Site icon Hallocy

Η πιο τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για τα γενέθλια της μικρής Αριάδνης και του συζύγου της, Νεκτάριου Αλεξάνδρου!

Διπλή γιορτή για το σπίτι τους!

Διπλή είναι η χαρά για την παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια σχολής μόντελινγκ, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, καθώς σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, έχουν τα γενέθλιά τους, τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η κορούλα τους Αριάδνη, η οποία ήρθε στη ζωή πριν από δύο χρόνια, σαν σήμερα γεννήθηκαν.

Η Κωνσταντίνα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία εικόνα, από την εγκυμοσύνη της, όπου απεικονίζεται ο ποδοσφαιριστής να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του.

“19•12•17 η πιο όμορφη μέρα η σημερινή, η πιο ουσιαστική, μαγική, γεμάτη συναισθήματα, σαν όνειρο! Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, 5:30 το απόγευμα… Ο πιο δυνατός, αλλά και ο πιο γλυκός πόνος της ζωής μου… Ο άγγελος μας, το πιο πολύτιμο δώρο αυτής της ζωής, ήρθε στον κόσμο και διάλεξε την μέρα που γεννήθηκε ο παπας! Να μας ζήσεις ψυχούλα μας! Να μας ζήσεις παπάκη μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα.

Exit mobile version