Site icon Hallocy

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε διάσημος σκηνοθέτης! Τον σκότωσε κομπάρσος που έπαιζε στην σειρά του!

Θύμα άγριας δολοφονίας από έναν κομπάρσο έπεσε την περασμένη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος σκηνοθέτης Mustafa Kemal Uzun, γνωστός για πολλές δημοφιλείς ταινίες και σειρές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hürriyet», το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Şile. Όταν η αστυνομία έσπευσε στο σημείο βρήκε τον 58χρονο σκηνοθέτη νεκρό.

Το θύμα είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές στην πλάτη ενώ έφερε και χτύπημα από ρόπαλο του μπέιζμπολ στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έλειπαν το πορτοφόλι, το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό του.

Έπειτα από την εξέταση αυτόπτων μαρτύρων αλλά και του οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν μερικές ώρες αργότερα στην περιοχή Beylikdüzü.

Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό του Uzun, ενώ ο ίδιος ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς πού ακριβώς ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ομολόγησε τελικώς το έγκλημα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, εξηγώντας ότι οι δυο τους τσακώθηκαν αφού κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ. «Παίζω έναν ρόλο σαν κομπάρσος στην τηλεοπτική σειρά που σκηνοθετεί ο Mustafa Kemal Uzun. Συναντήθηκα μαζί του χθες το μεσημέρι (σ.σ. το Σάββατο). Μιλήσαμε και μετά πήγαμε για καφέ. Στη συνέχεια πήγαμε για φαγητό σ’ ένα εστιατόριο. Στο τέλος καταλήξαμε στο σπίτι του. Ήπιαμε αλκοόλ. Είχαμε μια διαφωνία καθώς μιλούσαμε. Θύμωσα πολύ, τον μαχαίρωσα και ύστερα τον χτύπησα με το ρόπαλο του μπέιζμπολ», δήλωσε. Η σορός του Uzun μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για την ιατροδικαστική εξέταση.

Με πληροφορίες από Hürriyet

Exit mobile version