Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Σμαράγδα Καρύδη: «Όσο με βρίζουν στα social και με καταριούνται…»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στο περιοδικό You για τη σχέση της με την τηλεόραση και τα social media. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια δεν βλέπει τηλεόραση και επιλέγει να ενημερώνεται από το διαδίκτυο. «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν βλέπω πια τηλεόραση, αλλά μπαίνω πολύ στο ίντερνετ. Έχω πάθει μανία. Πλέον με του ξυπνάω το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να μπω στο διαδίκτυο», λέει.

Όσο για τα social media η Σμαράγδα ασχολείται μόνο με το Instagram και αυτό όχι όσο θα ήθελαν οι διαδικτυακοί της φίλοι που της ζητούν ολοένα και περισσότερο να είναι ενεργή αφού είναι ευρηματική, έξυπνη και αστεία. «Με τα άλλα δεν είμαι μανιώδης γιατί δεν μου αρέσει αυτό το «σου είπα, μου είπες», μου απαντάνε, με βρίζουν, μου λένε να πάθω καρκίνο και τέτοια. Δεν μπορώ αυτό που γίνεται στο Facebook. Κάποια στιγμή ξεκίνησα να κάνω και Twitter, αλλά ανακάλυψα ότι δεν έχει κανένα νόημα αν δεν είσαι αιχμηρός κι αν δεν πεις αυτό που σε ενοxλεί. Κι επειδή εμένα αυτά που με ενοχλούν έχουν να κάνουν κυρίως με τα πολιτικά και τα κοινωνικά, αποφάσισα να μην μπω καθόλου σε αυτό το τρυπάκι γιατί θα πέφτει πολύ βρισίδι».

«Σου έχει τύχει να εισπράξεις τέτοιου είδους κατάρες;», τη ρωτά η Τίνα Μεσσαροπούλου με την ίδια να απαντά: «Δεν αφήνω πλέον περιθώρια να μου τύχει. Και στο Instagram, που είναι το πιο light και ανώδυνο, με το που θα μπει κάποιος μέσα και θα πει κακία ή βρισιά τρώει block. Τους κακούς ανθρώπους δεν τους θέλω στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης