτρα των ανδρών είναι να έχουν μυώδη κορμό, να είναι ψηλοί με όμορφα χαρακτηριστικά και μελαχρινοί.

Οι γυναίκες κατέληξαν στα συμπεράσματα αυτά βαθμολογώντας άνδρες που είχαν βγάλει το πουκάμισό τους για να φανεί το σώμα τους δίχως όμως να μπορούν να βλέπουν το πρόσωπό τους.
Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, τα νέα αυτή τη φορά δεν ήταν καλά για τους αδύνατους άνδρες, οι οποίοι στα “μάτια” των γυναικών έδειχναν λιγότερο δυνατοί.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι άνδρες που φαίνονταν πανίσχυροι,ήταν αυτοί που είχαν «ποντίκια» και γυμνασμένους κορμούς, όσοι δηλαδή είχαν αφιερώσει ώρες για να ιδρώσουν στο γυμναστήριο.

Κατά συνέπεια, η σωματική δύναμη αποδείχθηκε μακράν ως ο σημαντικότερος παράγοντας για το πόσο ελκυστικός είναι ένας άνδρας (ποσοστό πάνω από το 70%). Το ύψος έπαιξε κι αυτό το ρόλο του, αν και μικρότερο σε σχέση με τη μυική δύναμη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, ένας άνδρας είναι ελκυστικός όταν είναι δυνατός και η δύναμή του αντανακλάται στο σώμα του».

Διαβάστε επίσης