Site icon Hallocy

Hμερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής 22/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομη Ερμή παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, η αισιοδοξία θα σας διακρίνει. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτό στο οποίο θα στοχεύσετε, σας δίνω τη συμβουλή να τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που από καιρό θέλετε να γνωρίσετε. Με την έκφραση σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, θα είστε διορατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας επαφές. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, κινηθείτε με αμεσότητα, ωστόσο αποφύγετε το άγχος.

Ταύρος

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες παρελθοντικές αποτυχίες. Τελειώνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που ταλαιπώρησε την ψυχολογία σας, κλείνει υπόθεση που σας πλήγωσε, σας πόνεσε ή σας οδήγησε σε ψυχολογική πτώση. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά. Οι ανασφάλειες μπαίνουν στην άκρη, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Με ξεκάθαρες συζητήσεις λύνονται παρεξηγήσεις, αποσύρονται τυχόν άδικα ή κατηγορηματικά σχόλια που ειπώθηκαν στο προηγούμενο διάστημα, θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

Δίδυμος

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας και προσέγγισης με πρόσωπα που θεωρείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα που θα οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θα εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, διορατική και οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Ξεδιαλύνονται παρεξηγήσεις και μπερδεμένες καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί από παρανοήσεις. Στις συναντήσεις και στις επαφές σας οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή σε επαγγελματικά ζητήματα θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε. Το τετράγωνο της με τον Δία ενδεχομένως να σας δημιουργήσει άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Θα είστε εξοπλισμένοι με οξυδέρκεια και διορατικότητα, εμπιστευτείτε τις πνευματικές σας ικανότητες δε πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας. συνάντησης και φιλικές συνευρέσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας.

Λέων

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα σας κάνει συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική διάθεση, θα δικαιολογήσετε και θα κατανοήσετε. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος βελτίωσης. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τα συμπεράσματα και τα πορίσματα σας θα αποτελέσουν τη σωστή βάση. Οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα είναι εύστοχες, διορθώνετε λανθασμένες παρελθοντικές πράξεις, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ενέργειες σας ήταν λάθος.

Παρθένος

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή φεύγει η σύγχυση από τον εσωτερικό σας κόσμο, τώρα θα κατασταλάξετε, θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε και να πράξετε με ορθολογισμό. Στον οικογενειακό σας τομέα οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, τυχόν αρνητικά θέματα θα συζητηθούν μέσα σε ήρεμο κλίμα συνεννόησης και κατανόησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, ευχάριστες συνομιλίες θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Θα υπάρξουν κοινωνικές και φιλικές επαφές, οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δε θα έχετε σκοπό να τις απορρίψετε.

Ζυγός

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή πραότητα και θετική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις φιλικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα φανείτε διαλλακτικοί θα αποφύγετε τις εντάσεις. Ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, θετική εξέλιξη θα έχουν υποθέσεις που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο στάδιο. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα είστε σε θέση να δικαιολογήσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Θα φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, τώρα θα κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η ειλικρινή σας στάση θα σας βγάλει κερδισμένους, τερματίζουν εντάσεις ή διαφορές. Μην αρνηθείτε την επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις επαφές σας επαγγελματικές και κοινωνικές. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε σχέσεις, θα σταθεροποιηθείτε στους στόχους σας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία ίσως να μην θελήσετε να επεκταθείτε ρισκάροντας. Κλείνει με επιτυχία ένα κεφάλαιο που σας κούρασε και σας αποσυντόνιζε από τα μελλοντικά σας σχέδια, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία. Σήμερα δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, ανάγκη σας θα είναι να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή βγαίνετε από τυχόν τάσεις μελαγχολίας, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα, λύνονται παλιές παρεξηγήσεις. Αυτή τη φορά δεν θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειδωμένες, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα πρόσωπα που θα συνομιλήσετε. Στις επαγγελματικές σας επαφές θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε ισορροπημένο κλίμα, τερματίζετε εκκρεμότητες και ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Μια παλιά πρόταση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο τώρα θα την σκεφτείτε και μελετήσετε με διαφορετικές πλέον βλέψεις, πιο αισιόδοξες. Είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε και να πάρετε τελικά την απόφαση να την δεχτείτε. Η επιλογή σας δε θα αποδειχτεί λανθασμένη.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα αναζητήσετε ηρεμία και αρμονία. Σήμερα στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Διαλλακτική και ειρηνική θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η εμπιστοσύνη προς τις ικανότητες σας. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό.

Exit mobile version