Τρίτη, 11 Μαΐου

Σοκ με την ανάρτηση δάσκαλου στο Twitter: «Αν δε σας έλκουν μαθήτριες με ρούχα γυμναστικής τότε χάσατε τον ανδρισμό σας»

«Όταν τα κορίτσια φορούν αθλητικά ρούχα είναι σαν να είναι γυμνά. Είναι η μοιχεία συχνό φαινόμενο στα σχολεία; Ναι. Αν κάποιος λέει ότι η μοιχεία δεν μπορεί να διαπραχθεί με τα χέρια, τη γλώσσα και τα μάτια, τότε δεν γνωρίζουν τη θρησκεία του Προφήτη Μωάμεθ», είπε

Ένας δάσκαλος, στην επαρχία του Ικονίου, της κεντρικής Ανατολίας, παύθηκε από τα καθήκοντά του μετά από τα σχόλιά του σχετικά με μαθήτριες και τα ρούχα που φορούν στην ώρα της γυμναστικής.

Στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Ερτζάν Χαρμαντζί, καθηγητής φιλοσοφίας σε ένα θρησκευτικό επαγγελματικό γυμνάσιο στο Ικόνιο, δήλωσε ότι αν κάποιον δεν τον έλξει το σώμα μιας νεαρής γυναίκας που φορά ρούχα γυμναστηρίου, θα πρέπει να αμφισβητήσει τον ανδρισμό του.

«Είτε εγώ έκανα κάποιες αμαρτωλές σκέψεις, είτε ο διάβολος δεν ψιθυρίζει σε αυτούς. Αν ο διάβολος δεν σας ψιθυρίζει όταν βλέπετε τη φιγούρα του νεαρού κοριτσιού, αυτό σημαίνει ότι χάσατε τον ανδρισμό σας ή την πίστη σας», έγραψε.

Είπε επίσης ότι τα μαθήματα γυμναστικής πρέπει να είναι προαιρετικό, προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο μάθημα «προετοιμάζει τα κορίτσια για το διάβολο».

«Όταν τα κορίτσια φορούν αθλητικά ρούχα είναι σαν να είναι γυμνά. Είναι η μοιχεία συχνό φαινόμενο στα σχολεία; Ναι. Αν κάποιος λέει ότι η μοιχεία δεν μπορεί να διαπραχθεί με τα χέρια, τη γλώσσα και τα μάτια, τότε δεν γνωρίζουν τη θρησκεία του Προφήτη Μωάμεθ», είπε.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης