Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 17/12 για όλα τα ζώδια.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η διάθεσή σου είναι χαλαρή, αισιόδοξη και το χιούμορ σου εντυπωσιάζει όπου και αν βρεθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και να εκφράζεις απόψεις άκρα υποκειμενικές. Γι’ αυτό καλό θα είναι σε περίπτωση που βρεθείς με φίλους που έχεις να δεις καιρό και θέλεις να λύσεις παρεξηγήσεις να είσαι ανοιχτός σε ότι ακούς. Μην μιλάς συνέχεια για αυτά που πιστεύεις και προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και το κλίμα γίνεται πιο γλυκό. Είναι χρυσή ευκαιρία να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη, τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας η στάση σας θα είναι αλλαγμένη. Διαφοροποιηθείτε τις βλέψεις σας σχετικά με θέματα δέσμευσης ή συγκατοίκησης, μάλλον θα θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή να μην γυρίσει η σκέψη σας πίσω σε παλιές αποτυχημένες σχέσεις και προκαλέσετε ένταση στις αντιδράσεις σας. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας θα υπάρξουν δηλώσεις με σκοπό να ξεκαθαριστούν τα αισθήματα και οι μελλοντικές βλέψεις. Σήμερα φανερώστε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας, αποφύγετε τον μπερδεμένο τρόπο έκφρασης.

Ταύρος

Ο εκνευρισμός καλά κρατεί, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να ασχοληθείς με τράπεζες και δημόσιο για να δώσεις λύσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει σε μία άκρατη πολυλογία και έντονη υποκειμενικότητα και δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί κοινός τόπος με αυτούς που συναλλάσσεσαι, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιδικίες. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν σαφέστερος γίνεται αλλά και έτοιμος να ακούσεις αντικειμενικά τι έχουν οι άλλοι να πουν για να βρεθεί η καλύτερη λύση. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και το πάθος γίνεται πιο έντονο. Μπορεί να είναι μία εξαιρετική βραδιά για εσένα και τον σύντροφό σου.

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, προσπαθήστε να δώσετε εξηγήσεις σε ζητήματα που σας μπερδεύουν ή σας αποθαρρύνουν. Δείξτε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αποφύγετε την ανυπομονησία. Αναζητήστε το ξεκαθάρισμα και την αποσαφήνιση, μη κάνετε το λάθος και κρίνετε βασιζόμενοι μόνο σε αυτό που νομίζετε και εικάζετε. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας οδηγήσει στο να αναιρέσετε τις απαισιόδοξες προβλέψεις σας, δώστε σημασία και βάση σε αυτά που θα ειπωθούν. Σε εσάς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, συμβουλεύω να ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο άτομο.

Δίδυμος

Σχέσεις και συνεργασίες είναι στην πρώτη γραμμή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνεις έντονα την διάθεση να ισορροπήσεις και να μην έρθεις σε σύγκρουση για κανέναν λόγο με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να σου προκαλέσει την διάθεση να πεις πράγματα που κρατούσες μέσα σου και να αιφνιδιάσεις τους γύρω σου με αυτά που σκεφτόσουν. Υπάρχει πάλι η πιθανότητα που να ταυτιστείς τόσο με τις απόψεις των άλλων που να ξεχάσεις τις δικές σου. Ότι και αν προκύψει καλό θα ήταν να ακούς τον εαυτό σου, τους γύρω σου και να προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ισορροπεί την διάθεσή σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις ευχάριστο κλίμα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα είναι σταθερά τα αισθήματα σας κατά συνέπεια ούτε και οι πράξεις σας, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε με ορθολογισμό και αποφασιστικότητα. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε βλέψεις και σκοπούς, μόνο αν προβείτε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις θα καταφέρετε να ξεμπλοκάρετε εγκλωβισμένα αισθήματα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη κάντε το βήμα να μιλήστε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, ωστόσο αν μείνετε προσκολλημένοι στις παλιές αρνητικές καταστάσεις δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε την κατεύθυνση που πήρε αυτή η σχέση.

Καρκίνος

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και το πρόγραμμά σου βαρύ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το άγχος είναι αρκετό, καθώς οι αγγαρείες στην δουλειά είναι αρκετές και θα πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου βγάλει θέματα από το παρελθόν με συναδέλφους που θα θέλεις να λύσεις, θα πρέπει όμως να έχεις την διάθεση να ακούσεις και τους άλλους σε αυτά που έχουν να σου πουν και να προσπαθήσεις να είσαι αντικειμενικός. Δεν θα βοηθήσει να λες αυτά που θέλεις απλά για να εκτονωθείς και να είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο εξομαλύνει το κλίμα και φέρνει ισορροπία, λύνονται με ευκολία οι διαφορές.

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις εξάρσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανυπόστατες καχυποψίες. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, ως προς το ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί και ξεκάθαροι. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα είναι σωστή χρονική στιγμή για σοβαρές και τελεσίδικες αποφάσεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν νέο άνοιγμα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον χειρισμός σας. Αποφύγετε τον ηττοπαθή και αισιόδοξο τρόπο σκέψης, προσπαθήστε να δώσετε λογική εξήγηση στις αναστολές σας.

Λέων

Η θετική σου διάθεση είναι εμφανέστατη, η χαρά και η παιδικότητα που βγάζεις έντονη και για εσένα σήμερα είναι μέρα απόλαυσης και διασκέδασης. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να εκφράσεις συναισθήματα με έντονο αλλά και υποκειμενικό τρόπο και αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις τόσο με τις παρέες που θα συναναστραφείς, όσο και με αυτούς που θέλεις να σε βοηθήσουν για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός στην αντίθετη άποψη και να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία για να εξομαλύνεις την κατάσταση και να περάσεις όμορφες στιγμές

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα θελήσετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις εικασίες σας. Εσείς που είστε σε σχέση, εστιάστε στα απτά γεγονότα, καλό θα είναι να μην κρίνετε το ταίρι σας έχοντας στο μυαλό σας καχύποπτες σκέψεις. Σήμερα σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανόν μια παλιά σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο. Με πρόσωπο που είχατε επαφές στο παρελθόν θα ‘ρθείτε σε συνομιλία, η πορεία της κουβέντας σας ίσως να δημιουργήσει την προοπτική της επανασύνδεσης. Φανερώστε τα αισθήματα σας, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε σε πράξεις ανεπηρέαστοι από τα όσα είχαν συμβεί κάποτε.

Παρθένος

Η εσωστρέφειά σου είναι χαρακτηριστική και σήμερα προβλέπεται να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει και να πρέπει να δρομολογήσεις με τους οικείους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε κάνει να μιλάς ακατάπαυστα και να θυμηθείς ότι έχει προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο και σε έχει πληγώσει. Καλό θα είναι να προσέξεις γιατί το να μην ακούς τι έχουν οι άλλοι να σου πουν και να βλέπεις τα πάντα κάτω από το έντονο υποκειμενικό πρίσμα που έχεις δεν θα βοηθήσουν να λύσεις καταστάσεις, αν και το έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και φέρνει την ισορροπία. Βγάζεις έντονη τρυφερότητα και ζεστασιά στο οικεία πρόσωπα.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να σας δημιουργηθούν τάσεις φυγής, στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα. Ίσως να μπερδέψετε τις προσωπικές σας εικασίες με τα πραγματικά γεγονότα, θα είναι λάθος αν αποφασίσετε παρασυρόμενοι από τις θεωρίες σας και όχι βασιζόμενοι σε αυτά που ήδη έχουν γίνει και ειπωθεί. Εσείς οι συναισθηματικά φορτισμένοι ή ψυχολογικά κουρασμένοι θα θελήσετε να ξεφύγετε από το συνηθισμένο το καθημερινό και το προβλέψιμο, ουσιαστικά θα αναζητήσετε ένα γεγονός ανατροπής. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν την δυνατότητα να αναθεωρήσετε την άποψη σας για το πρώην ταίρι σας.

