Site icon Hallocy

Συγκλονίζουν τα λόγια νεαρής Κύπριας προς τους γιατρούς του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας – “Ευχαριστώ τους γιατρούς που μου έσωσαν τη ζωή!”

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στο χώρο των Νοσοκομείων και με τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος. Δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους απλά χωρίς να επηρεάζονται από τον καταιγισμό των αρνητικών πληροφοριών των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ναι, υπάρχουν προβλήματα στις ξενοδοχειακές μας υποδομές, στην έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στους προϋπολογισμούς μας, στην γραφειοκρατία που καθυστερεί τις διαδικασίες…..αλλά μην εστιάζουμε μόνο σ’αυτά.

Ας προσπεράσουμε τις μικρότητες και τις ίντριγκες για να δυναμώσουμε όλοι μαζί τα Νοσοκομεία μας στην Κύπρο.

Η Λουκία Χατζηγεωργίου μόλις δυο μήνες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην ηλικία των 31 ετών μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δεν ξεχνά τους δικούς της «Ήρωες» γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας.
Με το πιο κάτω μήνυμα συγκινεί με τα λόγια της όσους στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα της και με την βοήθεια τους κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ξανασταθεί στα πόδια της.
Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση της

Exit mobile version