Site icon Hallocy

Ο Κύπριος παρουσιαστής και το μήνυμα: «Να θυμάσαι πως κάθε μ@λ@κί@»

Είναι γεγονός πως όταν κοντεύει η αλλαγή του χρόνου όλοι κάνουμε μια ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς θέτοντας νέους στόχους για την επόμενη.

Είναι ένα χρονικό διάστημα κατάλληλο για νέα ξεκινήματα, αναπολώντας παράλληλα το παρελθόν. Έτσι και ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε ένα γράμμα στον 18χρονο εαυτό του, δίνοντας του συμβουλές για το μέλλον.

Διαβάστε αυτούσιο το γράμμα του:

«Αγαπημένε μου Χρύσανθε, (Δεν σε λέω «Χρυσανθούλη», εξακολουθεί να σε νευριάζει ακόμα και σήμερα) σε περιμένει ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό ταξίδι, αγόρι μου. Να διαβάζεις τους Μικρούς Ήρωες και τα κλασικά εικονογραφημένα που σου φέρνει ο μπαμπάς. Μη βαριέσαι καθόλου. Ούτε όταν… πάρει φόρα και σε βομβαρδίζει με μυθιστορήματα σε εβδομαδιαία βάση. Θα σε βοηθήσουν με το λεξιλόγιο χρόνια μετά. Θα λες αυτό που θες με εκατό τρόπους και θα προκαλείς εντύπωση.Συνέχισε να «κλέβεις» μυστικά από τη μαμά στο στούντιο του ΡΙΚ. Δες την άνεσή της, αλλά και την ταπεινότητά της. Δες τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζεται τους συναδέλφους της. Όλα αυτά, αγόρι μου, θα σε κατευθύνουν σωστά στο μέλλον. Μη διανοηθείς να ντραπείς για την καταγωγή τής μητέρας σου. Ούτε και να σ’ αγγίξουν οι ασχημοσύνες των συμμαθητών σου. Δεν ξέρουν πόσο σε πληγώνουν. Και μην τους κάνεις το χατίρι να γίνεις κάτι άλλο, για να τους «κατευνάσεις».

Να νιώθεις περήφανος που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ο γάμος των γονιών σου. Αυτό που θεωρείς μειονέκτημα θα δεις πως στο μέλλον θα εξελιχθεί σε συγκριτικό πλεονέκτημα…Μη νιώθεις ενοχές για τις φοιτητικές υπερβολές σου, φιλαράκο. Θα δεις πως για σένα είναι ένα δεύτερο πανεπιστήμιο. Ο φοιτητικός συνδικαλισμός θα σε γεμίσει με εμπειρίες… ενεργού πολίτη. Έστω κι αν (μην με ρωτήσεις γιατί) αργότερα αποδειχθούν ένα… αδειανό πουκάμισο, μια Ελένη…Χρύσανθε, άκουσέ με καλά, αγόρι μου. Μη στεναχωρηθείς αν χωρίσουν οι δρόμοι των γονιών σου. Θα είναι δίπλα σου και μαζί και χώρια. Θα μάθεις πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές. Όλα τα διορθώνει, όμως, η αγάπη. Ακόμα και τα λάθη, αγόρι μου. Μην αναλώνεσαι σε κακίες και ρεβανσισμούς. Δεν αξίζει…Με τον πατέρα σου μην αναβάλλεις. Λέγε αυτά που θέλεις. Κάνε πράγματα μαζί του. Ζήσε εμπειρίες.

Πες του συγγνώμη που δεν έγινες οδοντίατρος. Δεν είσαι προορισμένος γι’ αυτό. Πάμε γι’ άλλα… Ο χρόνος, δυστυχώς, είναι αδυσώπητος. Και η αυλαία ανοίγει και κλείνει χωρίς προειδοποίηση. Και στα δύσκολα, όμως, σε θέλω δυνατό! Ο θάνατος είναι η άλλη όψη της ζωής. Και, σίγουρα, δεν είναι το τέλος, αγόρι μου. Οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες μάς συντροφεύουν για πάντα…Α, και μη χάσεις το κίνητρό σου από τα πρώτα ρεπορτάζ σου στο ΡΙΚ. Το ροδόσταγμα και το εικονοφυλάκιο του Καλοπαναγιώτη είναι μόνο η αρχή. Σε περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις. Θα σε αποζημιώσουν και για τα άγρια ωράρια και για τις πολλαπλές, κάποιες φορές, παράλογες απαιτήσεις.

Μη διστάσεις ν’ ανοίξεις νέους κύκλους στην καριέρα σου, Χρύσανθε. Να θυμάσαι «κάθε εμπόδιο για καλό». Θα δεις πως την ώρα που θα κλείσεις μια πόρτα, μια άλλη, γεμάτη καινούρια πράγματα, θα ανοίξει. Τσουρουλλάκο μου. Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε την πτήση. Και να θυμάσαι πως κάθε μαλακία, που θα κάνεις, θα είναι ο δάσκαλός σου στα επόμενα βήματα, αγόρι μου. Να σηκώνεσαι με μεγαλύτερη ορμή και πάθος και να συνεχίζεις… Μόνο μπροστά! Μην κοιτάς πίσω… Το πάθος αυτό θα σε χαρακτηρίζει. Είσαι γεμάτος απ’ αυτό… »

Πρόκειται για τον Κύπριο παρουσιαστή και διευθυντή της τηλεόρασης Σίγμα, Χρύσανθο Τσουρούλλη.

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version