Ζυγός

Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε ωθεί στο να έρθεις σε επαφή με στενούς συγγενείς και φίλους και να ανταλλάξεις απόψεις για όποια θέματα σας απασχολούν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε κάνει να αδιαφορείς για το τι έχουν οι άλλοι να πουν, θέλεις να μιλάς συνέχεια και δεν είναι απίθανο να θυμηθείς παλιά περιστατικά που σε ενόχλησαν και να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου, μη μπορώντας όμως να είσαι αντικειμενικός. Είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χαλάσεις το κλίμα και να είσαι διαλλακτικός. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε ισορροπεί και σε ωθεί στο να θέλεις να διασκεδάσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει ανησυχία ίσως και απογοήτευση, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, δε αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις βιαστικές ή επιπόλαιες. Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα, ωστόσο αν βάλετε μπροστά τη λογική θα δείτε πως θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής και απρόσμενης πρότασης για ραντεβού. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να την απορρίψετε καλό θα είναι να μην βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικη απάντηση. Τρενάρετε καταστάσεις που θα απαιτούν οριστικές απαντήσεις.

Σκορπιός

Λογαριασμοί και έκτακτα έξοδα που προκύπτουν στρέφουν την προσοχή σου στα οικονομικά σου και στο πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αλλά και να εκφράζεις στους γύρω σου ιδέες με τις οποίες θεωρείς ότι θα μπορέσεις να έχεις ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Καλό όμως είναι να προσέχεις γιατί έχεις την τάση να μιλάς συνέχεια και να είσαι άκρως υποκειμενικός, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει και να δυσαρεστήσει τους γύρω σου. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, το κλίμα χαλαρώνει και κάνεις ότι μπορείς να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους, προσπαθώντας να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες.

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ενδέχεται να ‘ρθουν στη μνήμη σας παρελθοντικές σχέσεις, σε περίπτωση που παγιδευτείτε σε κακές αναμνήσεις προσπαθήστε να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε από σκέψεις που σας δημιουργούν αρνητισμό. Για να φύγει από πάνω σας το συναισθηματικό βάρος θα πρέπει να εστιάσετε στο μέλλον, καλό θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τις παλιές εικόνες. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σας φέρει ανοίγματα ωστόσο η εξέλιξη των γεγονότων θα περιμένει τις αποφάσεις σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση εκδηλωθείτε στο ταίρι σας, φανερώστε τι ακριβώς θέλετε και προσμένετε , προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να διαλυθούν οι ανασφάλειες.

Τοξότης

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπορέσεις με τον τρόπο σου να πάρεις αυτά που ζητάς τόσο από τις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και από τις συνεργασίες. Η σύνοδος που σχηματίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να εκφράζεις συναισθήματα αλλά και απωθημένα από παλιές καταστάσεις που σε πλήγωσαν, ο τρόπος όμως που το κάνεις είναι άκρως υποκειμενικός και αυτό είναι πολύ πιθανό να ενοχλήσει. Καλό είναι να ακούσεις και τους γύρω σου αλλά και να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο ευχάριστα. Προσπαθείς να περάσεις καλά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης, στις ερμηνεύσεις σας, και κυρίως στην έκταση των αμφιβολιών σας. Σκεφτείτε λογικά, κινηθείτε με αισιοδοξία, δώστε περιθώριο εξηγήσεων. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, στο θέμα της δέσμευσης προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη εσείς οι ελεύθεροι θετικοί θα είστε σε προκλήσεις νέων περιπετειών, με άνεση και αυθορμητισμό θα φλερτάρετε, ωστόσο με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή προσοχή στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Ευχάριστο άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τον ενθουσιασμό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από το προκαθορισμένο.

Αιγόκερως

Νιώθεις μοναχικά, νιώθεις ευάλωτος και η υπέρμετρη ευαισθησία σου σε ωθεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναπολείς καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν και βλέπεις ότι ακόμα δεν έχουν κλείσει οι πληγές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πονούν, όμως είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά και χάνεις την πραγματικότητα αλλά και την διάκριση που έχεις. Καλό θα ήταν να σκεφτείς αντικειμενικά τα όσα έχουν συμβεί και σε πονάνε αλλά να δεις κατάματα και τις δικές σου ευθύνες. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και βρίσκεις ισορροπία. Αν ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό θα δεις την διάθεσή σου να παίρνει τα πάνω της.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας προκαλεί πίεση ή δυσανασχέτηση, ωστόσο με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή προσοχή στο τρόπο που θα μιλήσετε στο ταίρι σας. Στην επικοινωνία σας προσπαθήστε θα είστε εκδηλωτικοί και ξεκάθαροι, το νου σας να μην πείτε λόγια που θα παρεξηγηθούν. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές, συνομιλία θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση σας, όλα θα εξελιχτούν με βάση τη διάθεση σας. Η μεταξύ σας συνομιλία θα έχει τη δυνατότητα να πάρει ιδιαιτέρως ευχάριστες διαστάσεις.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου είναι έντονα εξωστρεφής και κοινωνική και είναι βέβαιο ότι θέλεις να δεις τα φιλικά σου πρόσωπα και να συναναστραφείς μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να μιλάς ακατάπαυστα και να εκφράζεις με έντονη υποκειμενικότητα την άποψή σου και αυτό να γίνει αφορμή για να ενοχληθούν φίλοι σου και να υπάρξει δυσαρέσκεια. Καλό θα ήταν να προσπαθείς να ακούς αυτά που οι άλλοι έχουν να πουν και να βλέπεις αντικειμενικά την κάθε περίσταση. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και σε βοηθάει να ισορροπήσεις μέσα σου αλλά και να φέρεις ισορροπία με τους γύρω σου, περνώντας όμορφες στιγμές.

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους τάσεις κυκλοθυμίας, ίσως να μην υπάρξει σταθερότητα στον συναισθηματικό σας κόσμο. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις θα πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια. Για εσάς τους μοναχικούς, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Απρόοπτες εξελίξεις θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψη σας, σας δίνω τη συμβουλή να απόβαλε τις ανασφάλειες και να κινηθείτε με αισιοδοξία. Σήμερα αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις , δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη γυρίσετε τη σκέψη σας σε παλιές αρνητικές ιστορίες.
Ιχθύς
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και εσύ είναι πιθανό να αγχώνεσαι για το πως θα ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να εκφράσεις με έντονα υποκειμενικό τρόπο την γνώμη σου για θέματα που έχουν προκύψει ή εκκρεμούν από παλιά και αυτό να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου. Πρόσεχε γιατί θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και να ακούς τις άλλες απόψεις και να προσπαθείς να αξιολογείς αντικειμενικά αυτά που συμβαίνουν. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και προσπαθείς να εξομαλύνεις το κλίμα και να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.
Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη, συναισθηματικό άνοιγμα θα προκύψει με πρόσωπο από το παρελθόν, ωστόσο το αν το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ή αρνητικό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να εστιάσετε στα θετικά στοιχεία. Δε θα λείψουν οι εξηγήσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια, σας δίνω τη συμβουλή να μην αντιμετωπίστε τα γεγονότα με προκατάληψη. Εσείς οι τσακωμένοι ή μπερδεμένοι ίσως να μην είστε συγκαταβατικοί στην προσπάθεια που θα κάνει το ταίρι σας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση σε ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις , όσο δίνετε τροφή στις αμφιβολίες σας τόσο θα παρεξηγείτε τις προθέσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Exit mobile version