Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Το πρόσωπο «κλειδί» που εμφανίζεται ξαφνικά και ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» για την υπόθεση του νεαρού μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που πιάστηκε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο ιερέας που την επισκέπτεται στις φυλακές και ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ξεσκεπάσει τα κυκλώματα ναρκωτικών που εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια.

Ο πατήρ Τζον Γουίδερσπουν μίλησε στο star για το πρόσωπο κλειδί της ιστορίας της 19χρονης Ειρήνης, καθώς επισκέφθηκε την κοπέλα την περασμένη εβδομάδα στις φυλακές, όπου κρατείται εδώ και ένα μήνα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δύο κρατούμενες από την Αφρική του είπαν πως ένα πρόσωπο του οποίου η φωτογραφία υπάρχει και στο Facebook της Ειρήνης είναι εκείνο που βρίσκεται πίσω από τη δική τους υπόθεση και αποτελεί πρόσωπο κλειδί και για την ιστορία του 19χρονου μοντέλου. «Η Ειρήνη αναγνώρισε αυτόν τον άνθρωπο ως Μπεν ή Μπέντζαμιν. Δύο άλλες γυναίκες, είπαν ότι αυτός τους έδωσε τα ναρκωτικά. Δύο γυναίκες από την Αφρική».

«Τα Χριστούγεννα είναι άσχημη περίοδος. Γιατί αυτό που θα ήθελαν είναι η οικογένειά τους. Όμως, τα πάει πολύ καλύτερα. Ασχολείται με μιας μορφής εργασία για κρατούμενες. Φτιάχνει φακέλους. Είναι κάτι σύνηθες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Ασκείται. Μία με δύο φορές την ημέρα. Έχει λεξικά που τη βοηθούν να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Έχει τη Βίβλο», δήλωσε ο πατήρ Τζον Γουίδερσπουν.

«Παρά την ψυχραιμία που προσπαθεί να διατηρήσει, φαίνεται ότι όσο πλησιάζουν αυτές οι μέρες τόσο η συναισθηματική και ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει», δήλωσε επίσης στο Star ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της 19χρονης.

Διαβάστε επίσης