Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Μου την έπεσε άνδρας του χώρου, και επέμενε με άσχημο τρόπο» – Βίντεο

Μοναδικές εξομολογήσεις περιελάμβανε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Γιάννη Βίτσα και την εκπομπή «Εμείς» του Epsilon. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον γνωστό μουσικό και τραγουδιστή για άγνωστες πτυχές της ζωής του και οι αποκαλύψεις ήταν αρκετές.

«Έχω δοκιμάσει χασίς πολύ παλιά. Ήμουν ακόμα στο σχολείο. Με χάλασε πάρα πολύ. Κρίση πανικού και τέτοια», εξομολογήθηκε on camera ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα εξήγησε πως όταν ήταν μικρότερος δεν ήταν και… το καλύτερο παιδί καθώς είχε παίξει «ξύλο». Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ήταν όσα παραδέχτηκε περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση και από άντρα και από γυναίκα σε μικρότερη ηλικία. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα γιατί ήταν από μεγαλύτερη γυναίκα. Τώρα δεν θα με χάλαγε να σου πω την αλήθεια, απλά ήμουν πολύ μικρός τότε και δεν ήξερα πως και γιατί. Δεν ήμουν καν στον χώρο όταν έγινε αυτό», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Από άντρα, ήμουν στον χώρο. Έχω πάρα πολλούς φίλους gay. Μπορώ να πω ότι είμαι και gay friendly, δεν έχω κανένα θέμα. Το συγκεκριμένο άτομο όμως, μου την έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο. Εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι πολύ loud, είτε είναι straight, είτε είναι gay. Όταν είσαι loud και θες να δείξεις τι είσαι με πολύ κραυγαλέο τρόπο, μου την σπάει λίγο. Μου την έπεσε, είδε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση και επέμενε με άσχημο τρόπο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης