Site icon Hallocy

Nomads: Η αποκάλυψη της Αποστολίας Ζώη για το τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ! Σε ποιον παίκτη θα δώσει 25.000; (Βίντεο)

Οι παίκτες και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψαν στην Αθήνα έπειτα από τρεις εξαντλητικούς μήνες στις Φιλιππίνες.

Η Αποστολία Ζώη αναδείχτηκε η νικήτρια του Nomads και κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μία νίκη που κανείς δεν περίμενε μιας και ήταν από τις παίκτριες που είχε σχολιαστεί αρνητικά όσο κανείς άλλος μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.

Μετά την ήττα του Γιώργου Μαυρίδη ο οποίος, λίγο πριν είχε προβεί σε μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν σχετικά με τον λόγο που είπε το μεγάλο “ναι” στον ANT1 ενώ πάντα “έβριζε” τα ριάλιτι επιβίωσης και έλεγε ότι δεν θα έμπαινε ποτέ, βγήκε τελευταίος από τους τρεις φιναλίστ, όταν αγωνίστηκε με την Αποστολία και τον Οροκλό, έγινε χαμός στο Twitter καθώς οι χρήστες απογοητεύτηκαν και ήθελαν να σταματήσουν να βλέπουν τον τελικό από την στιγμή που έχασε εκείνος.

Αλλά αυτός ο χαμός ήταν μόνο η αρχή…

Μόλις ανακοινώθηκε η νίκη της Αποστολίας Ζώη οι χρήστες του διαδικτύου ξέσπασαν εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και του παιχνιδιού!

“Πετάω στα σύννεφα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι σαν όνειρο” είπε η νικήτρια του Nomads και αποκάλυψε ότι “το έπαθλο χωρίζεται, το ένα τέταρτο πηγαίνει στον Κωνσταντίνο με πολύ αγάπη”. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Exit mobile version