Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας 25/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Χρόνια πολλά αγαπημένε Κριέ!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς βάζοντάς σε σέ διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν κοστίσει και όλο αυτό είναι πιθανό να σου χαλάσει την διάθεσή αυτήν την μέρα. Καλό θα είναι αυτήν την γιορτινή μέρα να συνειδητοποιήσεις μέσα από την γέννηση του Θεανθρώπου ότι θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει, σε έχει στεναχωρήσει, σε έχει πικράνει. Μπορείς να αναγεννηθείς και να δώσεις στην ευκαιρία μέσα από την συγχώρεση στον εαυτό σου να απελευθερωθεί από τα δεσμά προηγούμενων καταστάσεων που τον ταλαιπωρούν, προχωρώντας δυναμικά σε μία νέα αρχή που θα σου δώσει την δυνατότητα να ζήσεις την ζωή που επιθυμείς χωρίς κατάλοιπα και προσκολλήσεις που σε κρατούσαν πίσω.

Φίλοι μου Κριοί, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα έχετε τη διάθεση να βελτιώσετε και τη δύναμη να αναδομήσετε, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε βλέψεις δέσμευσης και κατοχύρωσης. Για εσάς τους ελεύθερους από ένα τυχαίο συμβάν θα προκύψει νέα γνωριμία, ο σωστός χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα άξιο των προσδοκιών σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με συνετή αισιοδοξία, οι πράξεις σας θα διακρίνονται από ώριμη αποφασιστικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να στεριώσετε και να σταθεροποιηθείτε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, απρόσμενες και κατατοπιστικές πληροφορίες θα δώσουν καινούργιες διαστάσεις στις επαφές σας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ταύρος

Χρόνια πολλά αγαπημένε Ταύρε!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και θα βρίσκεσαι και σήμερα με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς απολαμβάνεις την συντροφιά τους και τις συζητήσεις που κάνετε. Η ενέργειά σου είναι θετική, έντονη και επαναστατική και εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τις απόψεις που εκφράζεις. Εντυπωσιακά μπορεί να είναι και τα σχέδια που μπορεί να προκύψουν και θα δεις ότι φιλικά σου πρόσωπα είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν σε κάθε σου βήμα. Είναι εξαιρετική ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με κοινωνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και να προσφέρεις αυτή την τόσο σημαντική μέρα σε συνανθρώπους μας που μπορεί να υποφέρουν και να έχουν ανάγκη την στήριξή σου.

Φίλοι μου Ταύροι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω έρχονται ουσιαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, όσοι από εσάς θέλετε να σταθμεύσετε συναισθηματικά θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο με βλέψεις που στην πορεία θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις θα φανερώσουν κρυμμένα αισθήματα και επιθυμίες. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την διεκδικήσετε, μιλήστε ανοιχτά στο ταίρι σας, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι άμεσα και ουσιαστικά. Λήγουν συναισθηματικά αδιέξοδα, εσείς οι απογοητευμένοι παίρνετε αποφάσεις που τα γεγονότα και οι νεες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να τις τηρήσετε.

