Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 21/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο ερχομός του Ήλιου στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε και να επιμείνετε, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις που θα έχετε τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τους τρίτους. Θα τα κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές με κύρια επιδίωξη τη σοβαρή αποτελεσματική κατάληξη και την μελλοντική βελτίωση. Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, οι προτάσεις σας ή οι ιδέες σας θα βρουν το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη αποφύγετε τις εντάσεις και τους θυμούς.

Ταύρος

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας οδηγήσει σε νέες και απελευθερωμένες αναζητήσεις, προκειμένου να τερματίσετε την εσωτερική πίεση που ενδεχομένως να νιώθετε θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ένα είδος αγανάκτησης θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωής σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα απορρίψετε, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα, θετικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις.

Δίδυμος

Η Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, θα σας δημιουργήσει η ανάγκη να φέρετε αλλαγές τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στους προσωπικούς σας χώρους, επιπλέον θα σας ωθήσει στην αναζήτηση επικοινωνιακών επαφών με σκοπό να δικτυωθείτε και να ανοίξετε δίοδο νέων συνεργασιών. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας , η συμμέτοχη που θα λάβετε σε ομαδικές δραστηριότητες θα φέρουν ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Αιγόκερω η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι μια ώριμη και σκεπτόμενη κίνηση που θα οδηγήσει σε εποικοδομητική συνεργασία. Εσείς που δεν έχετε σταθερή επαγγελματική θέση ή εργασία πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε θετική απάντηση, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί καινούργιος ορίζοντας.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή σε συναισθήματα οργής, αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο σήμερα θα αναγκαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις με σκοπό να τακτοποιηθούν και να τερματίσουν κάποιες συγκεκριμένες αμφίρροπες καταστάσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ναι μεν η στάση σας θα είναι τολμηρή και αισιόδοξη ωστόσο προσοχή στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολικοί ενθουσιασμοί και οι βιαστικές εξιδανικεύσεις.

Λέων

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο η μέρα σας θα έχει επαφές και εξελίξεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, σήμερα θα παρθούν αποφάσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να συγχυστείτε, προσπαθήστε να ελέγξετε τις απότομες ή νευρικές αντιδράσεις , σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες. Σε θέματα οικογενειών υποθέσεων καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, πράξτε με εγκράτεια και συγκατάβαση.

Παρθένος

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό καινούργιες αναζητήσεις, νέοι στόχοι, και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα και η φαντασία σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο σοβαρότητα θα δείξετε στη νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν, ο Ήλιος που εισέρχεται στον Αιγόκερω δε θα σας αφήσει να δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Θα δημιουργηθούν συνθήκες για ριζικές αποφάσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό, θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε με στόχο την βελτίωση, προσοχή στα ριψοκίνδυνα άλματα.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό εμπνευσμένη δημιουργική και απελευθερωμένη θα είναι η φαντασία σας, αυξημένη θα είναι η πνευματικότητα σας. Κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα οικογενειακό σας ζήτημα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας άτομο, θα τα βρείτε και θα συνεχίσετε τις επαφές σας χωρίς αντιπαραθέσεις. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Αιγόκερω στα οικονομικά σας θα υπάρξει ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης, προχωρήστε στους διακανονισμούς σας το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Στις επαγελματικατικες σας επαφές και σχέσεις θα συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη εσείς που είστε τσακωμένοι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα πρέπει να αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού ή εκνευρισμού.

Σκορπιός

Ο ερχομός του Ήλιου στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας κάνει μεθοδικούς, οι βλέψεις σας θα είναι άμεσες και σοβαρές. Θα αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, αυτή τη φορά θα επικεντρωθείτε στην ουσία και στην μελλοντική εξέλιξη. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, θα τις χειριστείτε με πρακτικότητα και ορθολογισμό. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα νέων συνεργασιών, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο κοινωνική θα κάνει τη στάση σας. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό σας, σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις θα αφήσετε το συναίσθημα να υπερισχύσει της λογικής ή του ψυχρού ρεαλισμού. Έμπνευση και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας , ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους πρωτοποριακές ιδέες.

Τοξότης

Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε καινούργιες αναζητήσεις και σε οικονομικές διεκδικήσεις. Εσείς που κοπιάσατε θα λάβετε την ανταμοιβή που αναμένατε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον οικονομικό, τα γεγονότα και τα αποτελέσματα θα σας φέρουν αισιοδοξία θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η διάθεση σας με έντονη την ανάγκη να απαλλαγείτε από καταπιεστικά δεσμά και από ασφυκτικές καταστάσεις. Εσείς που ψάχνετε εργασία, ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε διασυνδέσεις με έναν κύκλο ή με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία σας ενδιαφέρει να εργαστείτε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα υπάρξουν συναισθηματικές εκρήξεις, προσοχή στις νευρικές αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο με αποφασιστικό τρόπο θα αναλάβετε τη διευθέτηση των ανοιχτών επαγγελματικών σας υποθέσεων, ωστόσο επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα αγχωθείτε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις, η επιμονή σας ή η απαιτητικότητα σας ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρήσεις και σας βαραίνουν οικονομικά ρίσκα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας, αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία. Διεκδικήσετε με μέθοδο και ορθολογισμό, οι παρορμητικές αποφάσεις και επιλογές ίσως να φέρουν στην πορεία δυσκολίες, καλό θα είναι να μην αυτοπαγιδευθείτε. Αν θέλετε να κατευθύνετε τις καταστάσεις και τις εξελίξεις κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον ζώδιο σας και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για ανανέωση και βελτίωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ερχομός του Ήλιου στον Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφανεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με δυναμικότητα. Επειδή θα είστε επιρρεπείς στους ενθουσιασμούς προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Ιχθύς

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε και να αναλωθείτε ψυχικά σε κόντρες, συγκρούσεις και γενικά σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Εσείς που ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα διακρίνεστε από έμπνευση, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται μια καινούργια επαγγελματική πρόταση ή προοπτική να απασχολήσει τη σκέψη σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι έντονος, θα καταφέρει να σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πιο αισιόδοξο ίσως και πιο απελευθερωμένο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Exit mobile version