Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας 18/12 για όλα τα ζώδια.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί δίνει το έναυσμα για μία νέα αρχή σε σχέση με φιλοσοφικά θέματα και είναι πιθανό να λειτουργήσεις ανατρεπτικά και πρωτοποριακά σε αυτά. Η αισιοδοξία σου είναι εμφανής και προσπαθείς να ασχοληθείς με σεμινάρια και ημερίδες που θα σε βοηθήσουν να πετάξεις πνευματικά. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω και προσωρινά η ψυχολογία σου χαλάει. Μπορεί να θεωρείς ότι δεν είσαι έτοιμος ή ικανός να ανταποκριθείς σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις, να ξέρεις όμως ότι αυτό είναι προσωπικό σου φόβος που θα κρατήσει για λίγο. Προσπάθησε να βρεις την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και να ξέρεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι θέλεις να επιτύχεις.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε βάζει σε διαδικασία να δεις οικονομικά θέματα με άλλο πρίσμα και να προσπαθήσεις με πείσμα αλλά και πρωτοπορία να δώσεις λύσεις που θα είναι άκρως επωφελείς για εσένα. Ο εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με αυτούς που πρέπει να συναλλάσσεσαι και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον αυτοέλεγχο σου γιατί θα είναι εις βάρος σου. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονη απογοήτευση αλλά και θλίψη και μπορεί να θεωρείς ότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις οικονομικές συμφωνίες που έχεις κάνει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, καθώς αύριο είναι μία άλλη μέρα και θα είσαι πιο αισιόδοξος.

Δίδυμος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε ωθεί στο να κάνεις νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με τους άλλους και να βγάλεις δυναμισμό και επαναστατικότητα σε αυτά που διεκδικείς. Πρόσεχε γιατί έχεις την τάση να εκφράζεις με εγωιστικό τρόπο τις απόψεις σου σε άτομα του περιβάλλοντος αλλά και σε συνεργάτες σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει και να φέρει προστριβές. Ναι, προσφέρεις ότι μπορείς καλύτερο στους άλλους αλλά καλό είναι να αναγνωρίσεις και αυτό που οι άλλοι σου προσφέρουν. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω, σε κάνει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση θεωρώντας ίσως ότι δεν σου αναγνωρίζονται όσα θα έπρεπε. Αυτή η διάθεσή σου θα είναι προσωρινή και θα νιώθεις καλύτερα αύριο.

Kαρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε βάζει σε διαδικασία να διεκδικήσεις με έντονο και επαναστατικό τρόπο καλύτερη θέση και μία νέα αρχή στον εργασιακό σου χώρο. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διεκδικήσεις αυτά που θέλεις γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και αντιδραστικός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κόντρες. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μπεις σε έναν παραγωγικό διάλογο και να ξέρεις ότι θα είσαι κερδισμένος. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω, η ψυχολογία σου πέφτει, αισθήματα λύπης και θλίψης εμφανίζονται και μπορεί να πιστεύεις προσωρινά ότι δεν μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις στον εργασιακό χώρο.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε κάνει να νιώθεις έντονα δημιουργικό και αισιόδοξο ότι θα επιτύχεις σε όποιον τομέα και αν ασχολείσαι αυτά που θέλεις. Επαναστατικές και πρωτοποριακές ιδέες έρχονται στο μυαλό σου και μπαίνεις στην διαδικασία να τις δρομολογήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να βγάλεις και είναι πιθανό να ενοχλήσουν έντονα τους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός στα θέλω των άλλων και όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω και αυτό μπορεί να χαλάσει προσωρινά το κέφι σου και ίσως χάσεις την αυτοπεποίθησή σου για τις επιδιώξεις σου.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε ωθεί στο να βάλεις τα θεμέλια και να περάσεις σε μία νέα περίοδο σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα και σχέσεις που μπορεί να είχαν προκύψει στο προηγούμενο διάστημα και έπρεπε να βρεθούν λύσεις. Καλό θα είναι να προσέξεις γιατί ο έντονος εγωκεντρισμός που μπορεί να σε διακρίνει θα δημιουργήσει προστριβές με τα οικεία πρόσωπά σου, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να διατηρήσεις την αντικειμενικότητά σου και να είσαι θετικός σε αυτά που οι άλλοι έχουν να πουν. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω, κάνοντάς σε να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση για αυτά που συμβαίνουν στην οικογένειά σου, ευτυχώς για λίγο.

Zυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, βάζοντας όμως ξεκάθαρα τα όριά σου και κάνοντας σαφές το πλαίσιο της ελευθερίας σου. Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός σε αυτά που έχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι να σου πουν γιατί είναι πιθανό να λειτουργείς και να σκέφτεσαι εγωκεντρικά και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να αισθάνεσαι αδικημένος, καταπιεσμένος και θλιμμένος από τις εξελίξεις με το στενό σου περιβάλλον. Μην χάνεις το κέφι σου, αύριο είναι μία άλλη μέρα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε επίπεδο οικονομικών και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις που θα είναι όσο πιο ευνοϊκές γίνεται για εσένα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο έντονος υποκειμενισμός αλλά και ο εγωκεντρισμός γιατί σου αφαιρούν την δυνατότητα να βλέπεις ξεκάθαρα την κατάσταση αλλά γίνεται ενοχλητικό και για όσους θέλουν να σε βοηθήσουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι αντικειμενικός σε αυτά που ακούς και δεκτικός σε διαφορετικές προτάσεις. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω, και σε κάνει να νιώθεις απογοήτευση για την οικονομική σου κατάσταση, ευτυχώς προσωρινά.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί σου δίνει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις από τους γύρω σου αυτά που θέλεις για να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις σου. Θα πρέπει όμως να προσέξεις γιατί έχεις την τάση να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι με εγωκεντρικό τρόπο και αυτό είναι πιθανό να ενοχλήσει έντονα. Καλό θα είναι να είσαι αντικειμενικός και με τα θέλω των άλλων και να είσαι ανοιχτός σε αυτά που έχουν να σου πουν. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω και μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν έχουν καταφέρει οι γύρω σου να καλύψουν τις απαιτήσεις σου και αυτό να σε απογοητεύσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις μία νέα αρχή και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει και στενοχωρήσει στο παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά με δυναμικότητα και επαναστατικότητα. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός σε αυτά που εκφράζεις και να είσαι εγωκεντρικός στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και αυτό να ενοχλήσει, κυρίως συναδέλφους και οικογένεια. Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε διαδικασία να αμφισβητείς τις δυνατότητές σου, θεωρώντας ότι δεν θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου ότι σε πληγώνει, ευτυχώς όμως αυτό θα είναι για λίγο.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σου δίνει την ορμή και την δυναμικότητα να ξεκινήσεις νέα σχέδια και όνειρα με πρωτοποριακές και διαφορετικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα είναι αρωγοί στην όποια προσπάθεια και αν κάνεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που δείχνεις να είσαι εγωκεντρικός και να μην συμμερίζεσαι αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν. Καλό θα ήταν να είσαι δεκτικός σε αυτά που ακούς και να βλέπεις πιο σφαιρικά την κατάσταση. Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και αυτά που μπορείς να κάνεις αλλά θα είναι προσωρινό αυτό το συναίσθημα.

Ιχθύς
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο νωρίς το πρωί σε κάνει να είσαι αποφασιστικός και δυναμικός για μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο που θα μπορέσεις να διαπρέψεις και να αναδειχθούν οι ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό γίνεται με διαφορετικό και επαναστατικό τρόπο που μπορεί να αιφνιδιάσει τα άτομα του επαγγελματικού σου χώρου. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η τάση να μην βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και να τα βλέπεις κάτω από ένα εγωκεντρικό πρίσμα. Αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με του γύρω σου. Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, λίγο πριν περάσει στον Αιγόκερω ρίχνοντας την διάθεσή σου και μπορεί να θεωρείς, προσωρινά, ότι δεν θα μπορέσεις να τα καταφέρεις.

Exit mobile version