Κυριακή, 29 Νοεμβρίου

Ευτυχισμένες στιγμές: Οι γνωστές Κύπριες που γέννησαν το 2017!

Το 2017 μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως η χρονιά με τις πιο πολλές εγκυμοσύνες, ωστόσο, δεν ήταν λίγες και οι γεννήσεις. Γνωστές κυρίες της showbiz, την εν λόγω χρονιά μπήκαν στο μαιευτήριο για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Στην παρακάτω gallery θα δείτε ποιες celebrities έγιναν μανούλες το ’17!

Δέσποινα Ολυμπίου
Η Δέσποινα Ολυμπίου έφερε στον κόσμο το καλοκαίρι που μας πέρασε ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφος της Πάνος Δούκας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

despoina olympiou panos doukas

Γωγώ Αλεξανδρινού

Η Γωγώ Αλεξανδρινού και ο Χαράλαμπος Προύντζος έγινα γονείς για δεύτερη φορά λίγο πριν τα μεσάνυχτα στις 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Κατερίνα Αγαπητού

Το δεύτερο μωράκι τους υποδέχθηκαν στη ζωή η Κατερίνα Αγαπητού και ο Κρίστιαν Ονουφρίου, το πρωί της Δευτέρας, 10 Απριλίου.

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην αγκαλιά της κράτησε η Χριστιάνα στις 7/10/17 το κοριτσάκι της που μόλις ήρθε στον κόσμο, συμπληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού
Image result for χριστιανα αριστοτελουσ εφραιμ γαμοσ

Καλυψώ Δημητρίου

Η Κύπρια ηθοποιός Καλυψώ Δημητρίου ποστάροντας την πρώτη εικόνα αγκαλιά με μπέμπα της που ήρθε στον κόσμο ΣΤΙς 11.08.2017 και σφράγισε τον έρωτα της με τον σύζυγο της Μιχάλη Τσέλεππο.

Δέσποινα Χρυσάνθου

O λόγος για τη Δέσποινα Χρυσάνθου και τον σύντροφο της Μάριο Μηνά, που στις 23/11/17  έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, ένα υπέροχο αγοράκι.

Όλγα Φρέρη

Σόφη Χρυσάνθου

sofie

Μελίνα Διονυσίου

Πέρσα Σιάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/08 η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή.

 

Διαβάστε επίσης