Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης 20/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, το άγχος αρκετό και η προσπάθεια που καταβάλεις μεγάλη για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι σου έχουν αναθέσει, με στόχο να διακριθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει έντονα νευρικό και να επαναστατήσεις με καταστάσεις και συμπεριφορές που θεωρείς ότι δεν σου αξίζουν. Το πρόβλημα είναι ότι οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες και η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αλαζονική, με αποτέλεσμα να έρθεις σε έντονες συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου και όλο αυτά να στραφεί εναντίον σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο και να μπορέσεις με το κοφτερό μυαλό που διαθέτεις να αποδείξεις στους γύρω σου ότι κάνουν λάθος.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε επιμορφωτικά σεμινάρια ή ημερίδες που θέλεις να παρακολουθήσεις, με σκοπό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Παρέες, μουσική, φαγητό, συζητήσεις και χαλαρότητα είναι αυτά που επιθυμείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να προκαλέσει πολλές εντάσεις, καθώς γίνεσαι νευρικός και αντιδραστικός σε ότι ακούς και δεν συμφωνείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις στις παρέες που θα βρεθείς. Η αλαζονεία και η έπαρση είναι συμπεριφορές που όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν αλλά θα χειροτερέψουν πολύ την κατάσταση, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου και να προσπαθήσεις να μην ξεφύγεις γιατί μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει μία τέτοια αντίδραση. Καλό θα είναι να σεβαστείς την αντίθετη άποψη.

Δίδυμος

Εκνευρισμός, εσωστρέφεια και καχυποψία. Με αυτές τις λέξεις μπορείς να περιγράψεις ακριβώς το πως ξεκινάει η μέρα σου, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω. Οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που προκύπτουν σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία σε βάζουν στην διαδικασία να ασχοληθείς για να δρομολογήσεις λύσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζει την ένταση και τον εκνευρισμό στα ύψη και είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με όποιον συζητήσεις για τα οικονομικά σου και με φίλους που μπορεί να διαφωνούν με αυτά που πιστεύεις. Η αλαζονεία, η απολυτότητα και η έπαρση που μπορεί να βγάλεις θα είναι ότι χειρότερο γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η τάση που έχεις να κρατάς ισορροπίες είναι εμφανής, καθώς δεν θέλεις να υπάρξουν δυσαρέσκειες. Βάζεις τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα και αυτό να ξέρεις μπορεί αργότερα να προκαλέσει την προσωπική σου έκρηξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζει τον εκνευρισμό σου και είναι πολύ πιθανό να αντιδράσεις με έντονο τρόπο και να υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους με συνέπειες που μπορεί να είναι απρόβλεπτες. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος στις απόψεις σου και αυτό να εκνευρίσει αυτούς που συνεργάζεσαι ή συνομιλείς. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και να σκέφτεσαι ψύχραιμα.

Λέων

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και το πρόγραμμά σου δύσκολο. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και στην δουλειά προκύπτουν θέματα έκτακτα ή αγγαρείες που θα πρέπει να λύσεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Αυτό μπορεί να σε κάνει επικριτικό και γκρινιάρη και να ενοχλήσεις με την συμπεριφορά σου τους συναδέλφους. Η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, καθώς θα πρέπει να ανταποκριθείς σε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σε κάνει να αντιδράσεις απότομα και εριστικά σε συζητήσεις είτε με συναδέλφους είτε σε παρέες που μπορεί να βρεθείς. Η αλαζονική σου στάση μπορεί να φέρει έντονες αντιδράσεις και να υπάρξουν ανεξέλεγκτες συνέπειες για τις σχέσεις σου. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ελέγχεις τα νεύρα σου.

Παρθένος

Η μέρα θέλει διασκέδαση, το κέφι είναι στα ύψη και θέλεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις έντονα, μπορεί και υπερβολικά, και αυτό εντυπωσιάζει τους γύρω σου. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και είναι εξαιρετική μέρα για να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και έχουν σχέση με καλλιτεχνικά αντικείμενα. Έξοδοι σε θέατρο και κινηματογράφο είναι πολύ πιθανές. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει στο να έχεις απότομες και ξαφνικές συμπεριφορές που θα ξαφνιάσουν τους γύρω σου. Πρόσεχε γιατί η αλαζονική και εριστική σου στάση θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους άλλους και μπορεί να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και την συμπεριφορά σου.

