Site icon Hallocy

Πάνος Μουζουράκης: Προσεχώς και Viking!

Τραγουδοποιός, ηθοποιός και performer. Με σπάνιο χάρισμα στην επικοινωνία. Αν και ο ίδιος θέλει με κάθε τρόπο να δηλώνει αντισυμβατικός ενσαρκώνοντας ένα δικό του υβρίδιο αντιστάρ, ο Πάνος Μουζουράκης λάμπει σε ό,τι κι αν κάνει.

Και φαίνεται ότι είναι καιρός να διαπιστώσει αν αυτή η λάμψη που θιασώτες αλλά ακόμα και τιμητές διαπιστώνουν σε εκείνον είναι αρκετά φωτεινή ώστε να γίνει το διαβατήριο για το πέρασμά του στη μεγαλύτερη βιομηχανία του θεάματος, το Χόλιγουντ. Αλλωστε την πράσινη κάρτα για την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες την έχει ήδη εξασφαλίσει.

Ήδη ο Μουζουράκης έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το «Mamma Mia! Here we go again» ή αλλιώς το sequel του επιτυχημένου εμπορικά φιλμ.

Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου τις ημέρες όπου δεν εργαζόταν για το «The Voice» πηγαινοερχόταν στο Λονδίνο.

Μπορεί ο ρόλος του να μην είναι ο μεγαλύτερος ή ο πιο αβανταδόρικος, όμως και μόνο το γεγονός ότι συμμετέχει σε blockbuster με τη Μέριλ Στριπ, τον Κόλιν Φερθ, τον Πιρς Μπρόσναν και τη Σερ είναι από μόνο του ένας καλός οιωνός για το διεθνές άνοιγμα που έχει αποφασίσει να επιχειρήσει. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο 38χρονος τραγουδοποιός έχει περάσει από αρκετά δοκιμαστικά για τη δημοφιλή σειρά «Vikings» και βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική επιλογή. Εκεί, αν όλα πάνε καλά, θα υποδυθεί έναν Βάραγγο, δηλαδή έναν Βίκινγκ από εκείνους που κινήθηκαν ανατολικά, εκχριστιανίστηκαν και έγιναν τελικά μέλη της βυζαντινής φρουράς. Προφανώς και η γνώση των ελληνικών είναι κάτι που εκτιμάται από τους παραγωγούς της σειράς. Αλλωστε δεν πάνε παρά μόλις λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ένα post της παραγωγής που αναζητούσε ελληνόφωνους βοηθητικούς ηθοποιούς πέριξ του Δουβλίνου έγινε ανάρπαστο.

Παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Πρώτου Θέματος όπου έκανε το ρεπορτάζ, ο Μουζουράκης θα δοκιμάσει την τύχη του και σε οντισιόν για το «Walking Dead».

Και προφανώς θα ακολουθήσει συνέχεια, αφού είναι αποφασισμένος να μείνει για καιρό στις ΗΠΑ και να παλέψει για το όνειρό του.

Exit mobile version