Δίδυμος

Χρόνια πολλά αγαπημένε Δίδυμε!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και έχει την τάση να ασχολείσαι με θέματα επαγγελματικά, κάτι που δεν ταιριάζει με την ημέρα. Καλό είναι να αφήσεις για λίγο όλα αυτά που ζεις στην καθημερινότητα και να ζήσεις την σημερινή ημέρα όπως πρέπει, με συγκεντρώσεις οικογενειακές ή μπορεί να υπάρχουν και προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή να δείξεις στην τάση να είσαι αυθόρμητος και να εκφράζεις αυτό που νιώθεις χωρίς να το φιλτράρεις γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αφέσου να νιώσεις την αγάπη και την θαλπωρή που υπάρχει και μην μπαίνεις στην διαδικασία να θέλεις να έχεις υπό τον έλεγχό σου όλα όσα συμβαίνουν. Το μήνυμα της ημέρας είναι αγάπη, φως και γαλήνη και εκμεταλλεύσου το.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο σοβαρό θα είναι το σκεπτικό σας, θα αναζητήσετε μια διαφορετική σχέση από τις προηγούμενες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που έχετε δεσμό, θα αποκαλύψετε στο ταίρι σας τις σκέψεις και τα αισθήματα σας με ξεκάθαρο τρόπο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά, η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στις περεταίρω επαφές σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, θα κλείσουν οριστικά μελανά σημεία. Καταφθάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή σας που αυτή τη φορά θα καταλήξει σε επιτυχία. Εξομολογήσεις και αποκαλύψεις θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά αγαπημένε Καρκίνε!! Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στους Ιχθύς και η διάθεσή σου είναι η πρέπουσα για την τόσο γιορτινή περίσταση. Αισιοδοξία και κέφι είναι αμείωτα και δεν χάνεις ευκαιρία για να κανονίσεις συναντήσεις με παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς που έχεις να δεις καιρό για να βρεθείτε και να συζητήσετε. Η μέρα θέλει απόλαυση, φαγητό, ποτό, όμορφη μουσική και καλή παρέα. Η ανεβασμένη διάθεσή σου δίνει το σύνθημα και όπου και αν βρεθείς δημιουργείς θετικό κλίμα με την παρουσία σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι ότι μπορεί να γίνεις επιπόλαιος σε αυτά που λες και να ενοχλήσεις αλλά και είναι πιθανό να φανατιστείς με τις απόψεις σου, προκαλώντας συγκρούσεις με όποιον διαφωνεί μαζί σου.

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έρχονται ουσιαστικά γεγονότα και άμεσες εξελίξεις που θα σας δραστηριοποιήσουν, εσείς που είχατε καταθέσει τα όπλα τώρα ξανά μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι. Απρόοπτη πρόταση θα σας δημιουργηθεί τη διάθεση να παρατήσετε τις σκέψεις και να περάσετε σε άμεση δράση. Μια συνάντηση θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ένα πρόσωπο-έκπληξη θα γίνει αιτία για να αλλάξετε κατεύθυνση. Εσείς που θέλετε επισημοποίηση βγαίνει στην επιφάνεια η σοβαρότητα και ο δυναμισμός σας, θα καταρρίψετε εμπόδια που δε σας άφηναν να περάσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις. Εσείς οι ελεύθεροι αλλάζετε στόχους και βλέψεις, την προσοχή σας θα εστιάσετε σε πρόσωπα σοβαρής προσωπικότητας που να μπορούν να σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη.

Λέων

Χρόνια πολλά αγαπημένε Λέοντα!! Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στους Ιχθύς και νιώθεις μία νευρικότητα. Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής, δεν λες πολλά, παρατηρείς τα πάντα και μπορεί να αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με καχυποψία και αμφιβολία. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και είναι προτιμότερο να εκφράσεις ειλικρινά τα συναισθήματα που νιώθεις στους γύρω σου. Πιθανά οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει τελευταία να σε προβληματίζουν αλλά άστα όλα αυτά στην άκρη και απόλαυσε την γιορτινή ημέρα με τον σύντροφο ή με συνεργάτες και φίλους για να σπάσεις την μονοτονία της καθημερινότητας. Πρόσεχε μην εκδηλώσεις τάσεις ζήλιας γιατί μπορεί να γίνεις η αιτία που να χαλάσει το όλο ευχάριστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Άσε την ένταση και την μυστικοπάθεια στην άκρη και εξέφρασε ότι έχεις βαθιά μέσα σου.

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο η κρίση σας θα είναι λογική, η συμπεριφορά σας θα είναι σκεπτόμενη και συγκρατημένη. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε στο ταίρι σας τις μελλοντικές σας βλέψεις, θα αναζητήσετε σταθεροποίηση. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα είστε σε θέση να επωμιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν περάσετε σε ενέργειες επανόρθωσης θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα γίνει διάλογος που θα στηρίζετε σε αλήθειες. Σήμερα σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Παρθένος

Χρόνια πολλά αγαπημένε Παρθένε!! Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στους Ιχθύς και εσύ κάνεις το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσεις κοντινά σου πρόσωπα αλλά και άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Η διάθεσή σου να κρατήσεις ισορροπίες είναι εμφανής και μπαίνεις σε διαδικασία να μην προβάλεις τα θέλω σου και να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που μπορεί να μην σε καλύπτουν. Ναι, το μήνυμα της ημέρας είναι να αγαπάμε, πόσο μάλλον τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς, αλλά θα πρέπει να αγαπήσεις και τον εαυτό σου, να πιστέψεις σε αυτόν και να διεκδικήσεις με σεβασμό προς τα θέλω των άλλων και τα δικά σου θέλω, τις δικές σου ανάγκες. Θα δεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι θα καταλάβουν αυτά που ζητάς και θα τα ικανοποιήσουν.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αλλάζετε οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση, ο διαφοροποιημένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε δεσμευτικές κινήσεις. Ουσιαστικά στην παρούσα φάση με δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες θα λήξετε το μεταβατικό στάδιο, βγαίνετε από την αναμονή, περνάτε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις αιωρούμενες καταστάσεις, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικά λόγια θα λύσουν τις διαφωνίες με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία. Αυτή τη φορά αυτό που θα θελήσετε θα είναι ένα πρόσωπο ώριμης προσωπικότητας που να μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και σταθερό μέλλον.
Ζυγός
Χρόνια πολλά αγαπημένε Ζυγέ!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και είναι πιθανό να σε διακατέχει άγχος και νευρικότητα, καθώς σκέφτεσαι υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό που μπορεί να σε προβληματίζουν. Άφησε όλα αυτά όμως στην άκρη και προσπάθησε να περάσεις όμορφα αυτήν την γιορτινή ημέρα, μακριά από τα τετριμμένα που μπορεί να μας δυσκολεύουν την ζωή. Πρόσεξε γιατί η διάθεσή σου μπορεί να είναι επικριτική, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Η επαφή με την φύση είναι πιθανό να σου κάνει καλό, αν μπορείς βάλει στο πρόγραμμά σου μία μικρή βόλτα που θα σε αναζωογονήσει και να σε κάνει να ξεχάσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν και σε προβληματίζουν. Σκέψου θετικά και βγάλε όλη σου την αγάπη και ζεστασιά στους δικούς σου ανθρώπους.
Φίλοι μου Ζυγοί, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αποκαλυπτικές, δυναμικές, και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας. Σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να σταθμεύσετε συναισθηματικά και να αποκτήσετε σταθερότητα, θα γίνετε προσιτοί σε πρόσωπο που πολιορκεί από καιρό το ενδιαφέρον σας. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και αποφασιστική, το ραντεβού που θα έχετε θα κλείσει με άνοιγμα νέας προοπτικής. Θα προκύψει έναρξη σχέσης που δε θα είναι καθόλου περαστική, δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον πιο μεγάλο και σημαντικό δεσμό της ζωή σας. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους που δεν υπάρχει πρόσωπο στη σκέψη σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που θα αξίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας.
Σκορπιός
Χρόνια πολλά αγαπημένε Σκορπιέ!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς, ένα άκρως ευνοϊκό ζώδιο για εσένα, που σε βοηθάει να κρατήσεις την χαρά, το κέφι και την αισιοδοξία αμείωτα. Είναι βέβαιο ότι σήμερα μπορείς να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, και θα το κάνεις. Έξοδοι με φιλικά πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφό σου είναι πολύ πιθανές που θα σε κάνουν να απολαύσεις την ημέρα, να νιώσεις έντονη παιδικότητα και ευφορία. Φλερτάρεις και ζεις με πάθος τις στιγμές, εκφράζεις με υπερβολή τα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον όλων όπου και αν πας. Πολύ πιθανό είναι επίσης να επισκεφθείς θέατρο ή κινηματογράφο, καθώς η καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου εμφανίζεται έντονα και ζητά να εκφραστεί με κάθε τρόπο.
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε την αποφασιστικότητα και τη δύναμη να απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις και από παρελθοντικά πρόσωπα που σας απογοήτευσαν. Θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο ξεκίνημα. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, θα εντοπίσετε αίτιες, θα βρείτε λύσεις. Σας φανερώνω πως αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα έχουν βάση και αξία, αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια που θα ειπωθούν μεταξύ σας, θα υπάρξουν διαπιστώσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ώθηση να μιλήσετε για μέλλον, κάποιοι από εσάς δε αποκλείεται να κάνετε το βήμα να δεσμευτείτε.
Τοξότης
Χρόνια πολλά αγαπημένε Τοξότη!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και η διάθεσή σου είναι γλυκιά, τρυφερή και θέλεις να υποδεχτείς στο σπίτι σου ως οικοδεσπότης όλα σου τα αγαπημένα πρόσωπα και να τα περιποιηθείς. Έχεις μία έντονη εσωστρέφεια και είναι πιθανό να αναπολείς προηγούμενες γιορτές με την οικογένειά σου ή με κοντινά σου πρόσωπα που σου έχουν μείνει στο μυαλό. Θέλεις να κάνεις ότι καλύτερο για να περάσουν καλά όλοι και το σπίτι σου μετατρέπεται σε μία ζεστή αγκαλιά για όσους νοιάζεσαι. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τάσεις κυκλοθυμίας και υπερευαισθησίας που μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση και να δημιουργήσεις ένταση και εκνευρισμό, κάτι που δεν χρειάζεται αυτήν την γιορτινή μέρα που είναι σύμβολο αγάπης και γαλήνης.
Φίλοι μου Τοξότες, για εσάς που θέλετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Αιγόκερω καταφθάνουν ικανοποιητικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις επιθυμίες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα με το ταίρι σας, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Εσείς που είστε στην αρχή της γνωριμίας σας και των επαφών σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα συγκεκριμένα λόγια που θα ακούσετε θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, βγαίνετε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαναπροσδιορισμούς. Ευχάριστες αναστατώσεις θα προκύψουν, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν προοπτική σταθερού δεσμού.
Αιγόκερως
Χρόνια πολλά αγαπημένε Αιγόκερε!! Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στους Ιχθύς και το επικοινωνιακό σου χάρισμα βγαίνει στην επιφάνεια. Προσπαθείς με όποιον τρόπο μπορείς να επικοινωνήσεις με τα στενά σου πρόσωπα αλλά και γενικότερα με τον περίγυρό σου και να δώσεις τις ευχές σου. Παρέες και έξοδοι είναι δεδομένα και είναι πιθανό από τις τόσες προσκλήσεις που έχεις να μην ξέρεις που να πας και πως να τους ευχαριστήσεις όλους. Η εξυπνάδα σου και η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση κατακτούν όποιον και έχεις γύρω σου και εντυπωσιάζεις με τις απόψεις που εκφράζεις. Πρόσεχε μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να σε κάνει απότομο, νευρικό και αυθάδη και να δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει λόγος, χαλώντας το γιορτινό κλίμα της ημέρας.
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχυθεί η ανάγκη σας για σταθεροποίηση και δέσμευση, με ώριμη σκέψη θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Εσείς που είστε σε δεσμό, για μελλοντικά θέματα θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση, δεν θα μετανιώσετε όποια κι αν είναι η επιλογή σας. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ο απρόσμενος ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, ξεκινάτε νέα αρχή που θα προκύψει κατόπιν συνειδητοποιημένης απόφασης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερής σχέσης, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τα αισθήματα σας και τη διαίσθηση σας, ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε δεν πρόκειται να καταλήξει σε απογοήτευση. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας αποτρέψει από λάθη και επιπολαιότητες.
Υδροχόος
Χρόνια πολλά αγαπημένε Υδροχόε!! Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στους Ιχθείς και μπαίνεις σε διάθεση γιορτινή. Θέλεις να περιποιηθείς την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους και δεν αποκλείεται να δώσεις ένα μεγαλοπρεπές γεύμα ή δείπνο με λαχταριστό σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο από εσένα. Η ψυχολογία σου μπορεί να έχει μεταπτώσεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, γιατί νιώθεις ότι οι ανάγκες σου είναι έντονες και επειδή μπορεί να μεγεθύνονται στα μάτια σου βγάζεις ανασφάλειες που μπορεί να κουράσουν. Είναι πιθανό να προτιμήσεις επίσης να βγεις σε ένα ήσυχο μέρος με καλό φαγητό με λίγους και εκλεκτούς που σε κάνουν να νιώθεις μοναδικό και παίρνεις όλοι τους την προσοχή. Πρόσεχε ακόμα το πείσμα και την απολυτότητα που μπορεί να βγάλεις γιατί είναι πιθανό να εγείρουν αντιδράσεις.
Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω αποφασιστική και συγκροτημένη θα είναι η στάση σας, οι αποφάσεις σας θα έχουν ωριμότητα και ορθολογισμό. Για εσάς τους χωρισμένους αλλάζουν τα δεδομένα, συνάντηση θα υπάρξει με το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις, τώρα δεν θα μείνετε στην επιφάνεια των καταστάσεων. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα δοθούν εξηγήσεις που θα λύσουν τα ανεξήγητα μυστήρια που σας είχαν χωρίσει ή σας δημιούργησαν λόγο απόστασης. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι, το πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Ανοίγεται προοπτική σχέσης με άτομο που οι βλέψεις του για εσάς θα είναι σοβαρές και όχι επιπόλαιες.
Ιχθύς
Χρόνια πολλά αγαπημένε Ιχθύ!! Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και νιώθεις να πρωταγωνιστείς στο περιβάλλον σου. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και είναι έντονη η ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή των άλλων, κάτι που μπορεί να το κάνεις με απότομο ή εγωιστικό τρόπο και αυτό να δημιουργήσει τριβές και προβλήματα, κάτι που δεν είναι επιθυμητό γιορτινή μέρα που είναι. Όπου και αν βρεθείς πρωτοστατείς στο κέφι, σε ενέργεια, σε παρορμητικότητα και αυθορμητισμό και ο τρόπος που εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου εντυπωσιάζει. Καλό θα ήταν όμως να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς τι θέλουν και οι άλλοι από εσένα και τι μπορείς να τους προσφέρεις, πρώτον για να έρθεις και εσύ ο ίδιος σε ισορροπία και δεύτερος για να είσαι στο κλίμα των ημερών, δηλαδή της αγάπης και της δοτικότητας.
Φίλοι μου Ιχθείς, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σας εξοπλίσει με αποφασιστικότητα, σήμερα θα περάσετε σε άμεσες εκδηλώσεις. Ζητήστε επανασύνδεση η απάντηση που θα λάβετε θα είναι θετική, αν αγαπάτε το πρώην ταίρι σας εκδηλώσετε τα αισθήματα σας. Σήμερα με ακμαία αυτοπεποίθηση και ξεκαθαρισμένες επιθυμίες θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές μέσα στη σχέση σας. Τώρα θα νιώσετε τη σιγουριά πως μπορείτε να εξασφαλίσετε εσείς και το ταίρι σας ένα κατοχυρωμένο μέλλον. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εσείς που ταλαιπωρήστε από αμφιβολίες, ξεκαθαρίζει το τοπίο και ηρεμείτε. Βγαίνουν στα φως αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις καχύποπτες σκέψεις. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα ξεθολώσουν την κρίση σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε το ταίρι σας.

Exit mobile version