Ζυγός

Η οικογένεια έχει τον πρώτο λόγο σήμερα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν θέματα που θα πρέπει να δώσει λύσεις και να δρομολογήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και μοναχική, μπαίνεις στην διαδικασία να αναπολήσεις και να κάνεις μία μικρή ανασκόπηση των γεγονότων του τελευταίου καιρού και των αντιδράσεών σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να έχεις απότομα και αιφνιδιαστικά ξεσπάσματα που θα ξαφνιάσουν τόσο το οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και τους συνεργάτες σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και αντιδράς, γιατί η αλαζονική και εριστική στάση που μπορεί να βγάλεις θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και οι συγκρούσεις προβλέπονται σφοδρές.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και πληροφορίες είναι εμφανής. Οι προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πολλές και είναι μία μέρα που το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες αλλά και μικρά ταξίδια που θα σπάσουν την μονοτονία της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο Κριό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου και η διάθεσή σου να γίνει εριστική με τους γύρω σου. Η αλαζονική αντιμετώπιση των κοντινών σου προσώπων μπορεί να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και οι συγκρούσεις να είναι έντονες. Προσοχή στην συμπεριφορά και στον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις δυσάρεστες κόντρες.

Τοξότης

Οικονομικά ζητήματα, λογαριασμοί και εκκρεμότητες σε απασχολούν σήμερα και αυτό που το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι πως θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η οικονομική σου κατάσταση σε επηρεάζει, καθώς αισθάνεσαι ανασφαλής και δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι η προσωπική σου αξία δεν σχετίζεται με τα έσοδά σου και θα αισθανθείς αμέσως πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο Κριό δυσχεραίνει την κατάσταση και δεν είναι απίθανο να κοντραριστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για τα οικονομικά σου θέματα ή δικούς σου ανθρώπους. Προσοχή στην αλαζονική συμπεριφορά και στην έπαρση που μπορεί να βγάλεις γιατί θα προκαλέσει τόσο έντονες αντιδράσεις που οι συνέπειες δεν μπορούν να προβλεφθούν και θα αιφνιδιάσουν στο τέλος και εσένα τον ίδιο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στο να καλύψεις τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Αυτό μπορεί να το ζητήσεις από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και τους συνεργάτες με έντονο και επιτακτικό τρόπο και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες ή σε ότι σε ενδιαφέρει, καθώς έχεις την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να βγάλει έντονη επαναστατική διάθεση και αλαζονεία, κάτι που θα δυσαρεστήσει τους γύρω σου και μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι γιατί υπάρχει πιθανότητα από αυτόν να χάσεις συμμάχους και συνεργάτες.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου είναι περίεργη, έχεις έντονη μοναχικότητα και η σκέψη σου είναι σε παρελθοντικές καταστάσεις που σε πλήγωσαν και βλέπεις ότι ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Δεν είναι εύκολο να αυτοσυγκεντρωθείς, καθώς το μυαλό σου συνέχεια «τρέχει» σε σκέψεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει στην καθημερινότητα κάνοντας λάθη σε υποχρεώσεις και μπορεί να εκτεθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε κάνει να επαναστατήσεις για πράγματα που δεν θα έπρεπε και να αντιδράσεις απότομα σε στενούς φίλους και συγγενείς χωρίς λόγο. Η αλαζονεία με την όποια μπορεί να τους αντιμετωπίσεις είναι αυτή που θα φέρει έντονες αντιδράσεις και οι συγκρούσεις είναι πιθανό να είναι ανεξέλεγκτες. Πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να σου κοστίσει τις σχέσεις.

Ιχθύς
Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και αυτό που θέλεις πραγματικά σήμερα είναι να βρεθείς κοντά με τους φίλους σου και να συζητήσεις μαζί τους για διάφορα θέματα. Το ενδιαφέρον σου για διάφορες κοινωνικές ομάδες είναι έντονο και θεωρείς ότι προσφέρεις ότι καλύτερο μπορείς μέσω αυτών στο κοινωνικό σύνολο. Στόχοι και όνειρα έρχονται στο προσκήνιο για να τα δρομολογήσεις ή να τα επαναξιολογήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά και απότομα σε πράγματα που ακούς και δεν συμφωνείς και η συμπεριφορά σου μπορεί να δυσαρεστήσει έντονα τα φιλικά σου πρόσωπα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις την αλαζονεία και την έπαρση που μπορεί να έχεις για να μην δημιουργηθούν έντονες παρεξηγήσεις.

Exit mobile version