Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 28/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τα ανοίξετε τα πανιά σας, διευρύνονται οι βλέψεις σας, σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε αλλαγές, ίσως να κάνετε το βήμα να ζητήσετε αύξηση ή να τολμήστε ένα καινούργιο επαγγελματικό άλμα. Ένα ανέλπιστο και ευχάριστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το κάτι καλύτερο, αποκτάτε δυναμικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση, η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί. Με τη Σελήνη στον Ταύρο αγάπη, και προστασία θα δείξετε στα οικογενειακά αλλά και φιλικά σας άτομα, η στάση σας θα είναι δοτική, θα προσφέρετε την βοήθεια και τη συμπαράσταση σας.

Ταύρος

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα κυρίως σε θέματα διεκδικήσεων, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τα ενδεχόμενα. Ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει θα εκπληρωθούν κάποιες επαγγελματικές σας επιθυμίες, ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από την επιτυχία και υπέρ εκτιμήσετε τις δυνατότητες σας, δείξτε σύνεση στις βλέψεις σας. Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, , ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές και συναδελφικές σας σχέσεις, δεν θα έχετε τη διάθεση να προσπαθήσετε με πείσμα να επιβάλετε απόψεις ή τακτική εργασίας. Σε ψυχολογικό επίπεδο τώρα σταματάτε να ψυχοπλακώνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο, αισιοδοξία θα έχει το σκεπτικό σας. Συναντήσεις και κοινωνικές συναναστροφές θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

Δίδυμος

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα οραματιστείτε και θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις δεν θα έχετε διάθεση να τεντώσετε το σκοινί, η συμπεριφορά σας δε θα είναι πεισματικά επίμονη. Θα περάσουν κάποιες απόψεις και ιδέες που θα προτείνετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Σε θέματα διαφωνιών οξυδέρκεια και δυναμική θα έχουν τα επιχειρήματα σας, δεν θα υποπέσετε σε εκνευρισμούς. Στον οικογενειακό σας τομέα, ξεκαθαρίσματα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε θα βοηθήσουν στο να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και τα λάθος συμπεράσματα, ηρεμούν τυχόν έκρυθμες συνθήκες. Σήμερα θα είστε σε θέση να κρατήστε τον έλεγχο σχέσεων και καταστάσεων.

Καρκίνος

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε εφαρμογή θα βάλετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, ωστόσο υπολογίστε τις στατιστικές, μην πιστέψετε πως είστε η εξαίρεση του κανόνα, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη που τα είχατε βγάλει από τις προσδοκίες σας. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα δώσει κύρος στην προσωπικότητα σας, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας. Εκδηλωτική και αρκετά αποκαλυπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε. Διατυπώσετε τις σκέψεις σας, προβείτε σε προτάσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.

Λέων

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα φανείτε δραστήριοι, άμεσοι και αποτελεσματικοί, η δοτικότητα σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και ενδυνάμωση δεσμών. Σήμερα με συμφιλιωτική κατάληξη θα κλείσει ένα ζήτημα κόντρας, η δυναμική και προσγειωμένη σας στάση θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δοθεί λύση. Αισιόδοξη και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα οργανώσετε τις κινήσεις σας για θέμα που αφορά τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Παρθένος

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. ωστόσο προσοχή στη υπερβολική αισιοδοξία, οραματιστείτε με ρεαλιστική σκέψη. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδο. Φανείτε τολμηροί και εκδηλωτικοί, πλησιάστε και προσεγγίσετε, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Σε θέματα που υπάρχουν διχογνωμίες και αντιρρήσεις η στάση σας θα είναι χαλαρή, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με ηρεμία και όχι με διάθεση κόντρας. Με τη Σελήνη στον Ταύρο με αυτοσυγκράτηση θα χειριστείτε εργασιακό θέμα για το οποίο στην προηγουμένη περίοδο υπήρχε κλίμα έντασης.

Ζυγός

Σήμερα τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα εμφανιστεί άνοιγμα για νέες συνεργασίες και καινούργια ανοίγματα. Μια συνάντηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα, θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας συνεργασίας με πολύ δυνατές προδιαγραφές, προμηνύεται άνοιγμα μελλοντικής βελτίωσης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας. Εσείς οι δραστήριοι χαρακτήρες θα επεκτείνετε τις βλέψεις σας, θα δώσετε διαστάσεις στη δράση σας. Ανοίγεται νέος ορίζοντας, αποκτάτε καινούργια ενδιαφέροντα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, διάσταση θα δώσετε στη δυναμικότητα σας, δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Ανανεωμένο θα είναι το σκεπτικό σας, θα προβείτε σε ενέργειες που το αποτέλεσμα τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, οι δυνατότητες σας και οι ικανότητες σας θα αναγνωριστούν και θα εκτιμηθούν. Σε θέματα που αυτή τη στιγμή δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Όπου χρειάζεται διαλεύκανση δώστε χρόνο στα γεγονότα, οι αποφάσεις που θα πάρετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές.

Τοξότης

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να πρωτοστατήσετε, να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις . Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη. Σε τη Σελήνη στον Ταύρο οικονομικά θέματα αποφύγετε τα έντονα ρίσκα, προσοχή στις επιπολαιότητες, διατηρήστε την παρορμητικότητα σας σε ελεγχόμενα επίπεδα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προσχώσετε σε ενέργειες υπολογίστε πολύ καλά τις πιθανότητες αποτυχίας.

Αιγόκερως

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχετε τη διάθεση να αποκτήσετε και να επεκταθείτε, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Το καινούργιο επαγγελματικό ενδεχόμενο που θα προκύψει θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα καταλήξουν σε επιτυχία, οι διαπραγματεύσεις σας θα πάνε πολύ καλά, η στάση σας θα είναι συγκρατημένη και διπλωματική. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και αισιόδοξοι, απελευθερωμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Μιλήστε ανοιχτά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δείτε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι απολύτως ικανοποιητική.

Υδροχόος

Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ναι μεν θα δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να εμφανιστείτε ασυγκράτητοι και υπέρ-αισιόδοξοι. Προσοχή στις βλέψεις και στόχους που θα βάλετε , ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε την υποστήριξη τους. Σε οικογενειακά θέματα που απαιτούνται λύσεις άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, με τη Σελήνη στον Ταύρο οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές και θα έχουν θετική κατάληξη.

Ιχθύς

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, διαφοροποιούνται οι επιθυμίες σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις τόσο επαγγελματικούς, όσο και κοινωνικούς. Αυτή τη φορά με δυναμικότητα και αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τη βελτίωση, αποφασιστική θα είναι η δράση σας, δεν θα σκοντάψετε σε αναστολές ή ανυπόστατες φοβίες. Παίρνετε τολμηρές αποφάσεις που στόχο θα έχουν να μεταβείτε ένα στάδιο πιο μπροστά. Η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή οικογενειακό θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Σήμερα κάτι συγκεκριμένο θα σχεδιάσετε και θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί μέθοδο και όχι ανεξέλεγκτη παρόρμηση.

Exit mobile version