Παρασκευή, 7 Μαΐου

Λεμεσός: Ληστής για κλάματα κατέληξε στο… νοσοκομείο

Μπήκε παράνομα σε εστιατόριο, χτύπησε ο συναγερμός και από τον πανικό του πήδηξε από ύψος 6 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στη συνέχεια, χτύπησε αστυνομικό κατά την παρουσία του στις Πρώτες Βοήθειες.

Αυτή είναι η παράξενη ιστορία που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, με πρωταγωνιστή ένα 23χρονο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.45 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό.

Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν έξω από εστιατόριο ένα νεαρό άντρα, ο οποίος ήταν τραυματισμένος.
Κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 23χρονο.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται ότι ο 23χρονος εισήλθε χθες βράδυ σε γραφεία εταιρίας στη Λεμεσό, όπου περιφερόταν χωρίς να κάνει οτιδήποτε.

Σε κάποια στιγμή ήχησε το σύστημα συναγερμού, με αποτέλεσμα ο 23χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, παραβίασε εξωτερική πόρτα στον πρώτο όροφο και πήδηξε από ύψος 6 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Κατά την παρουσία του στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ο 23χρονος ήταν επιθετικός προς το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας (χτύπημα στην πλάτη με το χέρι του) το οποίο και τον συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Αγίου Ιωάννη και Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: philenews

Διαβάστε επίσης