Παρασκευή, 7 Μαΐου

Αυτός θα εκθρονίσει τον Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο “Survivor 2”! Η ανακοίνωση του στα social media…

Το Survivor 2 θα βγει στον «αέρα» στις 21 Ιανουαρίου και η παραγωγή βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για να είναι όλα στην εντέλεια.

Ολοκληρώνεται η ομάδα των «Διάσημων» αλλά και των «Μαχητών», που στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνούν τις 75.000 αιτήσεις!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα που έχουν δώσει τα χέρια με τον σταθμό, τους επώνυμους που θα δούμε στο Survivor 2 να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.

Και πάμε τώρα στην ομάδα των «Μαχητών». Μέσα από το Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε ήδη τα 2 ονόματα που μπήκαν στην ομάδα και πέρασαν τα δοκιμαστικά, δύο πρόσωπα που θα συζητηθούν πολύ.

Σήμερα μέσα από το Dimis Blog θα σας αποκαλύψω άλλον έναν που μπήκε στην ομάδα των «Μαχητών». Μάλιστα, ο ίδιος έβγαλε σχετική ανακοίνωση στα social media του, πως δεν θα χειρίζεται πια εκείνος το προφίλ του γιατί φεύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Νίκο Μαυρογένη, μηχανικός αυτοκινήτων! Ασχολείται με τον αθλητισμό και με την πρώτη ματιά πολλού βιάστηκαν να πουν πως… ίσως… να είναι ο «νέος» Αγγελόπουλος!

Ο Νίκος έγραψε στην προσωπική του σελίδα: «BLADE OVER FANS…
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω συμμετοχής του (ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ) στο τηλεοπτικό πρόγραμμα SURVIVOR στο ΣΚΑΙ, δεν θα διαχειρίζεται εφ’ εξής προσωπικά τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής του, αλλά η διαχείριση αυτών θα υλοποιείται από την ομάδα των συνεργατών του.
BLADE OVER TEAM! Καλη επυτηχεια blade…»

Διαβάστε επίσης