Δευτέρα, 17 Μαΐου

Η νέα ζωή του Σάββα Πούμπουρα στην Κύπρο! Ο γάμος και οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!

Ο Σάββας Πούμπουρας εδώ και λίγους μήνες έχει δει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αφού λοιπόν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Ιούλιο την εκλεκτή της καρδιάς του Αρετή Θεοχαρίδη, ο Σάββας Πούμπουρας έκανε… αθόρυβα και άλλες επαφές, αυτή τη φορά επαγγελματικού περιεχομένου, καταφέρνοντας μάλιστα να αναλάβει δική του εκπομπή. Στο ΡΙΚ λοιπόν, ο παρουσιαστής παρουσιάζει τη δική του εκπομπή με τίτλο “Χωρίς αποσκευές” ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εγκατασταθεί εκεί. Άλλωστε, η Αρετή είναι από το νησί της Αφροδίτης και έτσι, για εκείνη είναι ακόμα πιο εύκολο.

Οι νέες προοπτικές στη ζωή τους, τούς έχει ανανεώσει και τους κάνει να νιώθουν όλο και πιο δημιουργικοί, ειδικά τον Σάββα Πούμπουρα που τελευταία φορά σε ελληνικό κανάλι τον είδαμε στα τελευταία επεισόδια του Blind Taste, όταν ο προηγούμενος παρουσιαστής, Δημήτρης Σκαρμούτσος έπρεπε να ασχοληθεί με ένα άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ του σταθμού, το Master Chef.

 

Διαβάστε επίσης