Hallocy

Κύπριος ξεσπά μετά τον τελικό: «Εγώ έσπασα το ρεκόρ των ποτηριών» – Φωτογραφίες

Οι Ντίνος Κκαντής και Κυριάκος Ευθυμίου, ντυμένοι βρακάδες στον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», χόρεψαν τον παραδοσιακό χορό των ποτηριών με 134 ποτήρια στο κεφάλι. Στόχος τους, ήταν, όπως είπαν να σπάσουν το ρεκόρ των 134 ποτηριών.

Ωστόσο, ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, μιλώντας στο Like.com.cy, ισχυρίστηκε ότι δεν είναι οι πρώτοι, καθώς ο ίδιος το 1998, κατάφερε να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες επιτυγχάνοντας να κρατήσει σε ισορροπία στο κεφάλι του 169 ποτήρια.

Ο Κύπριος χορευτής, αναφέρει ότι το ρεκόρ του είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο Γκίνες της χρονιάς 1998, όταν κατάφερε να νικήσει έναν Ιάπωνα αντίπαλο που έκανε ισορροπία στο πηγούνι.

«Το γεγονός ότι ισορροπούσε και δεν έβλεπε σε αντίθεση με τον αντίπαλό του», όπως είπε, ήταν ο λόγος που τον ξεχώρισαν οι Ιρλανδοί ώστε να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες.

Ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης ασχολείται με τον χορό των ποτηριών από το 1995 και ακόμη εξακολουθεί να εμφανίζεται σε διάφορα ψυχαγωγικά σόου.

Μάλιστα, στις εμφανίσεις του συνηθίζει να προσθέτει πάντα και τις δικές τους πινελιές, καθώς, όπως είπε, ο χορός των ποτηριών σε σχήμα πυραμίδας ήταν δική του έμπνευση.

like.philenews

Exit mobile version