Κυριακή, 29 Νοεμβρίου

Γιώργος Θεοφάνους:”Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι”

O Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε χθες στο «Late night» με τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στον πρόωρο θάνατο της μητέρας του, αλλά και στην τυπική σχέση που έχει με τον πατέρα του, ο οποίος εγκατέλειψε τον ίδιο και τα δύο αδέρφια λίγο μετά που έφυγε η μητέρα του.

Μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε και στον βίαιο χαρακτήρα, που όπως αποκάλυψε είχε ο πατέρας του, προκαλώντας εντύπωση.

«Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο όταν ήμουν 16. Ο μπαμπά μου όταν έφυγε η μαμά εξαφανίστηκε. Τώρα που είναι μεγάλος αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας. Οι άνθρωποι της παλαιότερης γενιάς ξέρουν από βία και καταχρήσεις. Περάσαμε δύσκολα… Πήρα μια απόφαση πάνω από το φέρετρο της μητέρας μου ή θα σε πάρει από κάτω ή θα βρεις το δρόμο σου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός κι εγώ πήγα Αμερική να σπουδάσω μουσική. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι… Τώρα δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, γιατί είναι σ’ένα καροτσάκι στο γηροκομείο που του αλλάζουν τις πάνες κι από τα χάπια μόνο χαμογελάει».

Η συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους ήταν πραγματικά άκρως αποκαλυπτική αφού μεταξύ άλλων ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης παραδέχτηκε ότι έχει βρεθεί ερωτικά μόνο με δύο γυναίκες τις οποίες και παντρεύτηκε…

Η αποκάλυψή τους όπως αναμενόταν προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ενώ πυροδότησε τιη συζήτηση και στην παρέα του “Με αγάπη Χριστιάνα”. Δείτε πως το σχολίασαν η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η παρέα της:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης